0 oy
196 göst.
Diğer kategorisinde (8,402 puan) tarafından
Kışlıkları cıkardım oğlanın kısa kolu üşür diye 

8 Cevaplar

0 oy
(4,817 puan) tarafından
Dün sıcaktan çıkamıyorduk. Bugün yağmur yağıyor ve soguk
(8,402 puan) tarafından
Birden soğdu
-Reklam-
0 oy
(716 puan) tarafından
Bende bugün çıkarttım giydirdim direk ama yarından sonra havalar ısınacak mis öyle gözüküyordu 
(8,402 puan) tarafından
Olsun cıkardım ben yine bebek zor oluyo bide daha bide bazanın atına bakacam varmı bişeyler akrabalardan veren cok olmuştu teyzem gömlek vermiş onları ayırdım bir yere gidersek onları giydircem
(716 puan) tarafından
Aynen canım bizim birde burda evler çok az o yüzden esintisi fazla oluyor bende hepsini ayarladım bugün
(8,402 puan) tarafından
Öyle canım kütahyalıyım bizimde buranın soğu  etkiliyo hasta oldum ben yeni geçti düne bebeğim birazdaha iyi oda hastaydı zor kendine geldi dün iştahı hic yoktu zor emdirdim bügün biraz zorladı ama emdi yine
(716 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun dikkatli olmak lazım geçen gunesliydi dedim yarın çocukları parka gotururm diye sabah bı kalktım insan başını camdan cikartamiyor o derece havalar birden yağmaya soğumaya bazladi yavaştan olsa neyse
(8,402 puan) tarafından
Evet birden oldu bende şaşırdım 3 gündür cekiyom kız baya bi huysuz du zor emzidirdim  bügün şükür birazdaha ıyı
0 oy
tarafından
Ben mevsimlik giydiriyom çocuklara uzun ama ince üstüne yelek  hava durumuna göre 
(8,402 puan) tarafından
Bugün soğuktu bizim burası baya
tarafından
Burada soğuk kızın büyüdü mu
(8,402 puan) tarafından
4 aylık olmasına az kaldı
0 oy
(19 puan) tarafından
Bugün bende çıkardım valla oğlumun kışlıklarını yıkadım daha kurumadı yarın kutuda ütüleyip kaldırıcam sonra kızımın kıyafetlerini yıkayıp ütülicem doğumu 1 ay kaldı hatta gözüm alırsa eşimin ve kendi kışlıklarımı bile çıkarmak istiyorum doğumdan sonra iki çocukla zor olur gibi geliyor 
(8,402 puan) tarafından
Kız daha kücük daha herseyi uzun kolu kışlık tulumu var onuda cıkarcem oğlumda kulanmıştım rengi öyle mavi almamıştım onu giydirim iyce havalar soğursa
0 oy
(490 puan) tarafından
Burda yağmur yağdı ben kışlık bot giydim kızımada okuldan çıkarken bot götürdüm sıcak sıcak geldik :)) 
(8,402 puan) tarafından
Yağmur burda da yağdı
0 oy
(2,217 puan) tarafından
Bi buralar soğumadı:( hala sıcak ya bu sene üşüdüm demem orası kesin yandık 
(8,402 puan) tarafından
Bu sene gercekten sıcaktı
(2,217 puan) tarafından
Sende mi adanadasin cnm
0 oy
(976 puan) tarafından

Annemler bana gelecek ya evren hemen hava soğumalı gezmesin bunlar diyor :angry:

(8,402 puan) tarafından
Benim annemde aynı baktı hava soğuk hemen böyle giydirme demeye başlıyo ama haklıda biraz soğdu havalar
0 oy
(14,223 puan) tarafından
Bende kütahyadayım 2 hafta oldu çıkaralı sabah kızım okula giderken öğlen güneş olsa da sabah soğuktu 
(8,402 puan) tarafından
Benim çocuklar okul yaşına gelmedi yeni cıkardıö kızdan anca oluyo herşey bide kız hastaydı bugün birazdaha iyi
(14,223 puan) tarafından
Geçmiş olsun
Oğlan büyük değilimiydi senin

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 193 göst.
25 Ocak 2024 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 217 göst.
10 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Nur343746 (7,568 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 86 göst.
3 Kasım 2024 Tatil-Seyehat kategorisinde Gozdeh (10,972 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 53 göst.
22 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mormelade (494 puan) tarafından soruldu

403,630 soru

12,092,917 cevap

36,386 kullanıcı

...