0 oy
59 göst.
Diğer kategorisinde (319 puan) tarafından
Uyumak istemiyor oğlun 26 aylik sürekli direniyor öğlen uykusu yok sallamıyor direniyor bana vuruyor 2den 3ten aşağı uyumuyor 11 de kalkıyor sabah erken kaldırıyorum sabah yine uyumuyor öğlen ne yapmalıyım bilmiyorum bir doktora mı götürsem acaba

1 cevap

0 oy
(2,734 puan) tarafından
Benim kızım 26 aylık. Öğlen uykusunu uyumak istemiyor ben de uyutmak için çabalamıyorum. Genel olarak bir çok şey için zorlamıyorum. Sabah 8de kalkıyor akşam 9da uyuyor. Gün içinde uyumak isterse kendi başına uyuyor. Bazı şeyleri zorlamamakta fayda var bence. Ne kadar zorlarsak tam tersi oluyor bu sefer kendimizi strese sokuyoruz o zaman çocukta daha çok strese giriyor boşu boşuna iki tarafta stres içinde oluyor.
(13,602 puan) tarafından
Duyguuuuu bizim kızlar ikiz :)
Yaklaşık bir ay istemedi öğle uyumak akşam üstü sızıp kaldı kalktı bi saat uyuyup sabahladı
Dokunmadım
Üç gündür eski haline döndü öğle iki saat uyudu
Bugün babaannesinde idı uyumamiş sızmiş akşam birazdan babası dükkanı kapatıp alır gelir hep beraber sabahlarız❤️
(319 puan) tarafından
Çok fazla zorlamiyorum aslında ama kendi için düşünüyorum bütün düzeni alt üst oluyor huysuz oluyor
(13,602 puan) tarafından
Geldi ve full enerji :)
Demek istediğim bu aylarda oluyormuş eski düzene dönecek endişe etmeyin
(319 puan) tarafından
Ay hadi inşallah bizim pilimiz bitmiş durumda hele hele yardım edecek kimsen yoksa daha zor
(13,602 puan) tarafından
Bende tekim 9 aylık kardeşi var diş çıkarıyor
Allah yardımcimiz olsun
(319 puan) tarafından
Amin canım benim kocadan yardım etmeyince iyice psikoloji bozuluyor benim tek başkada düşünmüyorum allahim olmayanlara versin diyorum hep
(2,734 puan) tarafından
Şükür sabahlama durumumuz yok olsa kafayı yerim herhalde. Tek gerçekten zor. Yarın Adanadan misafir gelicek diye dünden beri evi temizliyorum hem yaz temizliği olur diye ama Buket peşimde sürekli. Eşimde evde yok gece 12.30 anca geliyor o geldiğinde direk yorgunluktan sızıyorum.
(13,602 puan) tarafından
Allah kolaylık versin canım benimki de ikide kapatıyor ya
Allah dayanma gücü veriyor inan❤️
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 56 göst.
16 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Busebade (965 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 138 göst.
1 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy