Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız benim gibi mutfak eşyası aşığı varmı merak ediyorum eşim dalga geçiyor seni geri iade edip tekrar gelip anandan alicam sıfırdan çeyiz diziyorsun diyor
Konsol yatak odası gardolap üzeri iyice doldu ama nasip olurda bir gün kendi evim olursa o zaman kullanicam şimdiden cifter cifter indirim de yakaladikca alip atıyorum kenara köşeye
Bana düğünde birsuru gelmişti kenardalar. O yüzden bisi almıyorum. :))
Alcam da yerim yok kırılan eksileni atıyorum. Sıkıldıklarımı köy evine gönderiyorum. Ama hala açılmamış bardak takımlarım var. Deli gibi almışım zamanında şimdi çok alasım geliyor kendimi frenliyorum. Dün çay bardağı gördüm bim de çok ciciydi ama durdurdum kendimi biraz önce kanepe altında kullanmadığım fincan takımı gördüm unutmuşum varlığını bile Büşra düşün
Ahahaha o benim daha yenicek alıp geldim
Daha yeni a101 de gördüm ama daha benim çok oyuzden almadım kızıma suluk aldım çok tatlis bişey sende iyi günlerde kullan canım
Ben de sadece yetecek kadar var aldığımı da kullanmadan duramam kız Ama malum kırılma falan bardaklarım tek tük kaldı biraz daha kullanıp kaldırıcam bir iki takım alırım müsait bir zamanda
Bende gecen sene yemek takımıyla catal bıçak seti aldırdım bu sene hamur yoğurma makinası cay takımı halı yıkama makinası aldık yeniden ceyiz diziyon heralde dedi gecen sene yemek takımları bu sen bunlar bakalım daha neler eklicen listeye diyo
1,492,314 soru
24,383,918 cevap
348,916 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın