0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde (555 puan) tarafından
Cumartesi günü doğum yaptım. Göğüslerim çok kötü durumda. Yara yok çok şükür ama emzirmek zulüm gibi. Resmen ağlayarak emziriyorum. İlkinden içimde kaldı çok dua ettim bu emsin diye. Emiyor ama çok canım yanıyor acıdan kıvranıyorum resmen. Emsin diyorum dayanırım diyorum ama işte.. Ne yapıcam nolur akıl verin. Krem sürüyorum sıcak havlu koyuyorum ama yine de çok acıyor. Ne yapmam gerekiyor 

8 Cevaplar

+1 oy
(18,418 puan) tarafından
Zeytinyağk sürüp strecle cnm

Öyle duymuştum 
(13,404 puan) tarafından
En etkili çözüm bu her emzirmeden sonra zeytinyağı sür streç film ile kapat
-Reklam-
0 oy
(425 puan) tarafından
Bende senin gibi olmuştum ne yapsam geçmedi kendi sütümü sürdüm iyileşti bidahada yara olmadı 
0 oy
(273 puan) tarafından
Ben gumus kapak kullandım rahatlatiyor fakat cok fazla tutmayin mantara neden oluyor suan benimde goguslerim cok fena durumda. Karbonatli suyla silip emziriyorum sizlatiyor ama yapacak bişey yok maalesef. Hindistan cevizi yagi kullaniyorum bide
0 oy
(1,321 puan) tarafından
Çok acı canım evet ama  bir kaç güne geçer hafifler canım inşallah

Ben hiç bir şey kullanmadığım için örnek veremiyorum. Kendiliğinden geçti bi kaç günde çünkü .

Bu arada hayırlı olsun canım. Allah bağışlasın
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Canım benim yara yoksa bebek emmeyi bilmiyor olabilir normalde öyle acimamasi gerekir sadece ucunu değil kahverengi halkayi da ağzına almasi lazım dili memenin altında olmalı bir kontrol et bakalım doğru mu emiyor
(555 puan) tarafından
Aynısını ben de düşündüm çünkü memeyi çıkardığında yam.uk yumuk olmuş şekilde çıkıyor hep vermeye çalışıyorum ama çoğunu dışarı atıyor
(1,017 puan) tarafından
Siz önce serçe parmağınızı ağzına sokun dilini doğru konumlandırin sonra memeyi verin zaten hepsini alamaz küçük daha ama bir kısmını almalı çünkü bebekl3r boğazına kadar çekiyor memeyi direkt yutuyor ağzında biriktirmiyor büyükler gibi
0 oy
(957 puan) tarafından
Knka emzirmeden  kaynaklı tabi ama tutmayla da kaynaklı oluyormuş benim acım maksimum 2 gün sürmüştür hemşire şöyle tut boyle tut diye diye o şekil tutunca acım geçmeye başladı hem de emzirmeye alıştım bi de yanına yatıp emzirmeyi dene ben çok rahat etmiştim o şekil 
0 oy
(654 puan) tarafından
yalniş emziriyorsun demek ki. bi ebeden yardim al istersen nasil emzirecegin konusunda
(654 puan) tarafından
bide bazi bebeklerde dil bagi oluyor bu yuzden ememiyolar oyle bir seyde olabilir. sen ebeyle bi gorusmelisin
0 oy
(2,970 puan) tarafından
Rahmetli anacim mastit oldugumda lahanayi haslayip gogsume sarmisti iyi gelmisti

Yine mastit olmstm bu defa doktora gitmistm doktor igne yazmisti sonrasinda aklinda bulunsun kantoron yagi ile masaj yap bi daha olursan demisti 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 73 göst.
0 oy
6 cevap 90 göst.
0 oy
3 cevap 171 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Alpingo!!45 (712 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 44 göst.
7 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Kizannesiyim (272 puan) tarafından soruldu

401,986 soru