Bak Tuğçe illa birsey yapmak istiyorsan sadece olanları esinle bir kez konuş.
Ve de ki sadece beni dinle ve hiç birsey söyleme senden bir cevap beklemiyorum ben başıma gelen yafa gelebilecek herseyi kabul ediyorum ve hayata güveniyorum bir yerde olumsuz gibi görünen birsey varsa elbet arkasında iyi birseylerde olacaktır belkide zararın neresinden dönersen kardır mantigidir bu baktığım durum.
Farkında mısın değil misin bilmiyorum ama atacağın herhangi bir adımla pek çok kişinin (sen ,ben ,covuklar ailelerimiz cevremiz, 3. Kisinin hayati ,onun ailesinin ve cevresinin )hayatındaki yeri ve rolünü değiştireceksin bir hataya düşersin yada düşmezsin bu senin iradenle vereceğin sonuclarinida ses çıkarmadan kabul etmen gereken bir durum olacak.
Sakın bunu unutma ve hayatinda vereceğin her kararda tanıdığın tanımadığın pek cok kişinin hayatını kelebek etkisi gibi değiştireceğini gör.Insanlar bazen durtulerinjn arkasından gidebilirler bu olagan bir durumdur ama olagan olmayan bunu sonuçlarını taşımamak istemeleridir..Benim diyeceklerim bu kadar anladın yada anlamadın artık bu yük senin benim ne demek istediğim sen düşüneceksin, yada ne anladığım senin aklındaki neyse oo herseyi bil ve ona göre hareket et.Bana da bir kelime dahi birsey söyleme ben sana bir insan olarak görevimi yaptım gözünü kapatma ihtimalin olan şeyleri tekrar görebilme ihtimaline karşılık.Ben diyeceklerim bu kadar de ve konuyu kapat.Asla üstüne konuşma bundan sonrası onun problemi...
Bak Tuğçe bu kadar anlattığım şeyi bu alta yazdığımı okuduktan sonra tekrar oku güzel kardeşim ne demek istedigim kafanda cuk diye oturacak.
Abisi uyuşturucu içinde halbuki kendi kişisel kararı sadece ona zarari var gibi görünüyor ama öyle değil, sen akışa müdahale ettin kizj ise aldirdin ,ne oldu bir kız geldi ve abisinin kendi tercihi ama ,o gelen kucuk kiza bile kelebek etkisi ile etki edecek ve yaşadıklarına akisi bozacak sekilde kontrol etme durtusu ile mudahale etme ,guven ....Yapma güzelim.. Ne yasanmasi gerekiyorsa o olacak bazi konular böyledir.O kızı gelmeseydi de eşinin önüne bir seçenek düşecekti anlıyor musun abisi aracılığı ile olacaktı, ama sen kontrol iç günün ile süreci değiştirdin abiyi egale ettin peki ya sonra senaryo degisti ama esinin onune gelecek olan durumu degistiremedin ,istersen kizi gonder ama bir sonrakine neden hep beni buluyor deme ...Sınavları zorlaştırma