0 oy
114 göst.
Aile kategorisinde (139 puan) tarafından
Oğlum bugün 6. Aya girdi ilk ay anne sütü ondan sonra sadece mama ile beslendi 5 aydır kabızlık çekiyoruz oğlum mahfoluyor artık simdj gece 4  iki gündür gece hiç uyumuyor sabaaha kadar agliyor oyle salliyorum ayagimda uykusuzluktan deliricem artik karnı davul gibi çok sıkıyor kendini mosmor oluyor  zeytinyağı veriyorum mamasina koyuyorum ne yaptıysam gecmiyor baktım olmadı malesef sabun koydum öyle yaptı biraz ama o da zorla ağlaya ağlaya mahfoldu baya serti. Ne yapmam gerekiyor bilmiyorum nasıl geçecek bu kabızlık yardımcı olur musunuz? 

7 Cevaplar

0 oy
(172 puan) tarafından
Bol bol kayısı ye süte geçsin inşallah faydası olur
(139 puan) tarafından
Emzirmiyorum sadece mama iciyor
(172 puan) tarafından
Pardon dikkatimden kaçmış mamasını değiştirmeyi denediniz mi
(139 puan) tarafından
Evet ama hiçbirini almadi bunu bile Zor veriyorum genelde uyurken iciyor
(172 puan) tarafından
Artık 6 aya girmiş hurma şeftali ya da kayısı püresi yedirebilirsin diye biliyorum tabii yine sen doktora sor
-Reklam-
0 oy
(231 puan) tarafından
Canim doktora götür bizde aynı problemi yaşadık mamadan dolayı oluyor kakasını yumuşatmak için ilaç verdi ve ben formül mamayi bıraktım kendim yapmaya başladım şuan çok rahat çıkıyor ve yumusak
(1,626 puan) tarafından
Ben soru sahibi deglm benim kizim 1 yas 3 aylik doktora sordum baska ilac varmi diye sormstm yok demsti acaba bilmiyomu bide hemen cikariyomu tuvalete cocugum bugun cok kotu oldu ya cakil tasi gibi yapti bagrsaklarini yirtcak diye korkuyorm ya
(231 puan) tarafından
Hemen değilde dışarı çıkacağı zaman yumuşak şekilde çıkıyor kolaylık oluyor yani duzenli kullanınca etkisi var hatta büyükler dahi kullanabiliyor  netten yazıp prospektusunu oku bak
(1,626 puan) tarafından
Okudum da damla gibi bisey mi
(231 puan) tarafından
Yok şurup gibi duphalog gibi
(1,626 puan) tarafından
Iyii ozaman denerm bugun 4 5 aydir ilk defa krem kivaminda yapti mamaya dün geri dondum
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Kayısı püresi yedirdim ben hep kendim yapip. Alışkanlık olmasın ama zeytinyağı ver dedi doktorumuz çok zorlandığında veriyordum. 
0 oy
(5,672 puan) tarafından
ek gidaya gecirince baya duzelir mamadan kaynakli muhtelelwn. ek gidaya gectiyse kuru kayisi kuru incir haşla azcik suda blendirla . marmelat gibi olsun yani. yogurduna bi caykasigi kadar kat  uogutla beraber yuketsin kolay yutar. biz o sekilde astik  bide sivi vazelin vardinadini hatirlamiyorum sokol mu neydi doktorumuz inu verdi bi cay kasigi iciiyordu bide cok asiri beklediyse kaka yapmadan bebekrahatsiz oluosa popoya da 2 cc envekte edebiliyorduk
0 oy
(2,057 puan) tarafından
Duphalac surup vermisti doktorumuz etkili bayagi
0 oy
(1,385 puan) tarafından
Hindistan cevizi yağı yedir. Hem bağırsak mekanizmasını onarıyor hem de kabızlığa birebir. Hastalanmayançocuk kullanıcısı takipçilerinin bu konuda bir çok olumlu geri dönüşü var 
0 oy
(1,626 puan) tarafından
Benim kizim 15 aylik bende aynisni yasiyorm probiyotikler fitiller suruplar ne denediysem yok olmuyo tas bildigin ya geliyo kakasi bizim yardimimiz olmadan cikaramiyo kulak pamugunu yaglayip gezdiriyorm poposunda lavman yapiyorm gerci lavman in da faydasi olmuyo yine biz cikariyorz hatta ben yapamiyorm esim yapiyo ben acitirim dye korkuyorm 

Dis den olabilr ama ona dikkat et canim bu dediklermden baska da duphalog surup var onu kullanablirsin doktora gtsen bunu vercek sordum benimkinin baska ilaclara yasi kurtarmiyo du senin ki 6 aylikmis hic kurtarmaz bide gliserin fitil verir ama hic tavsye etmem onu onun hic faydasi yok sadce icine soktugun icin cocugu aglatrsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 35 göst.
11 Eylül 2023 Diğer kategorisinde H&H (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 159 göst.
28 Eylül 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 248 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Prens annesi3 (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 118 göst.