0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (285 puan) tarafından
Hangi devam sütünü almalıyım.markwtlerde mis devam sütü içirsem bir sorun olur mu

7 Cevaplar

0 oy
(12,583 puan) tarafından
verilebilir ama 200 ml bir günde. peki verilmeli mi? anne sütü alıyorsa gerek yok. süt besleyici bir gıda değil. fazla içilmesi demir eksikliğine yol açar. karnını tok tutup yemek yemesine engel olur
-Reklam-
0 oy
(5,496 puan) tarafından
Canim 2 yasina kadar sut onerilmiyo. Hatta artik sut hic onerilmiyo. Sutun faydadan cok zarari var. Onun yerine ayran,yogurt,kefir vermeniz daha saglikli ve besleyici olacaktir. 

Devam sutu denen sutlerinde digerlerinden farki fazladan seker icermeleridir. 

Emziriyosaniz emzirmeye devam edin mama kullaniyosaniz mamaya devam edinn. Ek gidayi besleyici hazirlayin.
0 oy
(540 puan) tarafından
Benim sütüm gelmediği için 2. Aydan beri mama kullanıyorum şuan 1 yaşında oğlum sabah ve gece içiyor mama 3 numara Bebelac kullanıyorum normal sütü ekmekle veriyorum bazen öğlenleri cicibebe verecekken ekliyorum yada evde varsa
0 oy
(13,568 puan) tarafından
Süt vermeyin sağlıklı değil diyorlar
0 oy
(2,481 puan) tarafından
1yasindaki ogluma hala mama veriyorm tabi yemek falan yiyor normal yorgurt meyve falan ama sut yerine mamaya devam etmeyi tercih ettik.bebelac 3 numara kullaniyorz sanirim gittgi yere kadrda devam etcek sut vermeyi dusunmuyorm o bebe biskuvi falan koyuo veriliyor ama mama kullanimi sutten daha iyi diye dusunuyorm tabi herkezin kendj tercihi.
0 oy
(1,657 puan) tarafından
Hazır süt bebeğine verme canım anne sütü varsa anne sütü ver yoksa mama ver.

Uykudan önce mama içiyorsa ver icmiyorsa gece muhallebisi hazırlayabilirsin tok tutar.

Onun haricinde yemek versen daha iyi.

İnek sütü doğal varsa ondan verebilirsin illaki süt içirmek istiyorsann
0 oy
(806 puan) tarafından
2 yaşında kızım halaç  formül mama. Süt kabız yaptı 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 69 göst.
5 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Esra93 (285 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 56 göst.
0 oy
3 cevap 32 göst.
3 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,473 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 37 göst.

408,341 soru

12,267,717 cevap

37,513 kullanıcı

Kategoriler

...