2 görümcem var ikiside evli iksiininde evlilikleri iyi değil dün kayınvalidem birşeyler anlattı ama birini dinlediysem diğerini dinlemedim çocuklarımla ilgilendim çünkü eşim daha birseylerini bana anlatmazlar dün gruptan konuşuyorlar kardeşleriyle ben ne konuşuyorsunuz diye soruyorum hiç diyo havadan sudan özel knusuyoruz bana söylemiyor neyse telini banyoya şarja koydu ben de bakmadım msjlarina gece 1 e kadar bebeklerimi uyutuyorum..zaten msjlar aklıma gelmedi telini alıp da okuyayım diye neyse namaz adetliyim diye namaz kilamiyorum eşimi sabah namazına kaldırdım snra ben uyukuya geçmişim o hızla geldi msjimi sen mi goruldu yapmışsın bende uykudayim korkdum dedim ne msji ben msj falan görmedim ablamın msj I görüldü olmuş senden başkası kim bakacak Miray bakmadiya dedi ben de sinirimden ağladım cnku yapmadığım birşeyi yapmışım gibi konuştu sonra şaka yaptım dedi ben de şakanın dozunu kaçırma diyil arkamı döndüm yattım smdi de kusmusum siz olsanız ne yapardınız zaten ailesine mesafemi koymusum 3yeni doğum yaptığımda hiçbiri gelip beni görmedi