0 oy
318 göst.
Diğer kategorisinde (297 puan) tarafından
İnsanın eli kolu bağlanıyor çaresiz çocuklarını düşünüyor Rabbim Bir daha yaşatmaz İnşallah:((

9 Cevaplar

+1 oy
(2,007 puan) tarafından
İstanbul'dayım ve 9 aylık hamileyim oğlum da 2 yaşında. Her gece deprem olursa dışarı kaçabilir miyiz diye düşünmekten uyuyamıyorum. Eşimin gece çalıştığı gunler hiç uyuyamiyorum 
-Reklam-
0 oy
tarafından
İnşallah canm ben bende en kazda kaldım malesf ailemle kızıma zar zor unuttrduk zaten nsl olduysa artk yerle bir etti herkesi bu deprem Rabbim yasatmasin
0 oy
(213 puan) tarafından
Maraş depremini mi diyorsunuz yoksa yeni olduda haberim mi yok rabbim evlatlarimizi korusun 
0 oy
(183 puan) tarafından
Amin inşallah ben doğum yaptım ardından 1 hafta sonra da deprem olduğunu görünce o lohusalıkta o kadar çok etkisinde kaldım ki sürekli deprem oluyor hissi çocuklarımı nasıl korurum düşüncesi ve geceli gündüzlü avizeye bakmam piskolojik kalmamıştı zor toparladım kendimi 
0 oy
(7,119 puan) tarafından
Rabbim o anı kimseye yaşatmasın aylar geçti hala gök gürlese karanlıkta olsam binada kaldığım an kızımın hali  gözümün önüne geliyor unutmak istiyorum ama imkansız gibi 
0 oy
(420 puan) tarafından
Kendi evimi kiraya verdim deprem korkusua şimdi oturduğum yerde yüzde yüz zam yaptı eşim tekar gitmeyi düşünüyor
0 oy
(4,425 puan) tarafından
İstanbul'dayim ve hep aklımda. Olmek bisey degil bebegim ne olur ailem almaya gelene kadar kaybolur gider cani ellerde. Allahim sen koru hepimizi yaşat 
0 oy
(388 puan) tarafından
Adana'da yaşıyorum 6 Şubat depremini unutamıyorum kaç ay sallanıp durdum psikolojik olarak.benmdd depremde oğlumun biri 3 diğeri 1 yaşındaydı.bi gün oncemizfe hastanede sabahlamistk.uykuss yorgundk eşimde işten gece 4 de gelmişti.sallaniyoruz uykusuzluktan sandm başta.sonra bina çatır çatır sesler geldi koştum çocukların yanına eşim hala anlamaya çalışıyor ne olduğunu salonda oturuyo.baktim ikisine kaldiramayacam bende yanlarına dız çöktüm sonra eşim büyüğü ben küçüğü alıp aşağı indik aşağıda bile yer beşik gibi sallanıyordu Rabbim bir daha yaşatmasın.cok kötü bir durum.hadi öldün diyelm yine kurtuluyorsun ama enkaz altında çocuklarla aç susuz insanın yuregi nasl dayanır Çok kötü bir durum.apartmabdab nefret ettim imkanım olsa müstakil ev alır taşınırdm :-(
0 oy
(860 puan) tarafından
Ben yaşamadım yaşadığın gibi etkiliyim şuanda amcamın kızı ölmüştü birazda ondan beynim de kazılı deprem olcak gibi geliyor :(

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 167 göst.
10 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde M.o.c (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 839 göst.
27 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Ezgiylmz (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 336 göst.
1 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Fatmahani (87 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 107 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde nilanka (168 puan) tarafından soruldu

411,005 soru

12,369,165 cevap

42,248 kullanıcı