Canimsin yaa kiyamam sana kendini uzme.
İnsan herseyden once kendini sevmeli. Kendini sev cilt bakimlari maskeleri yap kendini iyi hissettirir bunlar. Sonra evini sev. Esim herzaman sey der hep en kotusunu dusun der. Ozan elindeki nimetlerin farkina varir huzur bulursun der. Rabbim minik mucizeni sana bagislasin.
Evinde temizlik yapmak istemiyorsann, once bi rssimlerini cekk sonra temizlik yaptiktan sonra cek
biz sana ilham veririz
) baskalarinin hicbiseyine ozenme. En guzel ev senin evin cunku dami dami basinin ustunde, en guzel esya cunku senin anilarinla dolu. En iyi es senin esin cunku hayatta yanibasinda. Hep boyle dusun .
İletisim de cok onemli. Esinle sorunlarini da sakin bir dille elestirmeden sohbet arasinda dile getir beklentilerini soyle snunda beklentilerini ogren. Bir anne mutlu olacakki o evde hayat olacak. Mutlu olmayan bi kadin ne camasir sermek ister ne yemek yapmak ister seni cok iyi anliyorum. Rabbim yuvana huzur versinbol bol muhabbet dualari oku . Bakara suresi ac evde.
Bendeburda zaman gecirmeyi seviyorum ama kendini de evini de ihmal etme (is temizlik vs olarak demiyorum. ) Neye ilgi gosterirsen o guzellesir. Neye emek verirsen onun yemegini yersin . Guzel dusun guzel olsun cnaim benim Rabbim icini yuregini ferahlatsin ben innaiyorum hersey guzel olacak. Kis mevsiminin verdigi bir yorgunluk da olabilir depresyon da olabilir havalar soguk evler soguk insan ne giyinmek ne gezmek istiyor. Ama bunlar hep gecici. Kendine iyi bak guzel bakk degisimini pozitif anlamda iyilesmeni guzel guzel postlar acmanii isterim hep . Seviliyorsun ![:) :)](https://annelertoplandik.com/forum/qa-plugin/q2apro-sceditor-premium-master/emoticons/smile.png)