0 oy
308 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (66 puan) tarafından
Bebeğimi hastanede yatirmistim çıktığım gün kaynanam eltilerim gorumcelerim kaynanamda toplanmıştı kaynanam beni aradı sadece taburcu oldun mu diye sordu ben gel bir yemek ye dinlen öyle eve git demesini beklerdim evide yakın bide sonra yine konuşuyoruz bir sürü bulaşıkti makineye attım işte çocuklar gelmişti yemek falan yedik yani kastetti kırıldım kızlar haksız mıyım kirilmakta sizce 

15 Cevaplar

0 oy
(610 puan) tarafından
Hastanede insan mahvoluyor evet iyi olurdu yada bi çorba yapsaydı getirseydi sana torununa
(66 puan) tarafından
Valla canım geldi bir saat durdu yok işte gidip temizlik yapacam onu yapacam bunu yapacam diyip çıktı
-Reklam-
0 oy
(7,751 puan) tarafından
Haklısın ayıp etmiş 
(66 puan) tarafından
Bide o mu gelmiş bulaşık çıkmış falan diyor sanki mahsus
0 oy
(1,064 puan) tarafından
benim kaynanamsız hastaneye yatma ihtimalim bile olamaz. benden önce hastanede konumlanır yatan bebek de olsa ben de olsam herkesten önce koşar. çok şükür. 

bence haklısın senden ziyade torunu için yapması gerekirdi gibi geldi bana. ama belki altta yatan başka sebepler vardır. kötü düşünmek istemiyorum
(66 puan) tarafından
İmkanı olmasına rağmen elinde bir su ile gelmişti düşün
0 oy
(3,427 puan) tarafından
Valla kaynana olsun yakında bir başkası olsun insan böyle zamanlarda nedense ilgi alaka istiyor. Söylemesi lazım tabi oda bizim annemiz sayılır
(66 puan) tarafından
Demek böyleleri anne sayılmıyor
(3,427 puan) tarafından
Anne sayılmıyor demeyelim de,
Sana evlat gözüyle baksa her şey çözülür
0 oy
tarafından
Ayyy aman çağırmasın ya taburcu olduğuna göre evine gitsene Bismillah bebek dediğine gire küçük mikrop falanda korkmuyormusn.
0 oy
(2,697 puan) tarafından
Normal ilişkiniz nasıl bilmiyorum ama fazla anlam yüklemeyin. Bizimki bazen arar bazen aramaz. Niyetine bakıyorum ben 
0 oy
(1,547 puan) tarafından
Kesinlikle uapsa iyi olurdu ama beklentiyi de düşük tutmak lazım. Kimseden bie şey beklememek laizm 
(66 puan) tarafından
Aynen ne kadar beklentiye girsek okadar kırılıyoruz sıkıntı yapmadım ama hepsi toplanıp keyf yapmış o daha üzdü beni
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Kendi annem yapmadığı için kaynananın yapmaması gayet normal 
0 oy
(4,878 puan) tarafından
İnsan komşusu bile olsa hastaneden çıkınca bir çorba bir kek yapamadım diyelim meyve alıp gitmek istiyor kayinvaliden demek ki insani duygulardan uzak kirilmakta haklısın soylemelisin de bir çorba yapıp getirmek çok zor değildi de sizin hatiriniz yoksa bile eşiniz için yapsaydı çok tuhaf bu kaynanalari anlamıyorum ben 
0 oy
(4,370 puan) tarafından
Ayıp etmiş oldum gel yemek yapayım hizmet edeyim demeni bekledi herhalde 
0 oy
(18,284 puan) tarafından
Oğlum sarılıktan hastaneye yattı ben lohusayım annem bizde eşimi aramış senin sevdiğin çorbadan yaptım gel içte git diye o yüzden ben kayinvalidelerden anlayış ilgi sevecenlik beklemiyorum
0 oy
(538 puan) tarafından
Kızdığım çok olur onunda ama böyle biseyde herkesten önce hastaneye gelir en başta olmask gereken o bende giderdim ayıp etmiş 
0 oy
(7,812 puan) tarafından
Canım etme bulma dünyası emin ol sıra sana da gelecek işte o zaman aynısını yap.
(66 puan) tarafından
Kinci değilim unutmasam yaparım canim
0 oy
(510 puan) tarafından
Haklısın canım birde hastene yani biz denize gidip geliyorduk Allah rahmet eylesin k.validem siz denizden geldiniz yol yorgunusunuz gelin yemek yaptım hazır derdi 
(66 puan) tarafından
Benimki ancak faydalana bizddn
0 oy
(1,088 puan) tarafından
Söylemesi gerekirdi ayıp etmis

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 263 göst.
0 oy
7 cevap 492 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu
0 oy