+1 oy
615 göst.
Diğer kategorisinde (1,360 puan) tarafından
Ben tek çocukla nakavt oldum arkadaşlar. 4 yaşında kızım ayyy ev işleri yemek temizlik çamaşır çocukla ilgilen gönlünü yap derken gerçekten tüm gün ayaktayım. Bu saat oluyor da dinlenebiliyorim . 2 çocuklu analar nasıl geçiyor gününüz sürekli tempo halinde misiniz

32 Cevaplar

0 oy
(388 puan) tarafından
Biri 2.5 diğeri 4.5 yaşında iki oğlum var 34+4 haftalık hamileyim.hafta içi 4.5 yaşındaki oğlum anaokuluna gidiyor 4 yaş grubu var.bi tık o bizi rahatlatıyor.ikisi bir araya gelince yaramazlık hat safhada oluyor.biri erkek uyuyor biri bu saat olmuş sallıyorm uyuduğu yok.tek çocuklu iken emin ol daha çok yoruluyor uykusz kaliuyordm.canlari sağ olsun şimdi yavaştan beraber oynadıkları oluyor kavgaları da oluyo ama bir öpücük herşeye bedel 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla tek çocukken bende öyle diyodum hiç yakinmamak gerekmis 

Simdi 2 cocukluyum 4 ayligim emin ol hic durmuyo ama saat 11 e biri okula gitmis ve tüm ev isleri bitmis oluyo sonrada dinleniyorum kızım uyudukca bende yatıyorum ☺
0 oy
(13,793 puan) tarafından

Olduğu kadar :angel:

Fix bu saatlerde uyuyorum (4.5 arası)

Efebey 5 ci dişini zor çikartıyor yoksa şükür halimizden memnunuz hepimiz 

0 oy
(1,657 puan) tarafından

Biri 5 biri 3 yaş yatınca gece boğazım zonkluyor yanıyor onlara gün boyu dil dökmekten :)

0 oy
(4,277 puan) tarafından
2 yaş oğlum 3 aylık kızım var her yerim agriyo akşama kadar ayaktayım Bi ona koş Bi ona gece zaten uyku yok birini uyutsam diğeri kalkiyo resmen tükendim 
0 oy
(66 puan) tarafından
İki cocuk olunca çocuklar birbiriyle oynuyor yaramazliklari bitiyor tabi benimkilerin arasinda 9 ay vardi buyutene kadar canim cikmisdi ama buyuyup oyun yasina geldiklerinde artik rahattimmmm
0 oy
(1,571 puan) tarafından
Bizim ev tek kisilik dev kadro gibi oglum cok hareketli bir bebek simdiden iki cocuk var gibi zaten ama  ekimde kizim dogacak  suan gozumde canlandiramadim . 
0 oy
(4,363 puan) tarafından
Iki cocukla k.cim yer gormuyi afedersin :D
0 oy
(4,596 puan) tarafından
3 cocuklular gruptan ayrildi:)
0 oy
(8,010 puan) tarafından

Kız çocukları hani sakindi :D

Erkek çocukları canavardı hani :D 

0 oy
(3,004 puan) tarafından
Bunlara ek olarak çalışan anneyim :) çocuklar 5-3 yaşında bir aydır kreşe gidiyorlar rahatladım bende .. işten geliyorum biraz uyuyorum yemek temizlik yapabiliyorum 5 te geliyorlar koşturmaya devam o zaman :) canları sağolsun 
0 oy
(252 puan) tarafından
Biri 3 yaşında erkek biri 1 yaşında kız eşimde yardımcı olduğu için günlerimiz güzel geciyo genelde oğlumla oynar parka götürür bende kızımla ya temizlik ya yemek yaparım yada beraber çıkarız isim yoksa vardiyalı çalıştığı için evde oluyo çoğu zaman

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 269 göst.
0 oy
12 cevap 381 göst.
30 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 80 göst.
+2 oy
11 cevap 257 göst.

410,136 soru

12,331,926 cevap