0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
4+5 günlük hamileyim belirtileri vardı kayboldu kizlar endişeleniyorum ne mide bulantısı ne kasık ağrısı arada bi kasık ağrısı oluyor gidiyor öğrendiğimde mide bulantim ve kasık ağrım vardı suan yok normal mi lütfen yazın inanılmaz üzgünüm 

10 Cevaplar

0 oy
(24 puan) tarafından

En İyi Cevap

Kızlar test alip geldim yaptım sıkıntı olsa net çıkmazdı degil mi bakar mısınız fotolu

image

(24 puan) tarafından
Ay ne bilim kuzum belirtileri kesilmesi olunca çok endişelendirdi beni
(616 puan) tarafından
Yok yok korkma ne güzel erkenden bitmiş ben 5 ay neler çektim valla çok zor bı süreçti kan kusma serum alma hatırlamak bile istemiyor insan o zamanları gerçekten
(94 puan) tarafından
Testle anlasılmaz kı doktora gıt dusık yaptıktan ıkı hafta sonra bile bu test pozitif çıkar çünkü hormonlar hemn vücuttan atılmaz
(24 puan) tarafından
Ama benim kese daha olusmamisti adetten 2 gün önce gittiğimde değerim 500 kusurdu
(94 puan) tarafından
Fark etmez hormn vucuda girmiş sonuçta
-Reklam-
+1 oy
(5,403 puan) tarafından
Korkutmak için demiyorum ama benim de bir anda kayboldu ve malesef hastaneye kontrol için gittiğimde dünyam başıma yıkılmişti ihmal etme kalk acilden giriş yapıp git canım 
(5,403 puan) tarafından
O zaman korkma Allahin izniyle bir sıkıntı olmaz
(24 puan) tarafından
Ne bilim çok korktum suan hamdolsun iyiyim pazar günü akşamı kasık ağrım oldu 10 dakka sürdü gecti adet ağrısı gibiydi geliyor gidiyor ara ara anı kalkınca bıçak sağlaması gibi ağrı oluyor o kadar ama bulantı felan hiç yok gideyim mi acile acil bakar mı gebelik testi alayim diyorum evde netliği bakayım
(24 puan) tarafından
Foto attım bakar msn yoruma
(5,403 puan) tarafından
Uşak el sallıyor hayırlı olsun Rabbım sağlıkla sağ salim kucağına almayı nasip etsin
(24 puan) tarafından
Bazı yorumlar sıkıntı olsada beta da artış devam eder yazdı taktm şimdi kafaya bayaaa
0 oy
(3,009 puan) tarafından
Merak etme canim kanama olmadikca korkma.. inşallah birsey olmaz..bende de öyle oldu..hatta doktordan geldik belirtilerim yok oldu resmen..kasik agrim falan 0..6 hafta bitti basladi belirtiler
(24 puan) tarafından
Cok şükür kanama yok lekelenme yok sumdi gidip test alcam merakımdan doktorum cuma gününe randevum var ama çok endişeliyim çok rahatım suan
(24 puan) tarafından
Foto attm bakar msnz yoruma
(3,009 puan) tarafından
Canim baya baya hamilesin işte,❤️❤️
0 oy
(276 puan) tarafından
Bnde öyleydim cnm her gün hastaneye gittim tabi bnm kaybımda olduğu için çok korktum ama 6. Haftada herşey fazlasıyla geri geldi şuan 15+1 Haftalık oldum, korkma allahın izniyle hiçbiseyde olmaz , insan korktukça bebek te stres olur.
(24 puan) tarafından
Insallah canım çok sagol
(24 puan) tarafından
Foto attm bakar msn yoruma
0 oy
(3,142 puan) tarafından
Doktora git baktır deriz

Burda herkes her şey der kafan karışmış olur
(24 puan) tarafından
Kese daha oluşmadı en son 26 sinde değerim 500 kusurdur doktor haftaya gel dedi ama öğrendiğim an aşırı belirtim vardi
(24 puan) tarafından
0 oy
(18,418 puan) tarafından
Normal cnm 

Kanama olursa kork
(24 puan) tarafından
Yok canım hamdolsun lekelenme kanama ama öğrendiğim zaman değerim çok azken mide bulantim aşırı vardı kasık ağrım yine çok yoktu sonradan oldu özellikle akşamları ama suan oda yok
(24 puan) tarafından
0 oy
tarafından
Aynı endişeleri yaşamıştım bende :) Korkma kuzu daha çok erken kasık ağrısı hissedip sonra geçmesi de normal. Ayrıca kalp atışı başladıktan sonra miden bulanmaya başlayacak yani daha çok erken. Senin şu ana kadar hissetiklerin tamamiyle adet olmayıp hormonlarının değişmesi, asıl gebeliği 1-2 hafta sonra hissetmeye başlayacaksın. Yani kalp atışından sonra
(24 puan) tarafından
Foto attm bakar msn yoruma cnm
tarafından
Baktım, Hiçbir sorun yok :) endişelenme tadını çıkar. Sağ salim kucağına al inşallah.
(24 puan) tarafından
Tamam canım sagolasin çok panik biriyim belirtiler gidince istemsiz kendimi kötü hissettim ilk hamileligim yoğun geçmişti ilk haftalari şimdi böyle kesilince korktum
0 oy
(616 puan) tarafından
Ne güzel canım erkenden geçmiş kaç ay hatta doğuma kadar süren var insanı mahfediyor benim 5 ay sürmüştü geçtiğinde çok rahatlamıştım 
(24 puan) tarafından
Foto attm bakar msn yoruma cnm
0 oy
(9,962 puan) tarafından
Yorumlari agzim acik okudum gercekten korkutmak istemem ama en kotu ihtimali soylemem lazim ilk zamanlar twhlikeli biliyosun sen hemen acile git belirtilerin kesilmesi normal de olabilir dusuk yapiyo da olabilirsin haftan cok erken illa kanama olmak zorunda degil zaten kucucuk bi kese olusmustur onuda idrarla atip fark etmezsin bile allah korusun o gebelik testleri de vucuddaki betayi olcuyo beta da dusuk yapinca aninda dusmuyo yavas tavas dusuyo sonucta o teste guvenme swn agrim sancim var de hemrn bi acile git ultrasonla baksinladmr ben rn kotu ihtimali soyledim sana isini garantiye al insallah bisey yoktur olabilir de 
(24 puan) tarafından
Canim suan hafif hafif sancim oluyor birde burdaki acilde ulturasonla bakmıyor cumaya randevum var
(24 puan) tarafından
Allah korusun ama idrarla nasıl atarım ki kan olması lazm değil m9
(9,962 puan) tarafından
Iste kan olmayabiliyo haftan cok kucuk acile git yinede kan alirlar en azindsn beta degeri artmismi bakarsin
(24 puan) tarafından
Mide bulantim geri geldi acaba psikolojik mi
(9,962 puan) tarafından
O da olabilir tabiki
0 oy
(1,265 puan) tarafından
Kesilmiş gibi yapar sen bide 6 7 8 9 haftalar bak isyan edersin

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 846 göst.
0 oy
1 cevap 22 göst.
0 oy
4 cevap 79 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde 1Gozbebegimmm (3,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 965 göst.
21 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,447 puan) tarafından soruldu

401,983 soru

12,034,178 cevap

36,262 kullanıcı

...