0 oy
705 göst.
Aile kategorisinde (246 puan) tarafından
Bundan yaklasık bır bucuk yıl once esım benımde haberım varken bi 10 bin tl verdi babama borc ama babamın benım bıldıgımden haberi yok bende öyle davrandım ama babam hala vermedi bir ara hatta babam sey dedi birine borcum var vermezsem ayıp olur diye esımı kastediyor neyse babamın durumu sıkısık ev falan yapıyor esım bunuda göz önüne bulundurdu hiç istemedi hatta yapılan evde yine calıstı esım babam yine bir kısım parasını vermemıs esıme verdiği bir kısım parayıda baskasından borc aldıgını bılıyorum babamın annem söyledi sımdı esım sıkıstı ve sen soyle babandan iste diyor ama ben utanırım ya nasıl cıkcam bu işten babam borclarına pek sadık değil ama mükemmel bir adamdır onun haricinde dipnot : annem bilmiyor bilse olay cıkarır babama cok kızar

23 Cevaplar

+4 oy
(1,627 puan) tarafından
Ara bulayım derken arada kalacaksın, babanla eşin arasında bu para muhabbeti bırak yine kendileri çözsün... Veren eşin isteyen de işin olmadı bence...
(246 puan) tarafından
Bencede
(4,201 puan) tarafından
Kesinlikle +++ asla araya girme
(1,021 puan) tarafından
Bende böyle düşünüyorum verırken de karısmam ben esım gelıp böyle bırsey dese verırken bana mı sordun iste kendın der çıkardım ısın ıcınden
-Reklam-
+3 oy
tarafından
Ona yok buna yok diyorsun canım babanın adresini ver biz isteyelim istersen:)
(246 puan) tarafından
Neye yok demısım pardon annene söyle demişler zaten annem bilse bastan rezil ederdi babamı yoksa ben bilmiyor muyum direk anneme cıtlatmayı dipnot yazıyor ya soruda
tarafından
Esin istesin demişler uok,annene söyle yok,sen iste demişler yok her şeye yok
+1 oy
(288 puan) tarafından
Kusura bakmayın da borcuna sadık olmayan biri mukemmel bir adam olamaz babanizin madem ögle bir huyu var eşinizle konusup verdirmeyecektiniz yerinizde olsam asla karismam con sıkıntılı bir durum bence benim çok yakın bir akrababm eşimden istemiş eşin duymasın diyede tembihlemis eşim tabiki bunu benimle paylaştı ilk dedigim şey gözden çıkardığın paran varsa ver seni tembihlemesimden belli degilmi ben bilirsem sen o parayl vermese bile ses vikaramayacksin ki ben duyunca aran açılır diye düşünerek senin o parayı hiç isteyemeyecegini düşünmüş ben verme veriyorsa da ödemeyince beni sakın devreye sokmaya çalışma dedim siz baştan hata yapmissiniz 
(246 puan) tarafından
Canım benım esım para verdikten sonra bana söylüyor adam gelip bana baban güvenilir bir adam mı borc vereyim mi dese zoruma gider öyle birsey mi olcak borcuna sadık kalamaması elinde olmayısından olsa verir
(288 puan) tarafından
Olmamayip verememesi tabiki fatkli bir durum olunca veriyorsa adamın demekki yok
0 oy
(763 puan) tarafından
Karışma esin istesin.
(763 puan) tarafından
Annene söyle o zaman
(246 puan) tarafından
Annem bilmiyor bilse babama cok kızar
(763 puan) tarafından
O zaman mesaj at esinden
(246 puan) tarafından
Ay esım kızar öyle
(763 puan) tarafından
Eee bacım o olmaz bu olmaz o zaman iki odun yak yelle dumanla anlar belki.
0 oy
tarafından
Annene söyle o anlatsın sıkışıklar istemeye çekiniyor diye
(246 puan) tarafından
Annemin haberi yok bilse babama cok kızae
tarafından
O zaman açık açık babana söyle çok sıkıştığını söyle yoksa istemezdim de
(246 puan) tarafından
İşte ben daha cok çekiniyorum
tarafından
Öyle de eşin el babana göre o istese belki zoruna gider tabi siz bilirsiniz yine de
0 oy
(2,740 puan) tarafından
Yani baban sonuçta hatri olan bir insan iyi de biri diyorsun verecek parası yok başkasından borc almak zorunda diyorsun. 1 sene önce verilmiş 10 bin TL borcun lafını yapmak doğru değil bence. Ayıp olur 
(246 puan) tarafından
Ben istemem ya arada kalırım babam altın borc etmiş esımın calısma parasını vermek için esıme bunu demedim ayıp olur dicem
0 oy
(537 puan) tarafından
İsterken sen yoktun verirken de olma . Arada kalan sen olursun sen almısskn sen iste de 
(246 puan) tarafından
Aynen sanki esım benı istetmiş gibi cok belli olacak babamın zoruna gider
0 oy
(1,985 puan) tarafından
Aradan bir sürü zaman geçmiş 10.000tl değeri bitmiş. Sen karışma sen verdin sen işte de. Ve babanın yaptığı ayıp bence .
(246 puan) tarafından
Ya aklıma her sey geldi bu evrede acaba dedim esıme babam unutmus olabilir mi diye olur mu öyle şey insan borcunu unutur mu ya da dedim sen nasıl verdin ibanla attım emın mısın dedım babamın ibanı olduguna emınım dedı kardesım vasıtasıyla istemiş babam hani acaba kardesim kendi için mi istedi yanlıs anlasılma mı oldu onuda sordum esıme hayır ben babanın ibanına attım baban mesaj attı cunku diye
(1,985 puan) tarafından
O zaman kardeşine söyle babana bir hatırlarsın bir yanlış anlama vardır belki ortada.
0 oy
(2,522 puan) tarafından

Vallahi şu an aynı durumdayım çok şaşırdım görünce:D ben eşime söylettim baba bu ay sıkışığım biraz para ayarlar mısın dedi nerdeyse yarısını verdi. Gerçekten de sıkıştık yani vermese kalmıştık öyle

0 oy
(1,036 puan) tarafından
Borcumuz var sıkıştık borç verir misin diyebilirsin 
0 oy
(302 puan) tarafından
Bu tarz konular da çok kızıyorum ya evet tabi ki kızısın senden borç alabilir ama senin elinde kendi imkanın varsa.

Diğer türlü eşinden almasi bence yanlış hadi alıyorsun geri istemeden parasını adam odesene.

Şimdi istesen babana kötüsün istemesen eşine vallahi zor
0 oy
(83 puan) tarafından
Direkt istemek yerine dertleşir gibi yap. İşte sıkıştık bu ay eşimin birinden alacağı var ama hala alamadı falan desen? 
0 oy
(363 puan) tarafından
Yine haberin yokmuş gibi davran, bu ay durumumuz çok sıkışık baba sende varsa biraz borç verir misin başkasından istemeye çekiniyoruz gibi konuş
0 oy
(1,848 puan) tarafından
Hiç karışma derim
0 oy
(1,645 puan) tarafından
Aynı şey benim de başıma geldi. Babam eşimi arayıp istedi. Eşim de sıkışık olmamıza rağmen verdi. Hatta zor durumdayız ama istemez. Geri gelmeyeceğini biliyorum dedi. Üzüldüm ben de ama ne diyim kapattık konuyu gitti. Ben de isteyemem cekinirim.  Bu aile ve para islerinden nefret ediyorum ya hep böyle oluyo
0 oy
(1,094 puan) tarafından
Eşine desene bacım verirken bana mi sordun alırken seni araya sokuyor 
0 oy
(2,314 puan) tarafından
Eşin sana dememeli bence sonuçta kendi aralarında borç meselesi olmuş 
0 oy
tarafından
1 buçuk yıl önceki 10 bin lira simdikiyle denk değil ki ya. Artık borcu da TL vermek zarar
0 oy
(8,526 puan) tarafından
İstemezdim ben babamdan okadar sene bakmış büyütmüşler bizi onuda almam 
0 oy
(621 puan) tarafından
Babanla telefonda konuşurken citlat biraz sıkıştık falan doye anlar herhalde 

İlgili sorular

+2 oy
23 cevap 538 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Miniktirtil (1,643 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 458 göst.