0 oy
1,184 göst.
Aile kategorisinde (3,770 puan) tarafından

ŞUAN BUNLARI BURAYA YAZMAK İSTEDİM ÇÜNKÜ KENDIMEE COOK KZIIYORUM BÜTÜN VÜCUDUM TITRIYOR:(((

Yere batsin temizliği ya normalde dikkat ediyorum hep kizima evde birşey yaparken hava sıcak diye doğalgazı kapattım canları balon kapısını açtım salonnda önünde çekyat ve kapatan bi sandık var balkon kapısına geçmemesi için bu sefer sandığı çekmeyi geri unutmsm başka odada kliorz kış iken orayı toplarken gözüm de ondaydi aslında ama bi anlık dalgınım oldu aklıma geldi kızım nerde diye mutfağa gittim yok kostüm salona yok balkona fırladım ordayms camasirliklar da var kapının onunda nasıl geçtin :(((( 

Oturuyordu balkonda yaaa birşey olsaydı ya dusseydi 4kat aşağa yaaw ben ne ederdim :'(

Onu orda görünce aklım çıktı öldüm dirildim sanki :'(

Dikkat edin kizlar bebislerinize bi anlık dalgınlık beni ccgmdan koparıckdi belkide  kendimi affedemycgm nasıl atlatcam yasayacgm bu suçluluk duygusu ile korku ile blmiorm.. 

Sizden kızım için dua rica ediyorum kazadan beladan korusun diye hamislerin duasi kabul olurmuş uzerimizdeki bu nusubetler gitsin:((

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Geçmiş olsun Allah korumuş meleğini daha dikkatli olmak lazım
-Reklam-
0 oy
(123,056 puan) tarafından
Verilmis sadakan varmis yaa 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 575 göst.
23 Aralık 2020 Diğer kategorisinde Mervekrvl (983 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 481 göst.
2 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 644 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 179 göst.

406,098 soru

12,175,201 cevap

36,648 kullanıcı

...