+1 oy
960 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sitede pek kimseyi tanımam sadece kapı komşumla tanışmıştım. 2 günde bir kapımı çalardıı öyle napıyosun demek için, bazen üstüm müsait olmazdı bazen evim ve açmazdım kapıyı. açmadığımda telden arardı ısrarla kapıya vurma huyu vardı çok soğumuştum zaten.

Neysee daha önceki 2 gebeliğimde öğrendiğim gün ona söylerdim. Bu gebeliğimde kustuğumu duymuş, sordu hamile değilim dedim bir süre hiç kimseye söylemedim. 1 hafta önce söyledim tebrik etti ve direk (sende hürremle yarışırsın, her ay gebesin) dedi çok zoruma gitti bu cümlesi ve iletişimi tamamıyla kestim. Kapımı çaldı eşim evde değil diye yanıma gelecekti herhalde açmadım. 

Polemiğe girmek istemedim, ama hala söylediği şeyi düşünüp içerliyorum. Siz olsanız zorunuza gider miydi? Ben mi abartıyorum? 

27 Cevaplar

0 oy
(2,692 puan) tarafından

Banada çok dediler canım benimde 2 düşüğüm yani kürtajım oldu sonra 4 çocuğum oldu malum 6 kere hamile kalınca yılda bir doğuruyon dediler kedimisin sen sürekli hamilesin dediler .. bi tane çiçek almış arkadaş dio sürekli kök veriyor etrafından aynı sen gibi sürekli doğuruyor dio:))) aman napayım umrumda değil hiçte takmadım bende onlarla dalga geçtim . Hatta biri şey dedi Diriliş Ertuğrul var ya ilk bölümlerinde halime hatun sürekli hamileydi . Halime hatun u geçtin onun gibi hep karnın dolu dediler.. yok o beni gecemez deyip verdim cevaplarını.. :D

-Reklam-
0 oy
(66 puan) tarafından
Böylelerine karnın belli olana kadar söylemiycen 
0 oy
(703 puan) tarafından
Şaka fln yapmamış bile bile canını yakmak istemiş. Duşuk yapmayıp üçüncüye hamile kalsan şaka yapmiş derdik. Keşke tersleyip cevabını verseydin. Bide davranişlarida cok çirkin ben olsam araya çoktan mesafe koymuştum 
0 oy
(2,948 puan) tarafından
Düşük yaptığını okumasam normal derdim alınganlık derdim ama iyi yapmışsın. 
0 oy
(1,974 puan) tarafından
Ay zaten her seye laf eden insanlardan uzak durmak en iyisi
0 oy
(3,803 puan) tarafından
Kayiplarin oldugu icin hassassin bence. Bende ikinci gebeligimde dusuk yasadim sonra hemen hamile kaldim yeniden. Babam suriyeliler gibisin diye dalga gecmisti, bizde dalga gecip gulmustuk. Tabi benim bi oglum vardi tesellim o oldugu icin kolay atlatmistim. Senin icin farkli bi durum ama arkadasinda kotulukten dedigini sanmiyorum. Surekli tacizler gibi arayip kapiya gelmesi bu dediginden bana gore daha abes. Takicaksan buna takmalisin.
0 oy
(2,220 puan) tarafından
Öyle komşu istemem valla çat kapı gelen açmadığında telefonla arayan

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 876 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elizan nur (2,345 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 439 göst.
23 Ocak 2024 Aile kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 632 göst.