Var. Oğlan doğdu 4-5 aylıktı. Görümceler (4) ve abimler(2) filan yengemler (2)ist.dan görmeye geldi. Herşey güzel neyse oğlanı emzirdim sonra millete çay koyacakken eşim aldı kucağına. Eline aldığını görünce hepsi bi şey oldular 'aaaa ilgili baba' filan :D neyse. Küçük yengem şey sordu eşime 'gece de uyanıyomusun ?' Dedi. Eşim de kendinden çok emin şekilde 'taabi ki uyanıyorum, ne demek.' Dedi. Orda çok bozuldum ama bişey demedim :). Neyse misafir gitti aklıma takıldı ' hayatım sen gece uyanıyo musun gerçekten? -Dedim. Tabii ki uyanıyorum hayatım dedi. ' allah allah ya, ben zaten 1 buçuk saatte bir uyanıyorum, hem benim yanımda yatıyor nası duymuyorum ağladığını anlamadım, özür dilerim hayatım çok yoruluyorum galiba duymuyorum uyandığını 'dedim. Eşim de dedi ki 'yoo öyle değil ya, ben ağladığını duyuyorum manasında dedim ' diyo. ARKADAŞLAR, GECE BEBE AĞLADIĞI ZAMAN SESİNİ DUYUYOMUŞ VE BUNU GECE KALKIP ÇOCUĞA BAKIYORUM EDASIYLA SÖYLEDİ....
Ben onu insanların içinde söylediği an değil de, 'gece kalkmıyorum yaa, sesini duyuyorum' dediği an çok rezil hissetmiştim. :D yine sinir oldum bak. Sesini duyuyomuş ya sesi geliyomuş bazen çocuğun....