0 oy
723 göst.
Diğer kategorisinde (349 puan) tarafından
Merhaba kızlar eltim galiba gerçekten beni kıskanıyor herşeyimi taklit ediyor kaynanamlar onun değil benim kendisiyle yaşamami istiyor buda beni gözden düşürmek için herşeyi yapıyor Hamile kaldım 1 ay sonra oda kaldı benim eşim benden önce başından bir nişan geçmiş seneler sonra biz tanışıp evlendik Dün kızının başına eşarp takarken benim kiziminkide taktı ama kızıma eşimin nişanlısının ismini söyledi hemde 3 dört defa tekrarlayarak Sizce bende aynu şekilde ona davranaayjm mi biz konuşmuyoruz bu arada Ben onu görmemezlikten geliyorum 

17 Cevaplar

+2 oy
(2,482 puan) tarafından
Ayyyy benim elti o zaman kıskançlıktan deliriyor :D arabam var diye hemen kocasına araba aldırttı evlenir evlenmezzz (İRONİ) 

Bazı şeyleri bu kadar detaylı düşünmeyin kafayı yersiniz. Ben kaynana evinden çıkmam eltim de sürekli hastyım gelemem der kaynanam beni çağırır onu çağırmaz ama onu daha çok sever ona kıyamaz:D kısaca sen el üstünde tutulduğunu sanarsın ama farkında olmadan çok güzel kullanılırsın 
(2,482 puan) tarafından
O iş öyle olmaz alttan gazı verir farkına varmazsın
-Reklam-
+1 oy
(122,344 puan) tarafından
neden kiskansin seni neden taklit etsin neden ugrassin mantikki bi sebebi varmi seni kiskanmasinin ne bilim turkiyenin sayili ailelerinin birinin kizi veya torunumusun yani sebeb ne olabilir? 2 kolu 2 bacagi olan siradan bi insanken neden kiskansin insan olarak bi ustunlugunde yoktur sebeb dusunuyorum bulamiyorum ☺️ insaniz dili surtmus olabilir isim konusunu neden bilincli yapsin fazla abartiyo olabilirsin takinti haline getirmis olabilirsin
(349 puan) tarafından
Hayır yaa alakası yok ben herşeyi kafaya takmam mesela biz borçtan dolayı zorunlu bir şekilde kaymakamlara yerlestik kendileride gelip yerleştiler 3 ay sonra cikicaz diyorlar ama 1 sene oldu çanta aldım aynısının siyahini aldı daha anlatacak çok şey var ama neyse
(157 puan) tarafından
Ay sevda abla gelmişsin uzun süredir yoktun
(122,344 puan) tarafından
yillik izine ayrikmistim
+1 oy
(20,203 puan) tarafından
Görmezden gelmek zarif bir intikamdır boşver 
0 oy
(16,473 puan) tarafından
Çocuğu da seni kıskandığından yaptı he 
(16,473 puan) tarafından
Ben çok uzun zamandır tek çocuk yeter diyorum.       ( kaynanamın baskısına sebep ) Eltimde tedavi gördü bir kızı oldu oğlan istiyorum diyordu Ben eltim bana özendi de oğlan istiyor diyeyim o zaman veya ben ikinciyi yaparsam onu kıskandım da mı yaptım olacak hatta kızını gördüm sevdim özendim şimdi kızım olsun diye ikinciye hamile kalsam bana da mı böyle diyecekler gerçekten çok komik hatta saçma
(696 puan) tarafından
Bak ben demiyorum öyle kendi söylüyor mesela ben sen hamile kaldın seninle birlikte hamile kalmak istiyordum.diye hamile bıraktım kendimi dedi normalde tabikide saçma bişey ama herksin düşünce yapısı yada fikirleri aynı değil tabikide eltim.bana öyle söylediğinde ben dedim kimse için kendimi hamile bırakmam doğuran bakar çocuğuna çünkü çünkü 3 tane çocuğu var kaynanam.daha çocuk getirsin istemiyordu sinirli bı yapısı var çocukların yaramazliklarina gelemeyen bı insan şiddet meyilli mesela o yüzden diyorlardı sana 3 tane yeter ama ben hamile kaldıktan sonra oda hamile kaldı ben öyle bir dusunveye kapılmadim takı kendi söyleyene kdr bunu birde herkesin önünde söyledi açık sözlü bir insan içinde ne varsa dışa vurur benim önümde mesela ben yeni evlendim kaynanamlar evin üstüne kat attılar dediler oraya sen geç senin hakkındir diye benim önümde kayanam a söyledi mesela sinirli bir şekilde o ev benim hakkım ben geçmek istiyorum diye çekinmeden herşeyi söyler
(696 puan) tarafından
Senin eltin belki anlayışlıdır mesela çok ornek var biz aile apartmanında oturyoruz eltimin ailesi de karşı bina da otururlar annesi bile benim hakkımda kaynanama konuşuyor annesiyle bir kere oturup sohpet etmisligim yoktur anladın mı demek istediğimi şimdi
(16,473 puan) tarafından
Seninki de bir tuhaf bunlar benim anlayabileceğim şeyler değil :) ama post sahibi de o da hamile kaldı beni kıskandı kaldı diyor bu da bana çok gerçekçi gelmedi sadece o da hamile kaldı diye kıskandı hamile kaldı demesi bana absürt geldi
(696 puan) tarafından
Yok diyorum ya ben o şekilde kıskandı kaldı diye düşünmedim aksine hicbirsey aklıma gelmedi yani hamile kaldığında sevindim bile aynı apartmanda oturyrouz birlikte yeriz iceriz diye doğum yaptıktan sonra böyle hep birlikte oturuyorduk kaynanam kaynanamın kız kardeşleri filan orda kendi ağzıyla söyledi sen hamile kaldın.diye bende seninle birlikte kalmak istedim ben o zaman farkına vardım bende direk dedim kimse için kendimi hamile bırakmam doguracsgima ben bakacam sonuçta çok saçma geldi düşüncesi normal olarak kıskançlığı var biraz ama bu konuda olmaz diye düşünmüştüm diyorum ya herkesin fikri düşünce yapısı aynı değil yaptıkları değişik gelebilir
0 oy
(2,011 puan) tarafından
Onun gibi biri olmak istiyorsan aynı şekilde davran. Yoksa kendi çizginde dur
0 oy
(1,655 puan) tarafından

Bir yazgül muydu nazgul muydu vakası dahami geliyor ne:D:D

0 oy
tarafından
Eltinin "kendini fazla önemsiyorsun üzülüyorum" Demesi yok mu :) 
0 oy
(551 puan) tarafından
Şu hamilelik konusunda eltiler neden böyle 1 yıl boyunca hamile kalmak için çabaladım herkeste biliyordu eltim evlenir evlenmez gebe kaldı bende ondan sonra öğrendim şey dedi herkes benimle yarışa girmiş 
(16,473 puan) tarafından
Ben buna totomla gülerim ancak
(349 puan) tarafından
Yaa kendisijin  iki çocuğu vardı zatten ben Ağustos ayinda evlendim Eylül'de hamile olduğumu öğrendikten sonra söyledim hemen oda sprelini çıkardı bende hamileyim dedi ikinci hamileliğimde kaynamam 5 aylık olana kadar söylemedi ona
0 oy
(7,631 puan) tarafından
  Sende  ıyı tavırlar sergıle  örnek  işler yap  manayla oda senin yaptığını taklit eder  feraha ulaşir
0 oy
(302 puan) tarafından
Niye sana inat cocuk yapsin ne fesat düşünceleriniz var.

O da aynı dönem çocuk istemiş olamaz mi sanki senin kocandan yaptı çocuğu tövbe estağfurullah 
(349 puan) tarafından
Bana inat demedim ki ben düzgün oku istersen
Belki senin kocandan yapmıştır
(302 puan) tarafından
Balik yağı kullan istersen olur mu.
Bizzat kendin yazmışsın benim üstüme hamile kaldı ben kalınca diye bu demek oluyor ki sana inat olsun diye seni kıskanıyor diye yaptığını düşünüyorsun.
Tabi beyin sadece fesatlık üstüne kurulu olunca da kendi yazdığında ki mantığı da çözemiyor...
Kaldı ki hiç kimsenin karnında ki bebeği kıskanıp bana inat yaptığını hiç düşünmediğim için o kısım da sana uyuyor.
Birinin seni kıskançlıktan bebek yaptığını düşünüyorsan bu sadece kuman olabilir eltin değil.
(349 puan) tarafından
Seninde ne kadar zoruna gitmiş demek ki sende taklit üzeri yaşıyorsun beynini kullanmiyrsun tabiki kıskanıyor ben kızıma kendime ne alırsam gidip aynısından alıyor ignesinden ipliğine kadar beynini kullanırsan kıskançlıktan yapıyor demek
 Ki sende biraz ceviz vs ye beyin çalıştırır
(302 puan) tarafından
Eltim yok benim bacim ailenin tek geliniyim gorumcem var 17 yaşında o da oz kardeşim gibi bu attığın da tutmadi:)
Allah sana hidayet versin nazarlardan korusun çok dışarı çıkma o kadar güzel mükemmel birisin ki insanların gözü kalır sende oldu mu bebegim:D daha da ne yazarsan yaz asla girip bildirime okumam dahi boşuna parmak yorma.
Senin seviye o kadar yerlerde ki eltin bile inemez oraya
(349 puan) tarafından
Senin seviyede düşük ki inmiş sin Cok güzel tabi herkesin gözü bende seninde zoruna gidiyor belliki
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Kendinizi bulunmaz Hint kumaşı filanmi saniyorsunuz herkes kıskanıyor sizi bence siz onu kıskanıyorsunuz bunu kendinize yediremiyorsunuz bu şekilde kendinizi kandırıyorsunuz 

(349 puan) tarafından
Sen kendine bak buraya fazla kafa yakacağına ilgilenecegine kendi hayatina odaklan senin asıl tedaviye ihtiyacın var psikolojisi bozuk insan
(3,398 puan) tarafından
Rabbime şükürler olsun benim eşimle çocuğumla evimle sorunum yok elhamdülillah eşim karısına evine çocuğuna sahip o yüzden psikolojik sorunum o bu beni kıskanıyor diye ortalıkta da dolanmiyorum yok özel kreşe vermiş yok derseneye yollamışlar bunları sen kıskanıyorsun kendi bunlara kafa yoracagina sende ozele yollasan da milletin hayatında gözün olmasa
(349 puan) tarafından
Millettin hayatında gözüm yok benim duzenimi bozup bunları yapıyorlar sen ne desende boş eltin yok bir tane senin gibi eltin olaydı yeterdi zatten seninde benimle ne çekememezligin varsa herşeye cevap veriyor sun çık defol sayfamdan haydi yallah
(3,398 puan) tarafından
Valla 2 tane eltim var ama arada büyük bir fark var benim kocam adam olduğu için 3 kuruşluk insanlar la beni muhattap etmiyor Rabbime şükürler olsun kaynana görümce elti derdim yok kimse beni kıskanıyor diye ortalıkta da dolanmiyorum olay kocada bitiyor kocayı yola getirmek te karısına düşüyor bilmem anlatabildim mi
(349 puan) tarafından
Hee hee sen kendini bulunmaz Hint kumaşı mi sandin kocan için senden çok var dışarda kendini tekmi sandın sen bilmem anlatabildim mi zoruna gitmiş demek ki bir yerlerine batmaya devam etsin hani postuma yazmayacaktin bir daha sen ilk önce bir dost doğru ol soylediklerinin hepsi yalan yalanlarinda boğulmak dileğiyle
0 oy
tarafından
Kızım olduğunda eltim bana döndü dediki beni kiskandin gittin kız yaptın dedi .şimdi seni savunayimmi yoksa savunmayimmi bilemedim.cocuk yapmak ve kuskanclikt cidden saçmalık bı düşünce ya..
0 oy
(2,044 puan) tarafından
Tinlama bile, benimkide yıllardır her ortamda esimin eski konustuklsrini anlatır. En sonunda bosuna ugrasiyorsun yıllardır, ben tinlamiyorum hala anlamadin mi dedim bozuldu :) mesafeni koru, gormezden gel
(349 puan) tarafından
Haa hepsi kurulu saat gibi çocuğa takmış kafayı böyle eltim gibi insanlar başkasının mutlugundan rahatsız oluyorlar sanki ceplerinden eksilecekmis gibi kimse yaptığı seytanligi konuşmuyor mesele
(2,044 puan) tarafından
Konusmazlarrr... yilan gibi zehrini kusup sonra ben ne dedim ki diye masum rolu oynayip seni bir de aileye sikayet ederler
(349 puan) tarafından
Aynen öyle Allah'tan herkes ne olduğunu biliyor da eşi bile bana dedi boş ver cahildir gormemis
0 oy
tarafından
Benimki de benden 3 ay sonra kaldı :)))) laf arasında konusurken sana yapılan bana yapılmadı diye söyledi. benden 10 sene önce evlenmiş ve onlar hiç karistirmamislar kaynanamlari evlenirken. şimdi görümcem falan beni çok sever onu kıskanıyor:) bos yere kendimizi streste sokmayalim. bosvermek onları daha çok kızdırir emin ol ❤️
(349 puan) tarafından
Evet ben ondan 15 sene küçüğüm ama kulağıma geliyor benim ondan olgun davrandigim ve saygıda kusur etmediğim oda bunu kıskanıyor zatten bide o akraba ben yabancı
0 oy
(1,455 puan) tarafından
Hiç umurumda olmaz ne elti ne kaynana ay kim kimi sevmiş kim kime ne almış benim kaynanam da 5 gelini var hayalimdeki gelin sensin  diyor diğerleri bana tirip attı hiç umurumda olmadı kimin ne Hayri var kime bu zaman da
0 oy
(696 puan) tarafından
Valla benimki de çok kiskanctir aile apartmanınds oturuyoruz bunu dile de getiriyor hamile kaldım eşi istemedigi halde benden sonra 40 gün sonra hamile bıraktı kendini düşün benden önce bütün çocuklarına şiddet uygulayan bir insan ben çocuklarımı el üstünde tutarım hixbir şekilde yanımdan ayırmam oyun oynasın mesela eltimin çocuklarıyla severler çocuğumu taşıdıkları zmn dusurduklerin de direk kızardım onlara şimdi benden sonra doğum yaptığı çocuğuna nasıl ilgili davranıyor görmen lazım kaynanam bile şaşırdı diyor bu son çocuğum gözümde çok farklı filan dedim ilk çocuk normalde farklı olur ama.yine sen bilirsin hep kaynanama kayinbabam a ben büyük gelinim beni saymiyorsunuz Zeynep küçük ona emanet ediyorsunuz evi filan diyor birde çok açık sozludur içinde ne varsa onu söyler yani o yüzden ben fazla muhattap olmuyorum çünkü ne yapsam aynı apartmandayiz görüyor oda illa yapacak eşimle gezmeye çıksam kendi eşinin.basinin etini yer cikartana kadar öyle bı insan
0 oy
(768 puan) tarafından
Nispet olsun diye çocuk mu yapılır Allah aşkına, bu neyin fesatlığı
(349 puan) tarafından
Bilmiyorum ona sormak lazım

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
2 cevap 89 göst.
+1 oy
14 cevap 339 göst.