0 oy
528 göst.
Aile kategorisinde (2,988 puan) tarafından
Ogluma dogum gunu yapaym dedim kimsem yok arkadaslara soyledim ilk basta orduevi deyince tamam geliriz dediler sonradan orduevinde izini iptal oldu

10 kisil8k pasta yaptirdim hazirlik yptm oglmda heveslendi diye parkta olacal iptal deyince kimi dedgim parka iki otobus iki cpcukla gelemem dedi 

Biri aradi hastalandim.dedi biride eltisinin yengesi vefat etmis yani bosa.masraf yapmsm 

Keske de bunlara guvenip bu ise kalkismasaydm elimde kaldi pasta valla da gonlum kirildi

12 Cevaplar

0 oy
(2,186 puan) tarafından
Çok üzüldüm gerçekten ama olsun kimin ne olduğunu görmüş oldunuz. Siz parka gidip eşin sen ve çocugu üç kişi kutlarsınız piknik yapar gibi en güzeli öyle 
(2,988 puan) tarafından
Esimde yok cnm asker malesf ben memlekete gitmek istemiyorm diyince bunu kastediyordm bir tane kotu gunumu gecin iyi gunumde yanimda olan yok daha once izmir in bir ilcesinde kaldik orada gul gibiydi komsular elin memleketinde gurbetlik hissetmedim kendi memleketimde burugum kimsesizm bu donguyu kirmak ostiyorm
-Reklam-
0 oy
(2,728 puan) tarafından
Ayıp yapmışlar. Belkide öyle denk geldi gerçekten 
(2,988 puan) tarafından
Ben olsam.nolursa olsn giderdm benim durumuda biliyolar esim asker yqnimda yok kardesm tr nin bir ucunda ana babam yok
Bunlar bide kendino geri plana atma cocuguna hersey yap biz geliroz diyen insan iki otobusu bahane ediyo
0 oy
tarafından

Toplasaydın mahalledeki çocukları hepsi birlikte eğlenirlerdi illa tanımana gerek yok, ben bazen pasta kek börek çikolata falan alırım çocukları evimde toplar yedirir içirir gönderirim hiç birini de tanımıyorum :D

(2,988 puan) tarafından
Haklsn cnm oyle yapcam ama bana boyle yapanlari da Allah a havale ediyorm cok kriildm
tarafından
Gerçekten aralarında doğruyu söyleyen olabilir canım zaten aşırı salgın var hasta olmuş olabilir . (Ben bu iyi niyetle düşünmeyi ne yapacağım bilmem :D )
(2,988 puan) tarafından
Allah kimin ne njyette oldugunu bilir onun icin diyorm buda imtihanim sanirim
(203 puan) tarafından
DP canım bence bu devirde kimsenin çocuğunu evine alma. Allsh korusun başına bir şey gelirse en son senin evden çıkıyordu derler ayikla pirincin taşını ondan sonra. Sokakta herkesin önünde ne dagitiyorsan dağıt ama evine alma. Yanlış anlama sen bişey yapiyirsun anlamında söylemiyorum ama TV de görüyoruz balkondan düşen çocuklar, tacize uğrayan çocuklar falan. Birine bir şey olsa kanitlayamazsin kendini
tarafından
Kuzum 1.katta oturuyorum ama haklısın bu konuda benim kötü niyetim yok sadece ama çok iyi niyetle düşünüyorum işte
0 oy
(581 puan) tarafından
Bence bıdaha onlarla muhattap olma pastayida at dolaba dinlendikce güzel oluyo zaten bol bol yersiniz oğlunla takma kafana:)
(2,988 puan) tarafından
Bende vebami var otrudum agliyorm kimseye yaranamiyorm kime can desem çor geliyor
Herkeson herseyinw dugunune bayrmina giderim.ama kotu gubumu birakin iyo gunume bole kimseyi bulqmiyorm
(581 puan) tarafından
Yav üzülme bize Allah yeter benimde çevrem kalabalık ama bir tanesine gitmem evlatlarımız bize yeter sende yaramayan insanlara bişey yapmaman gerektiğini öğrendin işte
(2,988 puan) tarafından
Oglm mutlu olsn da ins benim gibi olmaz iyi insanlarla karsilasir hep
(581 puan) tarafından
Amin rabbim evlatlarımızı iyi insanlarla karşılaştırsın
(2,988 puan) tarafından
Amin cnm cok sagolun yorumunuz icjn inan iyi geldi
(581 puan) tarafından
Ne mutlu bana:)
0 oy
(773 puan) tarafından
Park ordu evinin parkı mı ya da önceden anlaştığınız yere yakın mı? 
(773 puan) tarafından
Canım yanlış anlama da, çok yakının değil bu insanlar anladığım kadarıyla. Gelmemeleri normal bence. Hediye bulamamıştır, çocukla zor gelmiştir, ne bileyim. Gerçekten yakının olsalar fizana da gelirler de herhangi bir arkadaş için bu beklenti bence fazla. Kendini üzersin diye diyorum ben.
(2,988 puan) tarafından
Akrabalrim da gelmezlerdo snmiyorm kac aydor.memleketteym annemo.kaybettm yakin zamanda zor gunun deyip kapumi.calmadilar acimi kimsesoz 4 duvarin icinde yasadm
(773 puan) tarafından
Başın sağ olsun Allah rahmet eylesin:( o konuda haklısın canım, beklediğin kişi akraba.
(2,988 puan) tarafından
Yani zor gunumde yanimda olmadiklari icin iyi gunumde de olmasinlar diye dusunmstm
(773 puan) tarafından
Kesinlikle, ben de olsam ben de istemezdim
0 oy
(766 puan) tarafından
Konum at gelelim kiz üzülme 
(2,988 puan) tarafından
Ayyy cok tsk ederim su yorumunla beni cok mutlu ettin
0 oy
(2,897 puan) tarafından
Üzülme kız oğlun mutlu olmuştur yine de götür parka çağır 3 5 çocuk oradan al sana mjss gibi
(2,988 puan) tarafından
Oyle yapacagim artik baska secenegjm yok oglum.mutlu olsun da kac gundur benim dogum.gunim olacak diye geziyo
0 oy
(2,938 puan) tarafından

Bende ailemden herkesten uzağım açıkçası candan icten hissetmedigim hiç kimseyle çocuğumun doğum gününü kutlamam bana göre çok özel gün bunlar ben aramız da pasta yaptım çocuklarımla anı olsun diye yatılı sevdiğim insanlar vardı  evimde onlarla kutladım hiçbir arkadaşımı da cagirmadim çünkü ugrsamam da iki bebekle herkese denk getirmeye :) açıkçası mesafe koyardım arama yeterince yakın degillermis.

(2,988 puan) tarafından
Ya onlar yuzunden bide cesaret aldm biri dediki akrabalarm boyle kimsem yok diye cocugunun ozel gunlerini tapmaktan kacinma.dogum gunu sunnet dhgunu falan beni cagirrrsan gelurim dedi yer degisince iki otobusu bahane etti
Birisinin buyuk kaybi varmis taa eltisinin yengesini kaybetmis en yakinini kolay degil acisiyla basbasa biraktim
Birisinin annesi disarida ablasinin yaninda ameliyat olmstu geri memlkete gelince gelemedi ona sozum yok
Biri.sanki magara da yasiyoms gibi.sibas in en meshur parki nerede bilmiyoms ulan zten tum sivaslila4in buldigi tek park tunelden ciksa karsisinda uzakta degil oyle iste hepsi ilk basta geliyodu onlara gore yaptirdm hsran
(2,938 puan) tarafından
Gerekçesi olana bı sözüm yokta gönül istese olurdu bence tam istemeyince gitmek böyle oluyor
(2,988 puan) tarafından
Aman oglum mutlu olsn daha takmiyorm Allah hayirlk guzel.omur versin ins seneye baska sehirde lojmamda oluruz guzel insanlar.taniriz onlarla.yapariz yada okulda kutlariz
0 oy
(181 puan) tarafından
Ankara'da ve yakın olsaydık gelirdim ben misafirliğe tanışmışta olurduk doğum günü kutlu olsun Paşa'nın takmayın kafanıza evde oğlunla baş başa kutla bence eşim asker demişsin Allah yardım etsin inşallah 
(2,988 puan) tarafından
Ay tsk ederim cok sagolun oglm istedi parkta olmasoni yine de gidecegiz oglum mutlu olsn cani sagolsn gerisi artkk muhjm degil bu olayda bana ders olsn
(181 puan) tarafından
Rica ederim Park eğlencelide olur :)
0 oy
(3,584 puan) tarafından
Kirilmakta cok haklisin canim ayip etmisler gercekten
(2,988 puan) tarafından
Bunu yapnlari kafamdan sildm gorusmem artik oyle kolay kolay
(3,584 puan) tarafından
Bencede en doğrusu bu
0 oy
(1,141 puan) tarafından
Kimseye guvenmedimicin doğum günü yapmam annem bile işine gelmeyince kivirir bebeklerim ufak senin gibi yaşına girseler ufak bi pasta kesmek isterim eşim ben bebeklerimle.obur turlu insanlar benden beklentisi var diyede gelmeyebilir oyuzden basit yaşamak uzun ömre sebebidir ✓fikrimcee
(2,988 puan) tarafından
Kesinlikle.seneyede okulunda kutlucam ogln mutlu plsnda
(1,141 puan) tarafından
Toplu çağırınca insanlar benden bişi bekliyo saniyolar ben yeni bebek doğurdum bebek bakmaya gelen arkdasim kızının goydigi takımı getirmiş kalkana kadar vermedi kalkar hırsız polis kapışması gibi bırakıp kacdi oyuzden az insan çok huzur
0 oy
(698 puan) tarafından
Parkta yapar ordaki çocukları toplar unutulmaz bir doğum günü yapardım çocuğuma,çocuklarla daha mutlu olur çocuğunuz elin sözünden döneniyle ugrascaniza çocukları mutlu edin parktaki çocuklarada süslü doğum günü aksesuarları alırım hazırlıksız gibi olmaz çok hoş olur bence 
(2,988 puan) tarafından
Haklsmz uzulmeye degmez

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 690 göst.
26 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Mina (2,686 puan) tarafından soruldu
+2 oy
7 cevap 352 göst.
31 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,474 göst.
4 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu