+1 oy
295 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (359 puan) tarafından
Aramızda 8 saat var şükür sende 1 2  . Bunlar eski model bi Araç aldı kaynanama diyormuş artık kızın kendi arabasıyla gelir size . Kaynanam diyor kizum sen bunun gibi değilsin

Benim eşim maddi yardım yapar ben yap derim onun gibi değilim 

Yazın köyde düğün oldu ben siyah takım giydim bu kudurdu resmen bozuldu. Eşimin akrabaları gelir memleketten kalmaya düğün olunca. Esimin teyzesi beni çok meltemis çok iyi davrandı çok iyiydi demiş bu kudurmus . Ben bayramda memlekete gidicem ne yapayim

9 Cevaplar

+9 oy
(19,449 puan) tarafından
Sen de hiç az değilsin. Her işin nispet gibi. Konuşmadan öyle anlasiliyo
(3,315 puan) tarafından
İşiniz rast gitmiyorsa icinizin pisligindendir kızlar kıskanmayın hanimefendiyi(!)
(4,019 puan) tarafından
Hayalperest :D
(3,315 puan) tarafından
Ay valla ya bu nasıl üslup. Kendi fesat zavallı eltiye sarıyor
(4,019 puan) tarafından
Bende anlamadım bacım valla bende de elti var bende olanı gider ister bir kez kıskanıyor mu diye düşünmedim aksine kadın aksesuarıdır hoşuna gitmiştir deyip geçtim.
(3,315 puan) tarafından
Hayır yani bu bacida varmış diğerinde yokmuşta diğeri kiskanmista bilmem neymis ya ben gerçekten saygılı bir insanimdir ama böyle insanlar hak etmiyor demek ki kadın alamıyor durumu yok özeniyor olabilir bu kıskançlık mı oluyor. Yemin ederim tam tersi olsaydı bu sülaleyi birbirine katardi net yaniii
-Reklam-
+3 oy
(4,645 puan) tarafından
Şu yazdın okuduğum kadarıyla kuduran elti değilde sensin gibi 
+2 oy
(1,292 puan) tarafından

Sende çok iticisin bence iki kelime de bir kudurmus falan ne ya . Azıcık üslubunu düzelt önce. 

Sende de fitnelik var ki daha şimdiden  bayramın hesabını yapıyorsun . Allah eltine yardım etsin
(1,292 puan) tarafından
Eltim yok sen kudurmays devam et :)))
(717 puan) tarafından
Harbıden neden bu kadar kudurmaya taktın zehraoyku sen nıyetın kudurtmaksa bence sen ondan beter olmussun bune böyle ne yapsam da kudururlar bunla yaşanmaz önce kendını düzelt
(1,292 puan) tarafından
Kalbi diline vurmuş ne yaparsın . Tanımıyorum ama ne kadar haset olduğu buram buram kokuyor
(717 puan) tarafından
Iyıkı benım eltım deıl :)
(1,292 puan) tarafından
İyiki sjsjs
+2 oy
(535 puan) tarafından
Sen çok fenasınnnnnnnn
+2 oy
(219 puan) tarafından
Acaba sen eltini kıskanıyor olabilir misin, genelde kıskanç insanlar etrafındaki insanların kendisini kıskandığını düşünür, eltin ne yaparsa yaptın kıskanırsa kıskansın zarar vermedikten sonra boşver, sen insanlarla ilgilenme kendinle ilgilen, kendimi nasıl geliştirebilirim diye çabala
+1 oy
(359 puan) tarafından
Bana diyordu sizin arabanız çok güzel şanslısın Rabbım iyilerini herkese nasip etsin onun eşi cimri ben sürekli kıyafet alırım eşimde verir sagolsun çok kuduruyor kıyafet alıyorum geziyorum

Instgramda görüyor gezdiğimi kuduruyor 
(1,278 puan) tarafından
kudurmayan var mi benmki nefes almami kiskaniyor ooooooooo gorucu usuluyle evlenmis sanki bende gorucu usuluyle evlenmisim gb kiyaslama yapiyor yetmez estetik bile yapmisim tovbeler olsun gün yuzu gormedim daha estetige nerden para bulcam
(359 puan) tarafından
Aynindurum ne yapcam sinir oluyorum
(1,278 puan) tarafından
merhaba merhaba de gec
(535 puan) tarafından
Zehraoyku nerelisin sen merak ettim
0 oy
(5,769 puan) tarafından
Herkesin fıtratı farklı yapacak bişey yok. 
0 oy
(4,631 puan) tarafından
Mesafeni Koru canım o hiç yokmuş gibi davran inan bana en güzel cevap olur.
0 oy
(2,271 puan) tarafından

Yokmuş gibi davran mesafeyi koru eltidir yapar :)

Benimki ben şimdilik tek gelinim kayinimin sevgilisi şimdiden kıskançlık yapıyor eşimin ailesi bana güzel bir söz söylesin o da duysun var ya deliriyor düşün daha sevgilisi ve olacak mı olmayacak mı çok belirsiz 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 759 göst.
23 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayatnur (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 361 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde 12345ebe (960 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 466 göst.

408,181 soru

12,259,905 cevap

37,335 kullanıcı