+1 oy
592 göst.
Diğer kategorisinde (1,335 puan) tarafından
Ben tek çocukla nakavt oldum arkadaşlar. 4 yaşında kızım ayyy ev işleri yemek temizlik çamaşır çocukla ilgilen gönlünü yap derken gerçekten tüm gün ayaktayım. Bu saat oluyor da dinlenebiliyorim . 2 çocuklu analar nasıl geçiyor gününüz sürekli tempo halinde misiniz

32 Cevaplar

+1 oy
(3,666 puan) tarafından
2 dk telefona bakayım dedim yeni oyun kurdular, ikisi üstümden atlıyolar ☺️ ( 6 ve 3 yaş )
-Reklam-
+1 oy
(1,182 puan) tarafından
Yetişemiyorum şu saatlerde uyuyamıyom sanki bana ayrılan ozel anlar :D cidden kötüyüm bu arada kapıda anahtar i unutacak kdr:/
+1 oy
(299 puan) tarafından
En zor çocuk tek cocukdur
0 oy
tarafından
Ay dusunmek bile istemiyorum 
(5,994 puan) tarafından
timarhane fun clup:)))
0 oy
(1,987 puan) tarafından
Biri ayağımda biri kucağımda şuan başım o kadar ağrıyor ki gözüm kör olacak :)
(1,335 puan) tarafından
Gün içinde nasılsınız yapiyorsunuz :))
(1,987 puan) tarafından
Sabah 7 mesai başlıyor sırayla alt değiştir üst değiştir yemek yedir biriyle aktivite yaparken ötekini uyutmaya çalış tabi bulaşık çamaşır için en fazla 15 dk zamanım var o da ikisinden biri uyuyorsa eğer. Her ne iş olursa olsun mutlaka biri ya kucağımda ya bacağımda. Sürekli kavga ediyorlar. Akşama kadar yapma oğlum dur çocuğum otur oğlum uyu oğlum diye diye geçiyor. Şuan bu saat oldu hala 5 dk boş duramadım.
(1,335 puan) tarafından
Peki bı osnraki güne başladığında güne verimli başlayabiliyor musun
(1,987 puan) tarafından
Sabah uyanmak istemiyorum saat 11 e kadar kendime gelemiyorum çok yorgunum çok halsizim uykusuzum çok zayıfladım açım ama yiyecek vaktim yok çoğu zaman
0 oy
(4,751 puan) tarafından
Allah kolaylığını sabrını veriyor vermeye devam ediyor ☺☺
0 oy
(2,742 puan) tarafından
Benimkinin biri dördüncu sınıf sabahci,  diğeri (birinci sınıf ) öğlenci. Bide  48 günlük bebişim var ne uyku var ne bişi gelen giden Misafir de cabasi.
(1,335 puan) tarafından
Ayyy 3 çocuk seni tebrik ediyorum sabırlar dikiyorum. Şu misafir olayına hiç girme cidden hiç sevmiyorum misafiri ..tek çocukla diyorum örtüm çıkıyor aksam ilsun yatsın da dinlenim diye saat sayiyorum.
(1,471 puan) tarafından
Bencede misafiri kabul etme şuan küçük bebek zor birde 1. Sınıfa giden çocukla çok ilgilenmek lazım daha da zor olur
0 oy
(3,392 puan) tarafından
Bu aralar 7.5 gibi kalkıyoruz iki kızım 3 yaş ve 3 aylıklar. Eşim 2 saat baktı sabah ben 9 da kalktım kahvaltı hazırla yedik topladık derken eşim çorbayı ocağa koydu ben salatayı yaptım. Sonra çocuklarla oyna ilgilen derken öğlen pilav yaptım köfteleri fırına attım (buzluğumda vardı) eşim geldi yedik. Büyük kızımla çıktı ben küçükle evdeydim. Akşam geldi yedik kızları yatırdım 7.5 gibi şuan yatakta dinleniyorum :)
(1,335 puan) tarafından
Oo baya erken yatmislar uyanmiyolaemi
(3,392 puan) tarafından
Büyük kızım öğlen uykusu yapmıyor. En geç 8 de gece uykusuna yatar sabah 7.5 da kalkar
0 oy
(6,897 puan) tarafından
Tempolu bı rutinle devam büyük anaokuluna başladı da küçük biraz rahat etti ikisi birden iş zor benimkiler büyüdü sayılır biri 5 ine girecek biri 3 yaşında 
0 oy
(5,502 puan) tarafından
Tek cocuklu ve calisan olur mu :D 

İsten geldim cocugu yika,yedir,oyna,yatir. Makinaya camasir at, yemek yap,camasir katla. Ortaligi topla. Dus aldim iste yarim saat dinlenip uyucam :((
0 oy
(4,911 puan) tarafından

4 çocuklu var olmaz mı :D

0 oy
(1,497 puan) tarafından
2 çocuk üstüne anneminde kolu kırık bende ve üstüne eşim göreve gitti tempoya alışınca zor olmuyor annem hatta diyor bunlar çok fena kızım birde ben eklendim üstüne diye başımın üstünde yeri tabi ki hiçbirini yük görmüyorum onları benim ömrüme nasip eden Rabbim e şükrediyorum hep bir çocuk daha zor ama iki tane olunca arada beraber oynuyorlar sen dinleniyorsun 
0 oy
(13,566 puan) tarafından
Yaşları birbirine yakın 2 çocuk olunca daha kolay oluyor birbirleri ile oynuyorlar :) 
0 oy
(10,304 puan) tarafından
Az önce piskiyatriden randevu baktım işte nasıl olayım bende. (2 ve 4 yaş iki erkek bebe anası)
0 oy
(19,509 puan) tarafından
Valla ben işleri bitiremiyorjm. Ancak yemek ortalık toplama bulaşık çocuklara yemek yedir ( ki kızım bişey yemediği için günde kaç çeşit sofra koyarım önüne yine de yemez) çocuğu okula bırak gün bunlarla geciyo. Artık sinir stresten midem bulanmaya başladi. Akşamları oturuyorum bir iki saat ama. Yani ne yapayım daha da mı oturmayayim geberene kadar mı iş yapayım diyorum. Sen de benim yaramı destin kız. Resmen bir dokun bin ah işit oldu bu. Kızım sürekli pacamda. Bacaklarımın arasindan geçmeye calisiyo aglayarak . İş yapmama müsaade etmyo. İş yapmadan yanında otursam o kadar sakin sakin kendi oynuyor ki hayret ediyorum. E ama evin işleri de bitmiyor. Çok stresliyim. Oğlum 4 yaşında kızım 15 aylık .
0 oy
(1,180 puan) tarafından
3 çocuk ama 22 yaş 15 yaş ve 5 yaş biri işe gider birisi okula eşim öğlen yemeğe gelir oğlan molada gelir yemek bulaşık kafayı yiyeceğim yakındır küçük evi alt üst eder ne koşturuyorum bi görsen keşke bende baba olaydım diye Kendi kendime konuşuyordum en son:))))
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Bi hafta sonra ikinciyi kucağına alacak olan bennn:)))) umarım güzeldir 
(150 puan) tarafından
İlki kaç yaşında cnm
(1,292 puan) tarafından
1 ay sonra üçe gircek canım
0 oy
(150 puan) tarafından
Cok yorucu stresli geçiyor valla cnm yinede Rabbim canlarına sağlık versin 
0 oy
(133 puan) tarafından
3 çocuklu ben gruptan ayrıldı 1 3 7 yaşlar beni nakavt ettiler :)
0 oy
(2,165 puan) tarafından
Nasıl mı geçiyor.... Gece hiç uyumadan güne başlıyoruz büyüğü uyanıyor kahvaltı bekliyor küçüğü ağlıyor emmek uyumak istiyor işler bana bakıyor ben işlere kahvaltıyi savaş vererek koyuyorum ortaya sonra onu kaldırması ayrı sonra evimi supurcen çamaşır mi yapcan yemek mi yapcan büyük cocugun gönlünü mü yapcan küçüğünün aglamasiyla mi baş etcen çok zor çokkkk

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 372 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 199 göst.
22 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Canlarm51. (150 puan) tarafından soruldu
+1 oy
13 cevap 154 göst.
18 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Gokce09 (353 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 124 göst.