0 oy
164 göst.
Diğer kategorisinde (1,248 puan) tarafından

Mrb kzlar bugün doktora gttm bna yeşil alan açtığını detaylı ultrason için mhrsden randevu alabileceğimi söyledi doktorun ismini de yazdı ama Bn mhrsden baktım gözükmüyor

7 Cevaplar

0 oy
(7,462 puan) tarafından

Sabah erkenden gidip randevu alma şansınız yokmu

(1,248 puan) tarafından
Kendi doktorumdan mi
(7,462 puan) tarafından
Kim muayene edecekse o
(1,248 puan) tarafından
Bi doktor ismi verdi
(7,462 puan) tarafından
İşte o doktorda randevu varmi bakın.  Bn detaylı ultrasona girmedim .doktor yollamadı nedense
(1,248 puan) tarafından
İlk Hamilelikte de göndermsti bunda da gönderdi
-Reklam-
0 oy
(183 puan) tarafından
Mhrsden alınmıyor kadın doğum randyolojisine gidip ordan randavü alınıyor doktor bana öyle söyledi bende o şekilde yapıp randavü aldım yarın randavüm 
(183 puan) tarafından
Sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
(271 puan) tarafından
Evet canım o yüzden haftan geçmeden randevunu al biran önce detaylı en önemlisi. İnşallah canım ben ikizlerimi kaybettim ama her bebek bekleyeni rabbim bebeğine kavuştursun inşallah
(183 puan) tarafından
Rabbim sabır versin veren Allah alanda Allah rabbim aldıysa vardır bir bildiği emin olun yine nasip edicektir sadece sabır şükür
(271 puan) tarafından
Öyle tabi canım 1 sene önceydi şuan yine hamileyim 10 haftalık tek bebek. Onlar benim cennet meleklerim rabbim isteyip de olmayan herkese nasip etsin
(183 puan) tarafından
Amin inşallah Rabbim sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️
0 oy
(29,051 puan) tarafından

182 arayın bilgi verilir 

0 oy
(5,748 puan) tarafından
Çünkü randevu doludur o yüzden görünmez canım günün erken saatlerinde bakman gerek.
(1,248 puan) tarafından
Cnm baktığım an bu plonikten randevu alamazsınız dio
(5,748 puan) tarafından
Ozaman yeşil alanı açmamış demekki.
(1,248 puan) tarafından
Ya ama ndn açtım dedi işlerini neden düzgün yapmazlar ya
0 oy
(271 puan) tarafından
MHRS den alamazsin  Doktorun sana demiş ya alan açtım diye hastanede o bölüme gidiyosun zaten sistemden doktorunun alan açtığı gözüküyodur sana haftana uyumlu tarihte randevu veriyolar canım bu kadar
(1,248 puan) tarafından
Ama Bi kağıt verdi mhrs yada 182 den ara dye
(271 puan) tarafından
Mhrsde öyle bir bölüm yok malesef. 182 arasanda beni dediğimi diyecekler ama sen yinede ara bi sor aklında kalmasın. Çok da oyalanma haftan geçer yada randevu bulamazsin
(1,248 puan) tarafından
Bölüm var cnm sadece yeşil alan açılması lazım yan dallar olduğu için uzmanlar bakıyor doğrudan herkese randevu verilmiyor
(271 puan) tarafından
Öyle mi ben bilmiyodum senden öğrendim sağol canım öğrendiğim iyi oldu
0 oy
(1,799 puan) tarafından
Bende detaylı ultrasona girmem gerekiyordu özeller çok pahalı doktoruma özele gidemem dedim bitane hastanede detaylı ultrason yapan bir doktor vardı perinatoloji bölümü ona gitsem olurmu dedim gidebilirsen git ama ona randevu bulamazsın dedi ben dedim siz sistemden açın ben bulurum o doktorun sayfasına girdim 7/24 ayarla falan yazıyordu ona bastım MHRS'den daha bu sabah randevu buldum direkt onayladım 10 gün sonraya verdi şükür buldum ya bir haftadır almaya çalışıyordum 
(271 puan) tarafından
Perinatoloji normalde riskli gebelik bölümü detaylı başka bölüm oluyo. Perinatoloji de bebeğe detaylı bakıldığı için kabul etmiştir doktorun
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Yeni gün için randevu saat 10:00 da açılıyor artık. 

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 91 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Mira.1 (11 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 169 göst.
27 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mirmirkedi (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 206 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Serennn (1,453 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 48 göst.
13 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sunaa.022 (234 puan) tarafından soruldu

408,429 soru

12,270,970 cevap

37,589 kullanıcı

Kategoriler

...