0 oy
487 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (11 puan) tarafından
Kızlar arabamız Yok kayınvalidemizle aramız da iyi dexil bı benim annemleere gidip geliriz oda uzun bir süre sonra gidilip gelinir her neyse doğum yaptım 3 ay oldu çok sıkıldım evde yenide de taşındım arkadaşimda yok burda sürekli evdeyim eşim bana işte arkadaşlarla şehir dışına çıkarak 2 3 gün kafa dağıtacağız dedi sende istersen annenlere git ben seni gelip alırım dedi sizce siz benim yerimde olsanız ne derdiniz

29 Cevaplar

0 oy
(333 puan) tarafından
Bı kere izin verdim telegramda kız günaydin yazmiş.. eşimden hep foto istedim nerdedir diye ve konuk sürekli takip ediyordum. Sonra kizi engelledim sonra baktim eşim engellemeyi kaldırmış ...bidaha izin versem gebersin kendimi onunla zor markete gönderiyorum 
-Reklam-
0 oy
(360 puan) tarafından
Nah gider 3 aylık bebeğimle beni yalnız birakacak tatile gidecek öylemi ben olsam müsade etmem.
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Eşimin alkolü falan yok yani guvenirimde, ben olsam bişey demezdim gitmesine 
0 oy
(140 puan) tarafından
Ben verdim Muğla diye gitti Kıbrıs çıktı sonra tüm güvenim kırıldı 
0 oy
(2,864 puan) tarafından
Cevresine ve kimle gidecegine bagli bence ben veririm
0 oy
(1,749 puan) tarafından
Kusura bakmasın ailesi varken arkadaşlarıyla gidemez. Tabi gideceği yer de önemli balık tutmaya vs olursa bir şey demem. 
0 oy
(9,731 puan) tarafından
Guvendıgım arkadaslarıysa gönderirim canım. Gönderdim de iki gün kamp yaptılar raftinge katılıp geldiler
0 oy
(768 puan) tarafından
Tanıyomusun o önemli her arkadaşına izin vermem tabiki 3 ay önce doğum yapmışsın kafasını dağıtması gereken kişi omuymuş yani cinnet geçirirdim ben olsam kafanı dagıtıceksan al aileni git 2 gün biyere bu erkeklerin bekar kafasını yaşamalarını anlamıyorum ya aile sorumluluğunu yükle kadına çekil kenara oh ne güzel ya seni bilemem canım ama ben o halde olsam asla izin vermem ztn eşimde ortalığı yıkacağımı bilir öyle bişey teklif dahi etmez
0 oy
(778 puan) tarafından
İzin veririm evlendik diye eve kapanıp kalcak halı yok

İlgili sorular

+1 oy
58 cevap 731 göst.
0 oy
25 cevap 438 göst.
0 oy
43 cevap 750 göst.
7 Nisan 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
41 cevap 2,041 göst.
12 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu

412,007 soru

12,403,063 cevap

44,504 kullanıcı

Kategoriler

...