0 oy
448 göst.
Diğer kategorisinde (4,460 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kızlar ne zormuş bu taşınmak topla topla bitmiyor ne çok ıvır zıvır varmış evde :dizzy:

Herşeyi topladım sadece mutfakta kullandığım günlük takımlarım kaldı 

Cok yoruldum bı an önce iyileşmek istiyorum yorgun ve halsizim 

Dualarınızı istiyorum kızlar <3

7 Cevaplar

0 oy
(8,277 puan) tarafından
Allah kolaylık versin.  Kendi evinize mi kiraya mi cikiyosunuz
(4,460 puan) tarafından
Kira canım ama burdan güzel ve temiz ve niyeyse sanki kendi evime gidiyor gibi bı his doğuyor icime
(8,277 puan) tarafından
Güle güle oturun . Ev taşıma zor gerçekten.  Özellikle mutfak ve yatak odası bölümü
(4,460 puan) tarafından
Evet canım mutfak çok yorucu gerçekten birazını götürdüm işte
(8,277 puan) tarafından
Kolay gelsin dinlene dinlene yap
(4,460 puan) tarafından
Sağol canım
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Ben 2 gün önce 1 günde toplanıp sabah8na yeni eve geçtim ve akşamına her isim bitmişti Pertim çıktı ama olsun , Allah yardımcın olsun. 
(12,855 puan) tarafından
Masallah kiz coluk cocuktami yok nasil yaptin onu
(762 puan) tarafından
Bi kızım var zaten onuda annem geldi götürdü sagolsun
(4,460 puan) tarafından
Bizde buraya taşınırken öyle yapmıştık da buraya bu ay kirayı verdik ondan ay sonuna denk geldik hem benim sağlık sorunumdan dolayı erteledik nasipse bu pazar geçiyorum bende çoğu ıvır zıvır şeyimi yerlestirdim mutfakta falan zaten yastık yorgan hurç içinde al koy yapcaz hemen gömme dolap var . Bı işte kıyafetler kuru baklagiller vs var yerleşecek
(762 puan) tarafından
Önce kaba temizlik öle yerleştir sonra gün gün temizlersin. Direk detaylı yapıp yerleşmeye çalışma
(4,460 puan) tarafından
Detaylı temizlik yaptım sadece yerler sil süpür olcak onu da taşınırken ayakkabıyla girecekler diye yapmadım. Bide en son tezgah üstünün tozunu alırım bitti yani temizliğim şükür bide burayı çıkarken banyo mutfak temizlerim ben pis aldım ama arkamdan kimse pis demesin :)
(762 puan) tarafından
Bende öyle yaptım safız biz
(4,460 puan) tarafından
Olsun kız saf demeyelim de arkasından laf söyletmek istemiyor diyelim :D

Kız bu gittiğim evde bı yağ varmış o mutfak dolapları bembeyaz dolaplar sapsarı olmuş Allah'ım midem bulandı temizlerken hiç eline bez alıp da silmemis kadın ya iğrenç
(762 puan) tarafından
Ayy yağ deme.bana. :)))
(4,460 puan) tarafından
Sorma midem bulandi akşama kadar mutfaktan çıkamadim geçen  :(
(762 puan) tarafından
Bazı kadınlar çok pis ya
(4,460 puan) tarafından
Malesef canım ben temiz kullanıyorum ama yine de son çıkarken silerim üstten buraya gelirken de öyle yapmıştım
(762 puan) tarafından
Bende 2  senede 5 kez taşındık  gir temixle çıkarken temizle canım cikti
(4,460 puan) tarafından
Bende 6 yıllık evliyim bu gideceğim ev 4 evim olacak
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Birine beddua edilecekse kiracı olasın denilsin bence yaşayan bilir ne kadar zor. Bende 10 senelik evliyim 10 senede bu 8 İnci tasinmam olacak Ekim'de belki gene tasinjrjm 8 olacak usandim bıktım milletin bokk götürdügu evleri temizleyip girmeye. Yemin ederim girdiğim her ev yağdan kirden geçilmiyor ne zmn tasinsam temiz bırakırım. Hele 3 sene tasindigimda mutfak dolaplarınu duvarlarını tuvalet banyo kapıları pencereleri enayi gibi yıkayıp çıktım benden sonra gelen Vileda sürüp yerleşmiş ben ise işçilerin yaşadığı ve çıktığı eve girdim her yer katrandi tasinmalardan bel fıtığı boyun fıtığı oldum 
(4,460 puan) tarafından
Benim de 6 yıllık evliyim bu ev 4 olacak bende temiz bırakırım cam kapı silmem bu sefer  çıkarken ama banyo mutfak temiz bırakırım yerleri temiz bırakırım giderken . Çünkü en son ameliyat olduğumda silindi 2 ay önce pis biraz mutfak dolabim . Evet bende hele bu gittiğim ev kadın bembeyaz dolaplari sapsarı bırakmış he toz olur eyvallah ama insan da yağlı bırakmaz mahvetti beni bide büyük.
0 oy
(5,629 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım hiç ev taşımadım nasipse kiradan kendı evıme geçicem bende bır, sene sürmez diyelim sanadaa çok geçmiş olsun kendini fazla yorma yardım edenın, var mı
(4,460 puan) tarafından
Benim bu 6 sene de 4 ev olacak. Var canım kiz kardeşim var sağolsun . Annem de çocukla ilgileniyor .  Benim de evim olur inşallah hayırlısı olsun güle güle otur :)
(5,629 puan) tarafından
Ooo senın ne kadar çok olmuş canım tahınci falanmısınız ki zordur senın için eşyalarda mafoluyo tasınmada Rabbim kendı evine çıkacağın günleri de nasıp etsin.. Ben gelin geldim 7 senedir oturuyorum kirada olsa en güzel yıllarım anılarım oldu
(4,460 puan) tarafından
ilk evim müstakil di pire bastı kızım küçük bebekti iflah olmadı 2 sene oturdum taşınmak zorunda kaldım sonra 2 evimden kira yüzünden anlaşamadık verdiğim halde vermedi dedi . Neyse şu an oturduğum 3 burda da ayarsız zam yapıyor bide çok karışmaya başladılar her halta ondan rahatsız olduk . Bu gideceğim ev 4 olcak nasipse
(5,629 puan) tarafından
İnşaaAllah canım bu ev hakkınızda hayırlısı olur ❤
(4,460 puan) tarafından
İnşaallah canım inşallah ♥️
0 oy
(5,906 puan) tarafından
Hiç birşey beni mutfak kadar yormamisti   1 haftada ailem yardımıyla toparlandım çocuklarım küçüktü oğlum yirutecte ay aklıma geldi  ya 
(4,460 puan) tarafından
Ayy Allah'tan mutfakta kullanmadıgim malzemeleri götürdüm de zor olmucak o kadar
0 oy
(1,991 puan) tarafından
6 aylık hamileyken tek başıma yaptım o işleri. Tasinacagimiz evi de kendim temizledim. Ama yanımda olmayanlari da asla unutmayacağım :) ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki 
(4,460 puan) tarafından
Kız kardeşim annem yanımda çok şükür kız kardeşim bide çalışıyor işten gelip yardım ediyor kaynana ve görümce aramadı bile naptın diye hasta olduğumu tedavi gördüğümü bile bile asla unutmam bunu
(1,991 puan) tarafından
Benimkiler de aynı. Bu günler de geçecek insallah
(4,460 puan) tarafından
İnşaallah canım sağol
0 oy
(984 puan) tarafından
Taşınma deyince tüylerim ürperiyor resmen ya Allah yardımcın olsun bacım ben 7 aylık hamileyken asansörsüz 4. Kat eve taşındım bütün eşyaları kendim toparladım nerdeyse eşimin iznini doğuma saklıyorduk o vardiya uyuduğunda eşyaları götürdü yerleştirdik hele temizlik bembeyaz dolaplar yağdan sapsarı olmuş üstüne ev 2 ay kiracısız kalmış cam kapı açık bütün toz o dolaptaki yağlara yapışmış eşime kaç kere sildirdim bilmiyorum en son o bile ateşe vercem dolapları yeter diyordu :)))
(4,460 puan) tarafından
Ayy benim bu taşınacağım evde de dolaplar öyleydi kız krem renk dolap o dolaplar var ya sararmış bildiğin akşama kadar mutfaktan çıkamadim. Mahvoldum
(984 puan) tarafından
Allah vicdan versin valla bu kiracılara da yazık yani insan o dolapları nasıl kullanır öyle elinde mi yapılmadı o yağa :))
(4,460 puan) tarafından
Herhalde rahatsis olmadı:D

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 98 göst.
0 oy
7 cevap 155 göst.
0 oy
2 cevap 42 göst.

410,784 soru

12,361,098 cevap

41,546 kullanıcı