+1 oy
953 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
düzenlendi

Sitede pek kimseyi tanımam sadece kapı komşumla tanışmıştım. 2 günde bir kapımı çalardıı öyle napıyosun demek için, bazen üstüm müsait olmazdı bazen evim ve açmazdım kapıyı. açmadığımda telden arardı ısrarla kapıya vurma huyu vardı çok soğumuştum zaten.

Neysee daha önceki 2 gebeliğimde öğrendiğim gün ona söylerdim. Bu gebeliğimde kustuğumu duymuş, sordu hamile değilim dedim bir süre hiç kimseye söylemedim. 1 hafta önce söyledim tebrik etti ve direk (sende hürremle yarışırsın, her ay gebesin) dedi çok zoruma gitti bu cümlesi ve iletişimi tamamıyla kestim. Kapımı çaldı eşim evde değil diye yanıma gelecekti herhalde açmadım. 

Polemiğe girmek istemedim, ama hala söylediği şeyi düşünüp içerliyorum. Siz olsanız zorunuza gider miydi? Ben mi abartıyorum? 

27 Cevaplar

+8 oy
(3,606 puan) tarafından
Samimi olduğunuzu düşündüğü için söylemiş olabilir. Hürrem le ilgili reelsler çekiyor millet bundan alınacak bir şey yok aslında hamilelik şeysi olabilir 
tarafından
İlk hamileliğimde aynı haftalardaydık, ben düşük yaptım, sonra yine hamile kaldım onu da kaybettim. Tamam o doğurana kadar 3 kez hamile kalmış oldum ama işte düşük yapmasam bende bu kadar hamile kalmazdım yani buna kırılacağımı anlamasını beklerdim
(1,522 puan) tarafından
Bu ayrıntıyı belirtmemissin o yüzden farklı anlaşılıyor 2 kaybın varsa acına saygıdan böyle birsey demeyip sevincine ortak olmaliydi
-Reklam-
+1 oy
(2,226 puan) tarafından
Her ay gebeysem bebeklerim nerede diyecektin susup kalacaktı
tarafından
2 kaybım oldu. 3. Gebeliğim
(2,226 puan) tarafından
Hele birde o iki kayba rağmen bunu diyorsa suratına bile bakma
tarafından
İşte kırıldığım şey bu zaten. Yoksa bende güler geçerdim
(2,226 puan) tarafından
Mesafeni koy canım yaşadıkların dalgaya alınacak şeyler değil
+1 oy
(121,906 puan) tarafından
espiri yapmak istenis ama becerememis olabilir biraz fazla tepkilisin oda hormonlardan dolayi sanirim
tarafından
Bilemiyorum. Çok kırıldım
tarafından
Ben de tam böyle düşünmüştüm ama konu farklıymış canım. Post sahibinin iki kaybı varmış kadın bunun üstüne öyle söylüyor samimiyet bile olsa bu konunun şakası olmaz ya bildiğin boş bogazlik ne dedigini bilmezlik ayıp günah vallahi.  

İnşallah sağ salim kavuşursunuz bebeginizle canınızı hiç kimse için sıkmayın iyi düşünün iyi olsun
tarafından
Amin inşallah. Çok teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Abla niyeti bozmuş canım uzak dur 
(4,635 puan) tarafından
Nasıl bozmus sence bunu dıyerek aklından ne gecırmıs olabılır?
0 oy
(768 puan) tarafından
Söylediği söze alınmazdım da öyle kapıya dayanıp açmayınca telefonla taciz edene de dayanamam
tarafından
Hani belki uyuyorumdur. Ki bazen öyle de oluyordu
0 oy
(404 puan) tarafından
of cok patavatsizca bi soylem ya daha once bebek kaybetmis birine soylenecek bisey degil bence gereksiz yersiz tatsiz bom bos bi insanmis iyi etmissin
tarafından
hamileyken sevincime, kaybettiğimde üzüntüme bu kadar yakından şahit olup bunu söylemesine çok üzüldüm
(404 puan) tarafından
ne diyim ki bos beyinliymis hangi akla hizmet edip de bunu soyler anlayamadim saka desen degil bosver uzulmeye degmez
0 oy
(302 puan) tarafından
Samimiyete güvenip şaka mı yaptı kendince acaba

Kac çocuğunuz var bu arada alakasız ama merak ettim:) 

Konuşmak istemiyorum diyorsan kafaya takma hiç bence içine sinen neyse onu yao
(302 puan) tarafından
Aa özür dilerim ben sandım 2 3 çocuğu var ondan öyle esprisini yaptı.
Hadsiz kadın ya
(404 puan) tarafından
yani ben oyle biliyorum en azindan ilk basta bana da normal gelmisti sonra post paylasan kisiyi gorunce dank etti
tarafından
Evet daha önce 2 kaybım oldu. Eski postlardan birbirimizi hatırlıyoruz düşüncesiyle o detayı yazmadım
(302 puan) tarafından
Çok özür diliyorum sahiden bilmiyordum o hadsiz dangalak kadını da takmayın asla bebeğinizi kendinizi boşuna uzmeyin
tarafından
Estağfurullah ne demek. İşte bildiği halde bu cümleyi kurması üzdü beni zaten.
0 oy
(4,635 puan) tarafından
Samımıyse denır ya ne var kı
(404 puan) tarafından
daha once bebek kaybetmis ama dusukle
(4,635 puan) tarafından
Hee pardon ben 3. Çocugu doğacak zannettm. O zaman baska. İnsan hatırlatmaz bile kayıplarını. Bı de şaka konusu yapması ayıp.
0 oy
(1,550 puan) tarafından
Böyle hassas konularda yapılan yorumları hiç sevmiyorum ya. Hadsizlik
tarafından
Çok kırıldım. Sürekli aklıma geliyor
0 oy
tarafından
O kadında sana karşı Bi çekememezlik var %100 eminim 2kayıbına rağmen bu lafı eden düşüncesiz den uzak dur bence 
tarafından
Bende buna kırılacağımı bildiği halde çekinmeden söylemesine şaşırıp üzülüyorum
0 oy
(26 puan) tarafından
bence söylediği söz değilde ısrarla kapıya vurması çok hoş birşey değil öyle insanları gerçekten hiç tahamül edemem uyarın bidaha yapmaması gerektiğini rahatsiz oldugunuzu bildirin
tarafından
Bu üçüncü gebeliğim hani hamilelik düşük falan derken sürekli başım yerde oluyordu. Eşim işten geldikten sonra evi topluyordu hal böyle olunca hani ikide bir çalması bıktırdı.
(26 puan) tarafından
valla istersen tum gun evde yat isin olmasin onun oyle bi haki yok cok samimi olma her caldiginda kapiyi acma her aradiginda acma yada kimsenin oyle bi hakı yok cnm
0 oy
(20,114 puan) tarafından
Nolcak kız şaka yapmıştır ben alparslana hamileyken gebeyiiim diye geziyodum iş yaptırmasınlar diye :D
tarafından
Daha önce 2 kaybım oldu o yüzden kırıldım
(20,114 puan) tarafından
Ay pardon canım o zaman :(
0 oy
(5,833 puan) tarafından
Sanane deseydin yada her ay gebeysem bu bizim.sorunumuz dert mi oldu deseydin çok kiskancmiş kız uzak dur nazar falan eder
0 oy
(95 puan) tarafından
Ağzı olan konuşuyor arkadaş ya. İnsanlardan bir söz işitmemek için görüşmemek en iyisi uzak durun. 
0 oy
(9,472 puan) tarafından
Art nıyet var insan hayırlı olsun der geçer. 
0 oy
(9,254 puan) tarafından
Sonuçta 2 düşük yasamissin bmp a rağmen öyle demesi çok kırıcı çok ayıp 
0 oy
(2,065 puan) tarafından
Kendince şaka yapmak istemiş belkide ama patavatsızlık olmuş daha farklı bir şey söyleyip tebrik ederim diyebilirdi 
0 oy
(483 puan) tarafından
Bebeklerini kaybettiğin için yersiz şaka olmuş kırılmakta haklısın inşallah bu defa sağ salim kucağına alırsın canım 
0 oy
(2,106 puan) tarafından
Kayıpların olduğu için yaptığı şaka son derece düşüncesizce olmuş. Ama üstüste hamile kalanlara da biraz bu gözle bakılıyo hani sonu kötü bitiyor hamileliğin ve kısa sürede yine hamile olduğunu duyuyorsun işi gücü yok çocuk mu yapıyo az ara verse gibi gibi söylemler düşünceler. 

Bunu sesli dile getirmiş 
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Kaybının üzerine bunu diyen o komşuya bir sen olamadım tabiki merak etme ama bir Hürremde sen olursan görürsün nasılmış olmak de hiç gocunma hak etmiş çoktan 

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 875 göst.
16 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Elizan nur (2,313 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 437 göst.
23 Ocak 2024 Aile kategorisinde oguzelikiziakc (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 632 göst.
16 Ocak 2024 Aile kategorisinde Etkiye tepki (757 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 530 göst.