+4 oy
1,576 göst.
Diğer kategorisinde (2,210 puan) tarafından

İsrail ilk önce gazzeyi şimdi lubnani iranda İsraili vurmaya başladı ve typ açıklama yaptı Lübnan 2 saatlik araç yakınlıkta Lübnandan sonra sıra bize geçecek dedi :(

26 Cevaplar

+11 oy
(5,401 puan) tarafından

Orda insanlar inim inim inlerken onları duymadık yardım etmedik göz yumduk hatta bazen unuttuk onları elbet bunun bir bedeli olacak Rabbim muhafaza eylesin :ermm:

(2,210 puan) tarafından
Elimizden bi boykot geldi onuda herkes kendine yaptı inşallah kötü bir şekilde bizden çıkmaz kurunun yanında yaşta yanıyor:(
(5,401 puan) tarafından
Bende boykot yaptim ama hakki ile yaptigimi düşünmüyorum.  Bilmiyorum cok ince meseleler
(2,210 puan) tarafından
Ben elimden geldiğince uyardım yemedim bile inşallah hakkıyla yapmışımdır:(
-Reklam-
+6 oy
(29,058 puan) tarafından

Zalimler için yaşasın cehennem :ermm:

(2,210 puan) tarafından
Yasasin cehennem ateşleri odunları bol olsun
(29,058 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aminn
+2 oy
tarafından
Eşim böyle altın savaş gündemini çok sık takip eder bilim adamlarını saatlerce dinler youtubeden 2025 ve 26 da çok büyük savaşlar ve pahalılık olacak işsizlik başlicek diyor ve 2025 e çok az kaldı namaz kılıp dua ediyorum başka yapacak birşey yok
tarafından
Pandemiden sonra ne normal oldu ki
(2,210 puan) tarafından
Orası öyle ama şimdiki halimize gene şükür çünkü hiç iyi şeyler bizi beklemiyor şimdide Rusya bizi savaşa sokmaya çalışıyor arkandayız imajı veriyor aklınca:(
tarafından
Hiçbir devlete güven yok
(2,210 puan) tarafından
Tabikide milletin gözü toprakta neyi koparsam kar kafasında allahtan natodayiz yoksa halimiz yaşti
tarafından
Aynen öyle
+1 oy
(7,638 puan) tarafından
Allâh büyük   neylerse güzel eyler
(7,638 puan) tarafından
Bi'şey olmaz   içime öyle doguyor
(2,210 puan) tarafından
Benimde hislerim bazen tutuyor ama bu savaş konusunda malesefki duyduğum an daralıyorum inşallah yaniliyorumdur inşallah öyle ümit etmek istiyorum
(7,638 puan) tarafından
Biraz ortalık karışır sonrası durulur  mecbur duracak lar İran'da  nükleer füze var  hepsi yanar
(2,210 puan) tarafından
İrana güvenim malesef ki yok belki bu olanlarda onların bi oyunu geçende gördük savasacagiz edeceğiz diyordu sonra ne oldu yok kubbe sayesinde birsye yapamadılar oldu şimdi neden kubbeler ise yaramıyor
(2,825 puan) tarafından
Israilin arkasinda abd ingiltere var guclu ulkeler fistin yakildi yikildi kim destekledi hangi musluman ulke sahip cikti
+1 oy
(1,125 puan) tarafından
Bizim de elimiz armut toplamiyo bizde biseyler yapariz zaar bacım en büyük gücümüz rabbimiz yanımızda korkmayın 
(2,210 puan) tarafından
Orası öylede İsrail başlasa bize düşman olanlarada şans doğar tek kalacağımız için korkuyorum
(7,638 puan) tarafından
Tek değiliz Allâh var  manayla Suriyeliler kaçar
(2,210 puan) tarafından
Kendi toprağına sahip çıkmayan başka ülkeyi neden korusun ki duydukları an toz olurlar
+1 oy
(7,534 puan) tarafından

ALLAH KORUSUN DUA EDELİM BOL BOL

(2,210 puan) tarafından
Hep dualarimizda Rabbım askerlerimizi ülkemizi toprağımızı korusun bu iblislerden
+1 oy
(2,021 puan) tarafından
Allah fırsat vermesin Ya Kahhar ismi şerifiyle kahru perişan eylesin şu vicdansızları
(2,210 puan) tarafından
Amin aminnn gebermedi gitti iblis onca kan döktü
+1 oy
(22,185 puan) tarafından
Bende az önce eşime dedim buradada savaş olacak mı evet dedi '((

Korktum yaa
(2,210 puan) tarafından
Haber izlemek istemedikçe karşıma cikiyo daralıyorum şimdi İranı görünce gene daraldım post açtım rabbim ülkemizi korusun savaş çıksa mecbur herkes ortalığa yıgilacak çok korkunç:(( darbe günü aklıma geliyor darbe günü gelince filmler çıkıyor izledikçe ağlıyorum neler yaşadık diye kaldiki düşmanlar
+1 oy
(14,611 puan) tarafından
Savaş açılan Ülkeler gibi değil Türkiye parti olarak ayrı olsak da ülke içinde yönetim olarak kimsenin kuklası değiliz Birileri dışarıdan yönetmiyor 
(2,210 puan) tarafından
Ülkemiz güçlü ama hepimiz biliyoruz ki ayağımız çukura girerse bizi yok etmek.icin çoğu ülke el ele olacak dusmanimiz çok özellikle abd bizi yok etmek icin elinden geleni ardına koyuyo inşallah ülkece sırt sırta oluruzda bizi yikamazlar
tarafından
Türkiye'deki iç düşmanlar hiç şüphen olmasın ki dış düşmanlardan çok. Öyle bi durumda emin ol önce içerideki şeref yoksunları yapar ülkeyi yok etmek için yapacağını.
+1 oy
(339 puan) tarafından
Filistine saldirdiklarindan beri zaten Turkiyede de savas olacak diyorlardi. Instagramda bi adam var Muhsin omer diye bu yilin sonunda ulkede cok fazla sey olacak diyor hukumet degisecek gercek devlet gelecek diyor birde Tarik yildizi dunyaya carpacak kasim gibi bu tarz seyler paylasiyor.artik nerden darbe yiyecegiz diye bekliyoruz Rabbik sonumuzu hayretsin
(2,210 puan) tarafından
Evt Filistin zmnindan beri söylenti var ve şimdi soylentiler kat ve kat fazla oldu temkinli olmakta fayda vr deprem için mi savaş için mi hazırlanacaz bilmiyorum psikoloji resmen nanay oldu
+1 oy
(3,240 puan) tarafından
İslamda gelecek hakkında verilen bilgileri öğrenmekte fayda var bence. Melhame-i Kübra savaşı ve kıyamet alametleri gibi biraz araştırabilirsin. Bilmek daha hazır mı hissettiriyor ne desem doğru olur bilmiyorum. Mesela cenneti düşününce ölmenin o kadar kötü olmadığını anlamak gibi tabi layık olabilirsek inşallah Bizim elimizden ancak mazluma dua etmek ve Rabbimin yolundan ayrılmamak için dua etmek çabalamak geliyor. 
(2,210 puan) tarafından
Ztn ne olursa askerimize olacak bu Suriye savaşında bile askerimiz ölünce içimiz yanıyor kaldı ki böyle bi olay olacak
(3,240 puan) tarafından
Onlar şehitlik makamına eriyor elbette çok üzücü yani tahmin bile edemiyorum nasık duygular içinde olacağımızı. Bir şehit görünce üzülüyoruz ama Rabbimin katından üst mertebedeler inşaAllah bizlere de öylesi nasip olur
(11,875 puan) tarafından
Ay bütün haber kanalları son dakika diye geçiyor haberi
(2,210 puan) tarafından
Çünkü iş büyük o yüzden:((

Mertebeleri güzel ama insanın ciğeri yanıyor bee :((
(877 puan) tarafından
Benimde esim anlattı amik ovası olayını bütün ulkere bir olup turkiyeye saldıracak sonra hz isa çıkacak İslamiyet takılacak tabi yasayan kalmaz diye düşünüyorum millet dizlerine kadar kana batacak mus çok kan cikicak diye anlatti
+1 oy
(11,875 puan) tarafından
Rabbim hayırlısını ihsan eylesin.korkmuyor degilim
(2,210 puan) tarafından
Amin amin :(
+1 oy
(2,492 puan) tarafından

Zaten kendime dert arıyodum bu akşamda bu korkuyla uyuyamam sağol bacım :)

(2,210 puan) tarafından
Ben kaç gecedir uyuyamıyorum farkındaysan olay ciddi simdi başımıza ne geleceği belli değil
(2,492 puan) tarafından
Farkındayım da Allah büyük
(2,210 puan) tarafından
Allah sonumuzu hayır eylesin
+1 oy
tarafından
Natodan dolayı bize dokunamazlar ama şayet oldu ki dokundular. Bizdeki vatan aşkıyla yanıp tutuşan milyonlarca insan var emin ol yedirmeyiz Allah büyük Allah yardım eder elhamdülillah ❤️ 
(1,668 puan) tarafından
Evet NATO'nun kurucu üyelerindeniz. Ama konu İsrail olunca ne kadar yanımızda olurlar orası muamma. Artık vatan aşkı olan askerler değil de teknoloji savaştığı için işimiz zor maalesef. Çünkü dışa bağımlıyız bu konuda.
+1 oy
(1,553 puan) tarafından

İnsanoğlu kudurdu. Başımıza bir felaket gelecek muhtemel ama bu savaş mı doğal afet mi bilmiyorum. Lut kavmi azıttı nasıl helak oldu bizde öyle olacağız çünkü insanlar AZITTI! çoluk çocuğa yan gözle bakar oldu ortalıkta ilişkiye girer oldu cinsiyetler karıştı normaldir başımıza ne gelse. 

0 oy
(3,316 puan) tarafından
Bi hadiste yazıyor zaten Muslumanlarla yabancılar savaşacak muslumanlar galip gelecek diye
0 oy
(2,332 puan) tarafından
Böyle düşününce çok kötü hissediyorum, korkuyorum. 

Daha şimdi kızımı öptüm o uyuyo. Dua ettim eğer öyle günlere kalırsak Rabbim dedim ne beni kızımın arkasında bırak,ne kızımı benim arkamda bırak öleceksek ikimizde ölelim :( 
tarafından
Bende şimdi kızımı ve oğluma öylece baktım içime müthiş bir korku çöktü
(2,332 puan) tarafından
Benim de öyle oldu. Ne kadar kötü bir durum bu yaa. Allah'ım öyle kötü günleri göstermesin milletimize iman gücü versin ve o imanla bizi şehitsiz, kayıpsız galip getirsin dualarımızla geri püskürtelim inşallah amiiiin
tarafından
Aminn
0 oy
(758 puan) tarafından
Canım ya Allahım korusun Türkiyemizi bende kafamda kuruyorum sende paylaşmıssın doğmamış bebeğimi duyunca çok üzüldüm gece gece Allahım büyük yarabbimmm:(
0 oy
(2,825 puan) tarafından
Rabbim ne ulkemize ne topraklarimiza ne ailelerimize gostermesin cok cook kotu bi durum bastakiler basinin caresine bakar bi sekil ama ya yerliler napacak coluk cocuk cok korkuyorum ailem sevdiklerim herkez orda 
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Allah kurdukları planları onlara çevirsin inşallah kurban olduğum verecekse de böyle bir belayı bizlere güç kuvvet versin evlatlarımızı korusun ardımızda bırakmasın bizide onlarıda

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 526 göst.
0 oy
9 cevap 466 göst.
24 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 777 göst.
24 Mart 2021 Alışveriş-Hediye kategorisinde Emremry (93 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 483 göst.
28 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Nazann (250 puan) tarafından soruldu

408,619 soru

12,279,579 cevap

37,850 kullanıcı

Kategoriler

...