0 oy
367 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sirkeli ağlıyor herşeye ağlıyorlar yemiyolar icmiyolar uyumuyolar ben ne kadar kötü ANNEYİM. Böyle elimden geleni yapıyorum doldum gözlerim doldu aha dayanamıyorum artık hiç susmadan ayni andan ağlıyor 

Musluktan bir bardak su vermiyorum ben onlarlara karın ağrısı olurlar diye hergun gaze yoğurt yapıyorum et suyu a çorbalar  yemekler birgün katı birgün sıvı beslemeye çalışıyorum her gün banyo yaptırıyorum seviyorum avtiveler oyunlqr yok herşeyde ağlıyorlar olmuyor nerden tutsam elimde kalıyor gezmeye gittik bur umdan geldi eve geldik su rezil oldum agitlarindan evime geldim hine ağlıyorlar dişlerim ağrıyor yorgunluktan iyksuuzluktan eşim de destek bakıyor ama olmuyor oda olmasa tüm bittim biliyorum 

Biri ,3.5 yaş 

Biri 7 aylık 

10 Cevaplar

0 oy
(4,167 puan) tarafından
3 buçuk yaşındaki benim kızım da öyle bazen her şeye ağlar bazen de iyidir diğeri daha çok küçük annesi sabret her şey düzelecek onlar ağlıyor diye sen kötü anne falan değilsin adı üstünde çocuk ve her çocuk kendine özeldir annesi onların sana ihtiyaçları var sabret 
tarafından
Ya içime oturuyor bişey düğüm düğüm boğazım canım ağlıyorlar bagiriyorlar anlaşamıyolar kızım oğlum dedikçe içim.gidiyor ama olmuyor gözleri kıpkırmızı oluyor ama doğduklarından da böylelerdi ama büyüdükçe daha arttı ağlamaları
(4,167 puan) tarafından
Benimde öyle canım iki buçuk yaşındayken diğer kızım oldu küçüğü çok aglak bir çocuk ama elden birşey gelmiyor büyüdükçe bu huyu azalmaya başladı ablasıyla kavga ediyorlar ama sonra barisiyorlar sağlıklari yerinde olsun da her şey geçiyor zamanla üzme sıkma sen canını dışarı çıkın gezin hava alın beraber yemek yapın olmadı kek falan şuan ilgisini çeker büyüğünun
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️
(4,167 puan) tarafından
Rica ederim canım unutma zamanla her şey düzelecek ❤️
-Reklam-
0 oy
(299 puan) tarafından
Nazar oluyordur sizin bile olur okuyun üzerlerine bol bol ikiside küçük daha 
tarafından
Okuyayım canım teşekkür ederim
0 oy
(71 puan) tarafından
Madem şakayı anlamadiniz ciddi cevap vereyim . 3.5 yaş olan bebisin benmerkezcil dönemi şu an tüm ilgi kendisinde olsun beklerken kardeş var . Büyük ağlayınca küçük etkilenip ağlıyor hangisi sende daha iyi duruyorsa sen ilgilen diğer bebisle baba ilgilensin farklı odalarda oyun kurun . Günde 1 saat bu şekilde özel ilgi görsünler yavaş yavaş düzene girer yardım edecek biri varsa da gündüz bu sekilde yapın cozum bulacaksiniz
0 oy
(25 puan) tarafından
Belki ilk cocugunuz ikinciyi kiskaniyo bizde oyleydi sonra hallettik ilke daha cok ilgi verdik  ki dovmesin aglamasin ama sevgiyi beraber payladik:) aksamlarda ben birini oyaliyodum esim digerini boyle sakinlesdirirdik  kucuk zaten o ne yapsa yapiyo  şükür normale dustu  bizde oyle yaptiktan sonra  birazcik sabredin insAllah duzelir 
tarafından
İnslalah canım
0 oy
(8,235 puan) tarafından
7 aylik olan belki dis sancısı çeker 
tarafından
Belkide canım dış girunmuyor
0 oy
(3,497 puan) tarafından
Aha benim çocukları tarif ettin tam 3 yaş büyüğü küçüğü 3 aylık.  Büyüğü doğuştan mizmiz aglak hep ağlayarak konuşur küçüğü de 4ncu ay atağında 1 saniye koltuğa koyamıyorum belim kollarim kopmuş durumda 
tarafından
Allah yardımcınız olsun canım hepimizin
0 oy
(5,898 puan) tarafından
Bir saat önce dışarı çıktık hava alsınlar diye biri 3 biri yirmi aylık yemin ederim yolun ortasında eşimle tartıstik ay kızım uykum geldi kucak dedi oğlum ağlamaya başladı bnmkikerde aynı cnm malesef direk eve geldik 
tarafından
Allah hepimizin yardımcısı olsun
0 oy
(2,080 puan) tarafından
Kendinizi suçlamayın bence fitratlari öyle.
tarafından
Öylemi dersiniz teşekkür ederim
0 oy
(2,223 puan) tarafından
İnan bemde aynı durumdayım bide benimkiler 7 biri de 1.5 yaşında okula akmaya gidiyorum küçüğü sanki işkence ediyormusum gibi ağlıyor bütün millet bize bakıyor diğeri bu saat oldu yarın okul var hala ödev yapiyiruz uyumaları saat 1 gece anca zorla iyutuyirum sabah ezaniyla birlikte ayaktayız offf yazarken bile depresyona girdim gene
tarafından
Ay Allah yardımcın olsun bacım evet benimkilerde sabah ezaninda kalkıyor
0 oy
tarafından
7 aylik diş den ağliyodur buyüğude ağlama zamanı benimkide herseye agliyo ama hemen kandirip susturuyorum ben baska biseye dikkatini cekiyorum 

1 yasina yeni girecek kardesi var onu da cok kıskaniyo 
tarafından
Teşekkür ederim canım ❤️

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 291 göst.
0 oy
4 cevap 50 göst.
1 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Burcin34 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,559 göst.
0 oy