+1 oy
1,428 göst.
Diğer kategorisinde (1,657 puan) tarafından
Sorum yukarda 

27 Cevaplar

+1 oy
(1,657 puan) tarafından

En İyi Cevap

Altın takmak veya güzel hoş zarif takılar takmak(özellikle takı takmak çok önemli)

Etek elbise giymek

Güzel kokular sürmek

Ve herşeyi ben yaparım değil, eşimizden  de yardım isteyebiliriz, yapabilecegimiz bir şey de olsa bazı şeyleri ona bırakıp yardım isteyebiliriz.Onlarda kendini erkek gibi hisseder.

Mesela ben eşime bazen ayy aşkım bunu yapamıyorum yapar mısın diyorum oda oyyy bebeğim der hemen yardımcı olur:D( böyle yaptıkça eşim bana meyve hazırlar,gece de olsa yemek hazırlar üstüme titrer bebek gibi davranır)

Öz bakım çok önemli 

Evde bitki yetiştirmek toprakla haşır neşir olmak

Dans etmek te dişil enerjiyi yükseltir

Bunlar benim bildiklerim sizin tavsileriniz neler:)

(1,657 puan) tarafından
Alma verme dengenizi oluşturmanız gerek. Bir kadın olarak kendinizi sevmeniz farkına varmanız, olduğunuz gibi kabul etmeniz gerek. Ve begenilmek icin değil kendinizi mutlu etmek için aynaya baktığınızda kendinizi sevmek için süslenip giyinmelisiniz. Yaradanın Ya rahim esmasinin yaraticiliktaki özelliğinin farkında olmanız gerekmekte. Bunu dengelemek icin de hergun ya allah, ya rahman ya rahim çekebilirsiniz. Kadınlığımi kabul ediyorum, kadınlığımi seviyorum içinizden nasıl gelirse.Ya da teninize değen zümrüt ya da pembe kuvars taşı taşıyabilirsiniz.ben güzel bir kadınım sevmeyi sevilmeyi hakediyorum..
(11,435 puan) tarafından
Hakkını yiyemem benim ki yapar kadın işlerini de yapar ama bazen çok yorgun oluyor o zaman öyle diyor naz çekemem benden de uzak dur çiftleşme yok demek o :D
(1,657 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canım❤️
(1,657 puan) tarafından
Benimde bazen yorgun oluyor o an yap desem yapmaz oda normal bazen dinlenmeye ihtiyaçları var
(11,435 puan) tarafından
Teşekkürler canım ❤️ elimden geldiğince dikkat etmeye vermeye çalışıyorum inşallah verecegim kararlıyım
-Reklam-
+12 oy
tarafından
Enerjimi kaldiki dişili olsun jsjsjsj
(1,657 puan) tarafından
Hahaha çok haklısın ama her kadının içinde vardır dışarı çıkarmamış tır sadece
(2,620 puan) tarafından
Mesela şuan kalan enerjimi de aksama ne pişirsem diye harcıyorum geceye bişey kalmadi ahaha :)
tarafından
Vardir kiz elbette bizimde varda dışa vurmuyoruz jsjsjs

Ben pırasa pisircem valla hic düşünmüyorum rahatim ama 4 aylik bebem tüketti beni jsjs
(2,620 puan) tarafından
Bende buldum yoğurtlu patates yapacam. Kızım uyurken yapayimda uyanınca dışarı çıkalım diyor hanfendi
tarafından
Benimkide biri okuldan geldi digeride uyanik maraton başladı jsjsjs
+3 oy
(17,884 puan) tarafından
Ben dişil enerjimden ümidi kestim 
(17,884 puan) tarafından
Normalde böyle değilim canım yani içi geçmiş değilim sadece küçük çocuklu çalışan yorgun bir anneyim o yüzden geçici bunalımdayım :)
(1,657 puan) tarafından
Bende 25 yaşındayım 13 aylık oğlum var depresyondayım o kadar soylim,hatta geçen eşim 2. yi Yapalım ailemiz büyüsün zaten büyüdü artık dedi oda 35 yaşında.
2 senelik evliyiz eşim geç evlendi yaşı da geçiyor ocakta 36 olacak ama benim yapacağım bir şey yok ki değil mi:( bende çok gencim daha çevredeki baskılardan dolayı ilk evlendigimizden beri çocuk yapmaya odaklandım ,hatta eşimin halası beni arayıp herkes hamile sen neden hamile değilsin demişti çok üzülmüştüm:(5.ayda oldu
(1,657 puan) tarafından
10 yıllık spiral taktırdım 2.yi yapar mıyım vakti geldiğinde onu da bilmiyorum çok zor geliyor bana sorumluluk, çok şükür oldu çok istedim ama eşim arada 2. Çocuk diyor,ama önemli olan benim psikolojim:(
(17,884 puan) tarafından
Anne hazır değilse olmaz  ben ilk oğlum doğduğumda ikinciyi yapmam diyordum oğlumu çalışırken zor büyüttüm ama şimdi oğlum üç yaşına girecek ben bir iki ay önce spirali çıkarttırdım bugünde doktora gittim çocuk düşünüyorum diye eşime ilerisinde düşünüyorum deyip yerini de yaptım bu arada ilk yorumu yaptığımda kayinvalidemler bizde idi öyle olunca eşimle aram soğuyor sanki ondan bunalım takılmış olabilirim
(1,657 puan) tarafından
Anladım seni,bazen öyle oluyor.
+3 oy
(3,164 puan) tarafından
Yapılacak özel bir şey yok bence. Mesela kendi kişiliğinde cilve olmayan biri cilve yapıyorsa yakışmaz. Kendin olmak bakımlı özgüvenli olmak lazım ve kadın erkek dengesini sağlamak
(1,657 puan) tarafından
Kendimi kadın gibi hissetmek istiyorum,sigara içiyorum sesim biraz kalın bir ara eşimde söyledi özgüvenim düşük o konuda.
+3 oy
(448 puan) tarafından
Normal enerjimi yüksekteyim de dişil enerji kalsın
(1,657 puan) tarafından
Çok yoruluyoruz neye yetisecegimizi bilmiyoruz
(2,196 puan) tarafından
Aynen bacım
+2 oy
tarafından
Hicbirsey :)))))
(1,657 puan) tarafından
Aslında her kadının içinde vardır dışarı çıkarmamış tır sadece
tarafından
Benim dışarı çıkmış çok fazla :) disil enerjim

Ama bence en büyük etken es
(1,657 puan) tarafından
Çok haklısın canım benim❤️
Allah sizi kavuştursun kıyamam sana üzüldüm bak şimdi:(
+2 oy
(1,880 puan) tarafından

Şurada bekliyim belki bı şeyler öğrenirim 

Dişil enerji ne :ninja:

(1,880 puan) tarafından
Yok canım
(1,657 puan) tarafından
Kesin gözüme çarpmıştır o kişiler ama isimlerini hatırlayamadım şuan,burdan bir kişi var o aklımda kaldı mesela,bana yaptığı yorumdan sonra ilk defa bir kişiden nefret ettiğimi anladım inanki içimden Allaha havale ettim.Kendimi  saygı çerçevesinde savunduğum halde o daha çok üstüme gelip bastırdı ve beni üzdü:(
(1,657 puan) tarafından
Oğlum yok kız sana demedim hayatboşturloo ya dedim:)
(1,657 puan) tarafından
İyi akşamlar canım kaç yaşındasın oğlum67
(1,657 puan) tarafından
Hahaha bana ablacım dedin ya merak ettim yaşını bende 25 yaşındayım:D
+2 oy
(7,944 puan) tarafından

Söylerdim de boşver bacım :D

(4,912 puan) tarafından
Sevda çiçekli don en mühimi aşko nasıl unutursn
(129,283 puan) tarafından
☹️☹️☹️☹️☹️☹️
(2,184 puan) tarafından
Göğsüne kadar çektin mi çiçekli donu tamamdır sksksjsjjsjss
(7,944 puan) tarafından
Demi bilgecim anlar bak ☺☺☺☺
(2,184 puan) tarafından
Tabi ne sandiniz hanfendi sjjsjsj
+2 oy
(13,095 puan) tarafından
Böyle iyiyim ben dümdüz:) no özel çaba
(1,657 puan) tarafından
En güzeli oh rahat kafa
+1 oy
(795 puan) tarafından
Esra ezmeci mı takip ediyosun :) önceden yapıyordum ama şimdi yapmıyorum 
(1,657 puan) tarafından
Arada bakarım esraya ama bana göre öyle yağlarla olacak iş değil çok saçma.
Bir tane popüler erkek psikolog var oda böyle diyordu ama oda yağ çıkardı işi ticarete döktü.
(795 puan) tarafından
Evet ticarete döktü parfümü bile çıkardı sanrim
+1 oy
(11,435 puan) tarafından

Aşko ne dişillik ne enerji kaldı bende burda bir kaç tüyo alayım bari belki lazım olur :D

(1,657 puan) tarafından
Her kadının içinde vardır dışarı çıkarmamış tır sadece
(11,435 puan) tarafından
Çocuktan önce vardı evet ama artık nooo
+1 oy
(295 puan) tarafından
O tamammen özgüvene bağlı diye düşünüyorum. Bnmki tavan mesela 
(1,657 puan) tarafından
Nasıl mesela
(295 puan) tarafından
Bnce şöyle bı kadın kendine güveniyorsa o kadının dişil enerjisi vardır, mesela şöyle eşinin yanında giyinmeyi süslenmeyi özenli olmayı bilmeli, eşini yônetmeyi bilmeli , cilveli olmalı , mesela bn çok cilve yaparım eşimde bundan çok hoşlanır, hiç onu yalnız bırakmam , dışarı çıksa gel sana sürprizim var diye eve çağırırım , bn dişil enerjimi eşim konusunda tavan yaşıyorum
(1,657 puan) tarafından
Nasıl cilve yapıyorsun mesela canım
+1 oy
tarafından

Evde de olsa güzel kiyafetler giyiyom..evde bakim yapiyom guzelce kendime..al sana disil enerci..tavan yapiyo bende :)

Gerci son 1 aydrir yukselmeye calisiyo bir türlü yukselemedi 

(1,657 puan) tarafından
Evet kendinle ilgilendiginde insana güzel bir his geliyor farklı bir havaya giriyorsun
+1 oy
(387 puan) tarafından
Şehvet dişil enerjiyi artırır sanırım fikir fikir olmak cilve naz tabi ben beceremiyorum o ayrı ama erkekler bunlardan hoslaniyormus :)
(1,657 puan) tarafından
Evet erkekler çok seviyor, öyle olamıyorum işte ya.
+1 oy
(909 puan) tarafından
Evde giyinip süsleniyorum eşim yükseltsin diye bekliyorum:))) her işi kendim yapamam sonuçta işten gelince bi bakar benim karım süslenmiş püslenmiş ne güzel olmuş der tamam işte :) 
(1,657 puan) tarafından
Birazda erkeğe bağlı kadınlık ruhumuzu okşamali,biraz da bize bağlı onu erkek gibi hissettirdigimizde oda bize öyle davranır.
+1 oy
(3,027 puan) tarafından
Hayat beni ali cabbar olmaya zorluyorsa neden direneyim bacim heeseyin altiindan tek basina kalkinca disil misil hikaye kalmiyo bisi
(11,435 puan) tarafından
Adam param yok ben seni böyle de severim merak etme diyor maaşı bekliyorum:D
(1,657 puan) tarafından
Nur ben kaşımı bıyığımı kuaförde yapıyorum hiç uğraşamam
(3,027 puan) tarafından
Az kaldi az daha sabir loading
(11,435 puan) tarafından
Bende diğerlerini kendim hallediyorum elimden gelir öyle şeyler de bebekten fırsat bulamıyorum dün lazer yapayim biraz dedim yarım kaldı uşağım durmuyor ki :D
(1,657 puan) tarafından
Çok haklısın beratcinar Allah yardımcımız olsun inşallah
+1 oy
(2,184 puan) tarafından
Kafama göre ne eserse öyle yapıyorum sjsjs 
(1,657 puan) tarafından
Azıcık anlatsan da bizde aydinlansak:)
(2,184 puan) tarafından
Neyi aydinlatim çiçekli donumu giyip çıkıyorum karşısına sjjsjssj
+1 oy
(1,428 puan) tarafından
Salvarimi giyip iş yapıyorum 
(1,657 puan) tarafından
Ee o zaman neden şalvarla iş yapıyorum dedin,demekki dış görünüşte önemli.
(1,657 puan) tarafından
Bunu dişil enerji için demedim ne iş yaparsan yap daha sonra güzel kıyafet giymek insanın havasını değiştiriyor.
(1,428 puan) tarafından
Bence kendimiz için suslenemek gerek .....yaşım belki senden çok büyük ondan diyorum bunu  kendin için yaşaa disil enerjin için değil vallahi billahi bakmayan değerli olur bunu öğrendim
(1,657 puan) tarafından
Evet kendimiz için suslenmemiz gerekiyor o kesin
Kaç yaşındasınız yorumunuz çok sıcak geldi bana:)
(1,428 puan) tarafından
39 cnm
+1 oy
(6,941 puan) tarafından
Altın takı kullanıyorum e bide doğuştan var galiba fıtrat meselesi ☺️
(1,657 puan) tarafından
Doğuştan her kadında varmış ama dışa vurmak gerekiyormuş.
Nasıl olacak başka önerin var mı ya
+1 oy
tarafından
Bende şuralarda takılayım belki fikir olur.Ama ben düşünüyorum genelde kibar ve yumuşak ses tonu ile konuşurum bakim falan yapamıyorum yada makyaj yada hep pijama tişört takılırım bunları düzeltmem lazım saçım,çok dökülüyor yoksa saçıma maşa falan yapmayı çok isterim.Anam bende hep eksiler var hiç artılar yok
(1,657 puan) tarafından
Doğumdan sonra benimde dökülmeye başladı maalesef.
Bende yumuşak nazik konuşmaya çalışıyorum ama sinirlendiğimde Recep İvedik oluyorum.
tarafından
Doğumdan sonra baya döküldü saçım hala da dökülüyor.Ben sinirlenince eşim sessiz kalıyor o sinirlenince ben susuyorum asla karşı karşı gelmiyoruz.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
0 oy
7 cevap 138 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Serapse (151 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 298 göst.
0 oy
5 cevap 60 göst.

408,339 soru

12,267,607 cevap