Konteyner da oturuyorum 1 ay önce kaldıracaklar dediler . Kaynanama TOKİ'den ev çıktı mıras ( kaynanamın kardeşleri 6 kardeş) onlara 100 bin TL ver sen otur dedi. Bizim de 600 bin TL lik sadece arabamız var onun da 150 bin TL'si borç ödüyoruz. Taşınsak bile eviniz baya masrafı vardı eşyalarımızda yok denecek kadar. Eşimde ben alamam ama siz oturursanız bizi burdan çıkartırlarsa 1 odanı alırım dedim kaynanam da tmm dedi. Kaynanam bugün evi'ni taşıyor ev küçük 3+1 olmasına rağmen daha bizim yatacağımız odaya dolap, yataklık, kitaplık, masa fln koyacak. Eşim bilmiyordu yok benim odama koydurmam fln dedi ama koyulacak yani. Bende dün öğrendim konteynerları Ocak ayına kadar duracak. Eşim söyledim yine de taşınırsak eşyalar dursun anahtarı vermeyelim geliriz dedim bakarız dedi. Ben konteyner da kalmayı hemi istiyorum hemi istemiyorum nedeni de burdayken eşim maaşını haftalık 6bin tl günlük 100tl alıyor bana da günlük 100 tl veriyor mutfak alışverişi için daha içinden günlük ekmek de alıyorum. Diğer haftalığını borç ödüyor yani bize bir şey kalmıyor. Kaynanam gille oturursak yemek parasını biriktirebilirim. Eşim bu kış oturacağız zaten dedi yani yazın ya ev başvuru yapacağız yada kiraya çıkacağız. Evde toplam 7 kişi olacağız 3 kişi biz 4 kişi onlar İki tane ikiz görümcem, kaynanam, kayınbabam, eşim, ben, kızım olacak herkez sabah gidecek işlerine okullarına akşam 5 gibi fln yemek yenecek yani evde kızımla ben duracağım hafta sonları herkez evde olur.
Biraz uzun oldu kusura bakmayın ama dünden beri düşünüyorum orda mı kalıyım yoksa yerimden hiç kıpırdamayım.