0 oy
55 göst.
Diğer kategorisinde (965 puan) tarafından
Artik kafayi yemek uzereyim cidden kizim bu aralar diş skntisi cekiyor 1 haftadir geceleri 100 kere kalkiyor bide sallanarak uyuyor hep o kaynanam olacak kadin yüzünden ilk dogdugu zaman cok hafif sallar hemen uyurdu yerine koyardim o gelince butun duzeno bozardi cocuk uyurken bile sallardi kizardim ama gene aynı zaten sonynda dedom hep senin yüzünden alisti ben cekiyorum diye simdi ayrıldık saolsun etkisi boyle kaldi kizlar napcam yardim edin ya

1 cevap

0 oy
(252 puan) tarafından
Yuva yıkanın yuvası olmazmış kuzum içini ferah tut elbet bir yerden çıkar çocuğun ise diş kaşıyıcı aparatlar varmış ne kadar faydalı bir bilgim yok ama onlardan alabilirsin uyku duzenin için tavsiyem psikiyatri uzmanı ile görüş belki hafif de olsa çocuğun var sonuçta uyku ilacı verir
(965 puan) tarafından
Kuzum cocugum uyumuyo iste doktora gittim onun ocin dis falan dedim oda elleme hic bisi yapma kendisi daha iyi patlar dedi cocuk icin rahatlatcak hiv bisi vermedi
(252 puan) tarafından
Başka bi Dr gitsen kuzum kremler falan da var sanırım ben e bı Dr ile kalmamak gerek sonuç alamadiysan başka bir Dr görmesinde fayda var bence
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 59 göst.
27 Eylül 2024 Diğer kategorisinde 1111 (319 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 144 göst.
0 oy
9 cevap 103 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Masallinam38 (744 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.