0 oy
317 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar , bir hafta önce kayınpederime prostat kanseri teşhisi konuldu, ilerlemiş kemiklerine falan sıçramış. Doktor umutsuz konuşmus , eşim bu haberi aldığından beri sigarayı çoğalttı, telefonda oyun oynuyor iyice sardı oyuna , benden ayrı yatmazdı kaç sefer koltukta uyuyup kalıyor. Bu akşamda 14 yaşında kızım var ona sinirlendi ergen ters ters konuşuyor banada yapıyor eşim sinirlendi , bana söylendi , küfür etti, bardağı masaya carptı çıktı dışarı orada söyleniyor bir anda bir fırtına gibiydi. Neyse ben anlıyorum onun bu hallerini çünkü 1 sene önce bende annemi kaybettim  ve iki hafta öncesine kadar ataklar geçiriyordum . İki haftadır ilaca basladım ve tam toparlamaya başladım şimdi esim in acısı basladı, Babasına ve annesine düşkün küçükkende dermiş onlar ölürse bende onlarla birlikte öleyim diye çok korkarmış kaybetmekten. Şimdi korkusuyla baş edemiyor , diyorum bir doktora git kabulde etmiyor , bakalım bizi neler bekliyor. Sizinle öyle dertleşmek istedim . 

5 Cevaplar

+1 oy
(22,185 puan) tarafından

Rabbim şifa versin 

Eşine de Hayırlı Kapılar Açsın 

Tüm Kanser Hastalarına Şifa Versin Rabbim 

Bnmde Çok Dertleşmeye İhtiyacım Var O yüzden Seni Anlayabiliyorum

Kimseyi ölüm acısıyla sinamasin Rabbim Çok çok zor 

Kimse yoğun bakıma düşmesin oda çok zor:(

Rabbim gönlümuze ferahlık versin inşallah 

Gözyaşlarımizi Dindirsin 

Öyle bnmde İçimden Bunları yazmak geldi 

Uykular Haram Malaesef 

tarafından
O kadar iyi anlıyorum ki 20 gün yoğum bakımda annemden haber bekledik, son hali , yattıgı o halleri , çektiği acılar çok zor atlattım evet şimdi iyimiyim ilaç sayesinde ve psikolog yardımı alıyorum. Tabiki bebeklerinin varlıgıda benj ayakta tuttu ama çok çok zorlandım, çok büyük boşluklar la boğuştum . Şimdi eşimin yaşadığı o acıyı hissediyorum ama bende ne yapacağımı bilmiyorum. O yoğun bakımda sevdigjni beklemek acılarını görmenin acısını çok iyi bilirim. Şimdi ona nasıl teselli vercem bilmiyorum çünkü kendinj kapattı, baş edemiyor
(22,185 puan) tarafından
O yoğun bakım çok büyük bı travma oldu bende
Seninde başın saolsun cnm
İnşallah eşinde hemen atlatır bu tramvayi
tarafından
Sen kimi kaybettin yada hastanmı var.
-Reklam-
0 oy
(3,316 puan) tarafından
Rabbim şifa versin yardımcınız olsun inşallah. Güzelce yaklaşmaya devam edin bence birlikte iyi şekilde ailesine destek olmanız gerektiğini söyleyin. Böyle devam etmek kendisini de yorar hem hastalık hem evde huzursuzluk inşallah bunun farkına varır 
tarafından
Amin Canım daha önce annemin hastalık süreci geçirdik 3 sene , demans hastasıydı bir sene yatalak olarak baktım. Biraz yorgunuz hastalıklardan şimdi tekrar başladı hastalık tabi kabullenebilmek zor oluyor
0 oy
(14,482 puan) tarafından
Canım başın sağ olsun öncelikle, Rabbim acını dindirsin annene cennet nasip etsin ♥️ 

Eşinin halini kızına anlatsan, hani babanın şuan korkusu kaygısı var falan diye belki kız da daha düşer üstüne ..

Kızlar babalarına şifadır 
tarafından
Konuştum Canım uygun bir dille söylüyorum, kızımında öyle bir dönemine denk geldiki liseye başladı o da zor bir dönemden geçiyor , okula alışma döneminde . Okuldan geliyor gergin , stresli herşeyi kafaya taktığı , yok kilom yok boyum, yok zayıfım yok burnum çirkin vs... Hergün başka bir şeyi tak8uor kafaya . Ne kadar anlıcak bilmiyorum.
0 oy
(1,794 puan) tarafından
Eşimin babası prostat kanserinden öldu eşim o kadarea boşluğa dustuki sürekli ağlıyordu çok zayıfladı napip edip senin baban var nasılsa deyip dururdu.bi keresinde hiç unutmam iyi hoş beni getirdi annnemlere oradan bi kayboldu telefonuna ulasilmiyo polise giddik deniz kenarinda bulduk yeni evliyim tabi.o gün bu gündür güvenemem eşime napca belli olmaz diye
tarafından
İnşallah eşim kolay atlatır çünkü öğrendiği günden beri değişti, onu anlıyorum zaten bende annemi 1 sene oldu kaybedeli, babamda 5 sene önce vefat etti . Annemin acısı yeni hafiflemeye başladı. 1 senedir bende ne tür boşluklarla mücadele ettim. İnşallah ben eşime yardımcı olabilirim. Ne düşüneceğimide şaşırdım artık tarifi zor durumlar bunlar
(1,794 puan) tarafından
Şimdi iki bebemiz birbirimizi goremiyoz bile zor oldu evden kaçardı hala kaçar gider ara sira
tarafından
Nereye gidiyor kaçıp uzun süre gelmezmi, mesela benjm eşimde hiç demezdi bende öleyim demelere başladı , ölmek istiyorum falan diyo şaşırdım bu laflarına , benjmde şuan iki bebeğim var herşeyleriyle ben ilgileniyordum zaten şimdi hepten hepsi bana kaldı. Yani nasıl davranmalı ne yapmalı bilmiyorum
(1,794 puan) tarafından
Benimkide oyle diyordu haladaderara ara üstüne varma zamanla kabullenecek ama sen bu surecdecok sesiz kal yoksa sana da sarar 4 yıl oldu babası öleli bizde 4 yıldır evliyiz ara sıra bunalimlara girer nere giddini solemez cayira ddaga çarşıya kaçar çocuk misali oluyor erkekler
0 oy
(7,640 puan) tarafından

Konudan bağımsız rahmetli dedem de prostat kanserinden ölmüş 2000 yılında. Çok üzülüyorum çok özledim onları :(

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 535 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,331 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 348 göst.
0 oy
1 cevap 124 göst.
13 Haziran 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ay19 (119 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 218 göst.
24 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmaaaa (31 puan) tarafından soruldu

408,970 soru

12,291,865 cevap

38,231 kullanıcı

Kategoriler