0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (279 puan) tarafından
4,5 ay oldu bezden keseli 33 aylık 2 buçuk yaşında sürekli özel bölgesiyle oynuyor tuvalete götürüp getirince de oynuyor afederseniz şeyi kalkıyor oynuyor yapma diyorum ayıp diyorum anlamıyor sürekli yapıyor en son bugün dövdüm yapma diye kuzenim 14 yaşında ergen erkek oğlum yine yaptı kuzenim gördü gülmeye başladı ne yapacağım ya heryerde aynı hareketi yapıyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız dövme günah 2 yaşında daha çok küçük ya 
(279 puan) tarafından
Anlamıyor ama yapma diyorum inadima yapıyor böyle bir zamanda heleki biri dokunsa normal birşey gibi karşılayacak tuvalete götürüyorum yabancı tanıdık kim varsa pijamasiz giriyor içeriye izin vermiyor giydirmeme kaçıyor napayım delirtti beni artık
tarafından
Uzman birinden yardım al bilmiyorum ki oğlum yok benım kızım var
-Reklam-
0 oy
(406 puan) tarafından
İnternette uzmanların bu durumlarla nasıl baş edeceğinize dair bir çok makale ve videolu anlatımları mevcut. Küçücük sabi ayıptan ne anlar, bu şekilde daha çok meraklanmasına neden olursunuz. Lütfen okuyun ve izleyin ona göre yolunuzu çizin ❤️
(279 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(13,472 puan) tarafından
çocuk mastürbasyonu bu. dövmek çözüm değil. pedagogtam yardım alabilirsin 
(279 puan) tarafından
Babası da yardımcı olmayinca gerilip dövdüm işte babasinin yanında yapıyordu bunu insan bi bakar oğlum napıyor diye gerildim o sinirle çocuğa vurdum
(498 puan) tarafından
İyi de tüm bebekler çocuklar yapar kız erkek benimde kızım arada dokunuyor normal bir durum
(13,472 puan) tarafından
babasına kızıp çocuğu vurmak en yanlış olan şey, kalk babasına vur. çocuklarımız bizim stres toplarımız değil. siz tepki gösterdikçe bebeğiniz daha çok yapacak
(13,472 puan) tarafından
benşm kızım, bezini açtığım anda eli orda, elini alıyorum diye kızıyor bana hatta
0 oy
(957 puan) tarafından
Dövdünüz mü çocuğu?? Ergen olunca da penisine kelepçe takarsınız elektrikli. Dokununca çarpılsın. Ya da dikenli tel bağlayın ki dokunmasın bile. Sonra benim çocuğum niye böyle oldu. 
0 oy
(1,610 puan) tarafından
Sanırım masturbasyon yapıyor çocuk masturbasyonu deniyor siz yapma dedikçe de daha çok hoşuna gider youtubedan izleyeceğiniz yok hakkında videolar bulabilirsiniz tek başınıza halledemezseniz mutlaka bir destek alın. Küçücük çocuk ayıptan anlamaz ne olduğunu bile anlamıyor gidiklanmak gibi düşünün şiddet uygulamayin sonra çok pişman olursunuz zorlandığınızi anlıyorum ama sonradan pişman olacağınız bir şey yapmayın gerçekten çok küçük daha 
0 oy
(498 puan) tarafından
Onun elinde değilki doğal bir süreç günah dövme dikkatini dağıt ama şiddet kötü iz bırakır 

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 435 göst.
2 Ekim 2024 Moda kategorisinde Neyla (448 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 325 göst.
29 Ocak 2023 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,126 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,219 göst.
15 Ocak 2024 Diğer kategorisinde SL (1,161 puan) tarafından soruldu

411,137 soru

12,375,381 cevap