0 oy
2,574 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (798 puan) tarafından
Kizlar dua okurken cok esniyorum bazen gozlerimdn yas geliyor ozellik nazar değdiği zaman bi agirlik oluyor Sizede oluyormu. Bugun oyleyim mesela ne iyi gelir baska bilmiyorum.

12 Cevaplar

+1 oy
(1,372 puan) tarafından
Evet canım felak nas okurken ağzım ayrılıyor resmen
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bol bol nas felak ve ayetel kursi oku annem öyleydi biri kiskanircasina bisey dese sonra hep esner gözleri yasarirdi bu duaları oku canım 
0 oy
tarafından
Kalem süresinin son iki ayeti felak nas ayetelkursi bunları 7 ser defa suya oku o suyuda iç şifa niyetine inşallah iyi gelir 
0 oy
tarafından
Bol bol oku başka yapacak bir şey yok 
0 oy
tarafından
Aynen öyle oluyor canım eşim bana okuyor sürekli gözlerinden yaş geliyor sanıyor o nazarın çok olduğunu gösterir. Nas felak ayet-el kursi çok oku
0 oy
tarafından
Bende öyle oluyorum ne zaman olurda olsun dua okuyunca öyle gözlerimden yaş geliyor 
0 oy
(798 puan) tarafından
Saolun kizlar nas felak ayetel insirah ne varsa okuyorum bikac saat sonra anca kendime geliyorym.Neden cok cabuk nazarr degiyor anlamiyorum.yildizim dusukmus oda ne demek pek bilmiyorum.
0 oy
tarafından
Evet canım bebeğe nazar değmişse ona okurken gözümden yaş geliyo 
0 oy
(105 puan) tarafından
Bana da gelen biri olunca esneme oluyor bu neden acava. Gelene de ayıp oluyor uykum yok halbuki 
0 oy
(80 puan) tarafından
Genellikle nazar eli olan birine okutuyorum nazar degdiginde eger o kiside nazar varsa dua okunutken esneniliyor
(798 puan) tarafından
El almak nedir cnm
(80 puan) tarafından
Biz halk arasinda nazar duasi okundugun biyeri agridiginda gecdiginde onun eli var diyoruz bu kisiye bi hediye veriyoruz o da 10 parmaktan 1 parmagin senin olsun diyor boylece senin elin oluyor yani soyle anlatim teslimiyet onemli senin o dua okunman okundugunda gectigine inanman lazim insAllah
(798 puan) tarafından
Himm anladim cnm saolasin ananemin hisleri kuvvetliymis zamaninda kursun dokermis rahmetli.anneme el vwrdimi bilmiyorum gercekten bitek annem okuyunca kendime geliyorum
(80 puan) tarafından
Dogrudur yer gök dua uzerine Allaha emanet ol
(798 puan) tarafından
Saol sende
0 oy
(798 puan) tarafından
Mesela dun eşim resmimizi paylasti. Ben pek paylasmiyorum nazar dgdigi icin. Esiminde icinden gelmis bisey demedim ondan sonra cok kotu oldum. Bazilari her anini paylaşıyor bisey olmuyor ne bileyim anlamadim.bol bol okudum simdi biraz daha iyiyim kizlar.
0 oy
(4,173 puan) tarafından
ALLAHI bol bol zikir et canim benim sirke kokla ben öyle yapioyrum bide falek nas süreleri
(798 puan) tarafından
Saol cnm denicem

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 544 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Gurbet kuzusu (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 511 göst.
16 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Es25 (3,971 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 646 göst.
13 Nisan 2019 Diğer kategorisinde prensannesi34 (454 puan) tarafından soruldu