0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (623 puan) tarafından
Gerçekten sinirlerim bozuldu artık. Kızım 1 ayı geçti iyileşmedi. Öksürük, ateş dönüşümlü olarak geçiyor. İlk baş tonsillit dedi doktoru antibiyotik iğne vuruldu. Sonrasında ateşi boğazı geçti aşırı balgam öksürük başladı bu sefer bronşit için antibiyotik iğne kullandı. İğneler bitti hala öksürük devam ediyor. Bugün gene hiç keyfi yoktu ateşi çıkacak diye korktum. Akşam iki kere kustu. Kustuktan sonra rahatladı. Gündüz hiç uyuyamadi hep baygın gibiydi belkide midesi bulanıyordu. Kustuktan bir saat sonra uyudu. Ben iki haftadır öksürüyorum antibiyotik başladılar ciğerlerde enfeksiyon varmış film çekildi. Ama hala dolu ciğerlerim. Eşim de 2 haftayı geçti öksürük, hapşırık. Nasıl iyileşicez ya artık gerçekten Allah beterinden korusun ama ev hastalıktan geçilmiyor. Ben mi beceremiyorum ya bir yerde yanlış mı yapıyorum :( Çok bunaldım yazmak istedim uzun oldu kusura bakmayın lütfen 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Yaklaşık 2 aydır aynı durumdayım ve hamile olduğum için hiç bir müdahalede bulunulmuyor. Öksürük artık hayatımın bir parçası oldu diyebilirim :D

Geçmiş olsun canım ❤️

(857 puan) tarafından
Evet bende aynı oldum canım vermiyorlar hap Bi parol
-Reklam-
0 oy
(8,401 puan) tarafından
Aynı durumdada ben varım. Kaç gündür boğaz ağrısı grip vardı iki gündür daha mahvoldum üstüne öksürük boğuyor resmen beni kusucak gibi oluyordum artı maalesef bu akşam kustum da en kötüsü de lavaboya yetişemedim halılar battı öyle böyle kusmada değil mide boşalana kadar.. Oğlum da gripti öksürük vardı onada ilaç yazdırdım bugün. Cidden bende sürekli hastalık bıktım ne yapacağım bilmiyorum
0 oy
(857 puan) tarafından
Canım gecmiş olsun görümcemde oldu kaç haftalardır iyi olamadıydı korana oldum dedi
0 oy
tarafından
Düzenli olarak sarımsak bal limon kürü tüketin, faydasını görürsünüz inşaAllah.
0 oy
(1,532 puan) tarafından
Bizim evinde farkı yok canım hiç böyle olmamıştık Rabbim acil şifalar versin

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 308 göst.
16 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (822 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 554 göst.
9 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Milena16Miran (7,155 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 380 göst.
16 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Gamzee.. (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 293 göst.
29 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,421 soru

12,384,707 cevap

43,447 kullanıcı

Kategoriler

...