0 oy
1,102 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Hanımlar yıllardır içimde yansn bı acı var ve ilk defa dile getirip buraya yazıyorum ben küçükken öz amcam ratafindan çok defa sözlü tacize uğradım eminim fırsat bulsaudi daha kötüsünü yapacaktı ve ben bunu büyüyünce anladim taviz etiğini çocuk aklı nerden bilecen :'( ALLAH rizasi için çocuklarınizka herkesin arasına mesafe koyun kim olursa olun 25 yaşındayım hala umutamadim

17 Cevaplar

+2 oy
(653 puan) tarafından
İşte bu yüzden bilinçli çocuklar yetiştirmiz gerekiyor. İşimiz zor yolumuz uzun ama mecburuz buna. Sanada çok geçmiş olsun umarım yaşadığını hiç bir çocuk yasamaz
tarafından
İnşallah tesekur ederim
-Reklam-
+1 oy
(2,362 puan) tarafından
 amcasi diyor gel kucakla diyor kızıma kızım gitmiyor tamm biliyorum kotu insanlar deglleer ama bn korkuyorum hm gerek yok artık kimseye güvenilmiyor 
tarafından
Aynen kim olursa olsun çocuklarımıza mesfeli olmayı ovretmemiz gerekiyor
+1 oy
(10,466 puan) tarafından
İşte bu yüzden çocuklara mahremiyeti öğretmek lazım ben çocuklarımı uyarıyom pipi ayıp Popo acip meme ayıp kimse elleyemez bakamaz diye.  

Allah böyle pis insanların da belasını versin halen yüz yüze bakiyo musunuz görüşmüyosunuzdur inşallah 
tarafından
Yok gorusmuyoruz başka sehirlersyiz ama babam görüşüyor kendimi bildim bilelei annem baba tarafına mesafeli ve bizede müsade etmezdi annemin bunca çabasına rahmen gene taciz edildim
+1 oy
(5,744 puan) tarafından

Yemin ederim etimle kemigimle insanlardan tiksindim artık. Kime güvenecez artık ya amca dayı bunları yaparsa dışardaki insan neler yapmaz. Allah iki cihandada o amcani kahretsin inşallah :(

tarafından
İnşallah canım yıkılsın dünya kurtulup gitsek artık valla
0 oy
(10,124 puan) tarafından
6 sene birlik yasadim kayinlarimla birgün olsun ne bir bakıştan ne bir sözden rahatsız olmadım çok terbiyeliler ama genede kızıma izin vermem öyle gitse odalarina. Kaynım üniversitesiye gitmişti geldi kızım 8 yaşında dedi ila gidip amcamla uyucam seni gebertirim dedim. Git sarıl öp biraz kal babaanenle amcanla gel. E valahi çokta terbiyeliler ama artık kimseye güvenim yok 
tarafından
İnan bazen hic umdagin bı yeren gelir o yüzden mesafeli olmayı öğretmek gerek çocuklarımıza öyle herkese atlamasinalr
0 oy
(8,040 puan) tarafından
Ben bunu kocama anlata anlata anca yola getirdim. 

Gerçekten çok zor bir durum canım üzüldüm. 

Böyle şeylerle karşılaştığım için hep tedbirli olmaya çalıştım.Kim olursa olsun. 
tarafından
En iyisi öyle yapmak çekirdek aile ve herkese çocuklarımız mesafeli olmayı öğretmek en mantiklisi
0 oy
(12,712 puan) tarafından

Kızım var ve o kadar psikolojim bozuldu ki bu konulardan kuzenleri amca dayı herhangi bir erkek cinsi yakınlığı ne olursa olsun farketmeksizin dokunmasindan aşırı rahatsız oluyorum 

tarafından
Bende kızıma aynı seyleri yapıyorum bu seferde baskici pimpirik.diyirlar biomiyorlar ki
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Allah amcanızı alsın. Teşekkürler.
tarafından
İnsalah tesekurler
0 oy
(1,562 puan) tarafından
3 aylık oğlum var amcası eşime bezini ben alayım mı demiş eşimin de hoşuna gitmiş amcası ilgilenmek istiyor diye dedim aslaaa bana diyor ki teyzesi alıyor amcası niye alamıyor oturdum anlattım halası da alabilir ama amcası sadece benim gözümün önünde sevebilir dayisi olsaydı o da alamazdı bu çocuğun mahremiyetini biz öğreteceğiz biz koruyacağız. Çok üzücü kesinlikle ama ben oğlumu amcasiyla parka falan gönderemem kendi odasına götürüp oyun oynatamaz pimpirikli desinler umurumda degil
tarafından
Yanlış düşünüyorsun taciz sadece erkekler tarafından yapılmıyor. Çocuğunuzu korumak istiyorsanız teyze hala babaanne anneanne bile değiştirmemeli
tarafından
Kesinlikle biri buraya yazmıştı kayınvalidem çocuğumun özel bölgesini seviyor diye. 13 aylık kızım daha 1 insan değiştirmemiştir. Yanlarında da değiştirmem doğum yaptıktan sonra bile kalkacak halim yoktu ağlaya ağlaya altını aldım. Ben kimseye güvenmiyorum
(1,562 puan) tarafından
Kadınlar yapar mi ya ne biliyim ona hoc şahit olmamıştım insanlar kafayı yemiş
(1,562 puan) tarafından
Uyardiginiz için teşekkür ederim onlara da dikkat edicem
0 oy
(6,183 puan) tarafından
kotu anilarini tekrar tekrah hatirlatmak istemem ama ne gbi yani taciz oldugunun nasil farkina vardin bu tacizmis diye hangi davranis hareket ve sozlwrdi
tarafından
Vicudumla ilgili şeyler sözler falan konuşmalar
0 oy
(18,354 puan) tarafından
Eşim bazen oğluma kızdığında diyorum yaramazlık yaptığında kizarsan kendini suçlu hisseder korkar sonra her şeyi gizler kendi başıma da geldi taciz çok şükür aile içinde değildi köyümüzden bir çocuk okuldan sınıf arkadaşlarım şeklinde hala aklıma geldiğinde karşılaştığımda buz gibi oluyorum ama şükür ki başıma bir şey gelmedi çocukları bizden korkmadan buyutmeliyiz ve ne yaşarlarsa yaşasınlar onlardan vazgeçmeyeceğimizi bilmeliler. Rabbim cezasını versin o amca olacak insan müsveddesinin 
tarafından
Aynen ama annem hep yanımdaydı beni yanlız onlaea gondemezdi aramıza mesafe koymuştu bütün baba tarafına iyiki annem öyle yapmıştı yoksa başımıza çok kötü şeyler gelecekti ve bunca mesafeye rağmen gene sözlü taciz etti
0 oy
tarafından
Lütfen çocuklarınızı kimseye emanet etmeyin gözünüzün önünde olsun
0 oy
tarafından
Bende  lise son sınıftayken temaslı taciz degilde sözlü taciz yani şöyle edebiyat hocamız sınıfta bizlerle konuşuyordu bekardi bide şey diyodu ben evlenirsem selin gibi biriyle evlenicem fiziği onunkine benzsin bide gözüyle süzmüş beni çok güzel filan.diye sonra ben anlamadım taciz oldugunu kizlar uyardı beni seni tarif etti süzdü resmen  beyendi gibi.cocuk aklı gülüp geçmiştim...
tarafından
İşte bende anlamamıştım bide öz amcada olunca insan yaşamak istemiyor
tarafından
Geçmiş gecmiste kalmış canım düşünüpte kendini darlama o amcanda Allahindan bulsun bide  Baba yarısı olucak.eyer yasiyorsa daha dikkat eder sert  mesafe koyarsın anlayacağı sekilde.sen üzme düşünme  artık yada annenle paylaş içini bosalt
0 oy
tarafından
İki kızım var üçüncüsude yolda dün gece sırf böyle şeylerden korktuğum için saatlerce ağladım ben nasıl koruycam Allah'ım kizlarimi diye doğuma girmekten korkmuyorum ama doğumda bir gece hastanede kalicam çocuklarimi nasıl kime emanet ederim diye Kara kara düşünüyorum.cok zor bir durum ve ömür boyu unutulmuyor 
tarafından
Bı tek kizlar değil erkek çocuklarında atni şeylere maruz kalıyor benimde iki tane var ikiciis kazayla oldu ama asla bı daha bu igrecn dünyaya çocuk getirmem
0 oy
(498 puan) tarafından

Ya kusura bakma sormasıda zor tam olarak ne dedi adi şerefsiz 

Ona göre başkasına karşı  gözümüz açılır güzel tatlı askim gibi gibi tarzı mı ona göre mesafe önlem almak lazım. Of ya nasıl güvenecez insanlara kimin niyetini nasıl anlayacaz.:(

tarafından
Yok canım öyle şeyler değil vicudumla ilgili konuşmalar laflar kendisini övme gibi gibi
(498 puan) tarafından
Allah cezasını versin annene anlatsaydın  keşke
0 oy
(1,513 puan) tarafından
Başınıza gelen için çok üzüldüm ama bunu cinsiyete bağlamamak gerek ilkokul arkadaşım kızlara karşı çok önyargılıydı geçenlerde böyle bu tarz şeylerden konu açıldı erkek arkadaşımızı teyzesi küçükken taciz etmiş çok şaşırmıştım ama maalesef kötü her yerde çocuklarımızı herkesten korumak zorundayız gerektiğinde kendimizden bile 
tarafından
Evet haklısın yiklisin dünya gercekten bu ne ya
0 oy
(860 puan) tarafından
Bende amcamdan yaşadım konuşalım dedi banada ya zaten biliyorum nasıl biri olduğunu eşimde güvenmiyor numarasını sildirdi bile Allahım sen koru yarabbim ya yakınımızada güvenemicez
tarafından
Yiklsin dünya gerçekten
(860 puan) tarafından
Gerçekten doğru diyorsun bide utanmadan kimse yoken diyo gece uyumuyoruz konuşalım :(

İlgili sorular

0 oy
32 cevap 1,266 göst.
31 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Pamuk_kalpli (1,486 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,551 göst.
6 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,773 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,285 göst.
10 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Gurmeanne (705 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 884 göst.
10 Eylül 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gamzenur25 (411 puan) tarafından soruldu

410,731 soru

12,358,555 cevap

41,275 kullanıcı

Kategoriler

...