+1 oy
881 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,296 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar nasılsınız benim gibi mutfak eşyası aşığı varmı merak ediyorum eşim dalga geçiyor seni geri iade edip tekrar gelip anandan alicam sıfırdan çeyiz diziyorsun diyor 

Konsol yatak odası gardolap üzeri iyice doldu ama nasip olurda bir gün kendi evim olursa o zaman kullanicam şimdiden cifter cifter indirim de yakaladikca alip atıyorum kenara köşeye 

image

image

39 Cevaplar

+1 oy
(4,721 puan) tarafından
Bendede çok var kız paketlerinden acmadım kendı evime heves ediyorum hepsini nasip olursa
(4,296 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm benimde hayalim o
(4,721 puan) tarafından
İnşaAllah bacım ❤
-Reklam-
+1 oy
(1,102 puan) tarafından
Güle güle kullan canım .ben hiç almiyorum yaa fazla eşya demek fazla iş demek evde .sehpanın üzerine süs bile koymuyorum silerken kaldırmak zor olur diye o kadar üşengecim iş konusunda :) evde toplam 12 tane çay bardagim var bir tane fazlası yok yani 5 senelik evliliğimde 8 kişiden daha kalabalık misafirim olmadı baktım ihtiyaç yok almıyorum bende :) biraz minimalistim sanırım 
(4,296 puan) tarafından
Süs filan bende pek kullanmıyorum
+1 oy
(1,330 puan) tarafından
Ben de çeyiz delisiydim ama bnm marka takıntım vardı mademe Coco, English home ,karaca, neva,taçev, Acar  vs vs asla bim gibi yerdeb de bişi almam diyodum ki öyle de yaptım herşeyimi en iyisini en güzelini en popülerini almaya çalıştım.çeyizimi gören inanamıyodu dilini ısırıyodu.Çok tatlı bı evim vardı mobilyalar aksesuarlar onlarda da aynısını yaptım Ben bu kadar eşya delisi olurkeb hayat bana öyle şeyler yaşattı ki konsolumu açıp bunlar mı beni mutlu edecek diye ağladım  bigün.Günün birinde de herşeyimi geride bırakıp o evden kaçtım boşanırkeb de hiçbişi istemedim nefret ettim görmej istemedim.Keşke mutju olsaydık da hiçbişeyimiz olmasaydı
0 oy
(7,431 puan) tarafından

Bana düğünde birsuru gelmişti kenardalar. O yüzden bisi almıyorum. :)) 

(951 puan) tarafından
Bence çok kaba bir davranış tenezzül etmiyoruz gibi.Hani huyu öyle olana denilirde herkese biraz ayıp edilmiş gibi geldi bana:)
(4,296 puan) tarafından
Size kaba gelebilir saygı duyuyorum detaylı açıklama yapmiyacagim başımıza bir olay geldi bizde yemin ettik eşimle birbirimize söz verdik kimsenin hiç bir şeyini kabul etmeyecegiz ister kaba diyin ister terbiyesiz diyin biz kimseden birşey beklemiyoruz ve istemiyoruz buda bizim kararımiz kırılacak olan parcalana bilir biz huzursuz olana kadar insanlar olsun teşekkür eder iyi akşamlar dilerim
(951 puan) tarafından
Doğru dediniz vala insanlar huzursuz olsun siz olana kadar buna katiliyorum
(4,296 puan) tarafından
Gerçekten öyle cnm biz eşimle birlikte cok zor zamanlar geçirdik çok büyük sınavlar verdik postlarima bakarsan haylada bir savaşın içindeyiz eve girdikmi biz kalıyoruz başbaşa neden başkaları için kendimize evliligimizi zehir edelimki
(951 puan) tarafından
Aynen öyle aynı yoldan devam o zaman
0 oy
(3,456 puan) tarafından

Alcam da yerim yok:D kırılan eksileni atıyorum. Sıkıldıklarımı köy evine gönderiyorum. Ama hala açılmamış bardak takımlarım var. Deli gibi almışım zamanında şimdi çok alasım geliyor kendimi frenliyorum. Dün çay bardağı gördüm bim de çok ciciydi ama durdurdum kendimi:D biraz önce kanepe altında kullanmadığım fincan takımı gördüm unutmuşum varlığını bile Büşra düşün:D

(4,296 puan) tarafından
İdeolümsün
0 oy
(4,915 puan) tarafından

Ahahaha o benim daha yenicek alıp geldim 

image

(4,296 puan) tarafından
Çok güzeller
(4,915 puan) tarafından
Bardak dedimi akan sular durur
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Benim şimdiki aklım olsa evlendikten sonra çeyiz yaparım. Evlenirken aldığım mobilyaları şuan pek beğenmiyorum yemek takımım da öyle 
(4,296 puan) tarafından
Valla evlenmeden 3 .4 yil öncesinde almıştım haylada severek kullanıyorum takimlarimi
(1,472 puan) tarafından
Benimkilerin modası geçti yaa Kütahya porselenin krem fileli takımından almıştım ama şuan olsa yuvarlak beyaz takımlardan porland falan tercih ederdim :/
0 oy
tarafından
Geçen bunları 80 liradan aldım:) dün a101de 125 olmuş bende 2 kutu aldım attım.kenara :)
(4,296 puan) tarafından
Bende 101 den aldım
(1,178 puan) tarafından
Tabagı güzeldi ne sade ne abartı bakarım aksam alayım bende yemek su bardağı takım aldım Hep bu kaldı
(11,367 puan) tarafından
Bende 6 ay oldu 60 tl den aldım kenarda duruyor:)
(4,912 puan) tarafından
Ben 50 den aldım 4 5 takım :) hediye fln ederim dedim gorumceme verdım anneme verdm
(1,178 puan) tarafından
Ya bana hediye et :D  çok iyi yapmssınz takım kalmıyor hıc var ama hep parça parça
0 oy
(1,801 puan) tarafından

Daha yeni a101 de gördüm :Dama daha benim çok oyuzden almadım kızıma suluk aldım çok tatlis bişey sende iyi günlerde kullan canım 

(4,296 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm bende 101 den aldım
0 oy
(1,113 puan) tarafından
Herseyim vardı almıyodum ama deprem de evim yıkıldı bir çöp bile kalmadı şimdi elime para geçtikçe alıyorum annemde aliyo inşallah bir gün benimde kendime ait düzenim olursa o zaman kullanacam 
(4,296 puan) tarafından
Rabbim gönlüne göre versin inşallah cnm
(1,113 puan) tarafından
Hepimizin inşallah kuzum
0 oy
(5,038 puan) tarafından
Ayy ben de öyke önceden yeerım yok dıye bı tabak dahı almıyodum da bu ara laızm olanlardan Alıyorum. Allah nasıp eder inşallah biev alırız da gönlümüzce kullanırız
(4,296 puan) tarafından
Amin inşallah cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah
0 oy
(3,165 puan) tarafından

Ben de sadece yetecek kadar var aldığımı da kullanmadan duramam kız :D Ama malum kırılma falan bardaklarım tek tük kaldı biraz daha kullanıp kaldırıcam bir iki takım alırım müsait bir zamanda 

(4,296 puan) tarafından
Bizimkide bir umut evim olursa diye
0 oy
tarafından
Ben kara kara düşünüyorum antepde evim de kiler var ayrı oda mutfak esyalrim orda raflarda açıktı anca sigiyordu şimdi ev arıyorum yarışı kolide kalıcak galiba
(4,296 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun şimdiki evler kutu gibi
tarafından
Ya antepdeki koridorumda 11 MT halı var bide üç takım almıştım hepsi saçma sapan olacak çok küçükler cok
0 oy
tarafından
Ben evdekileri satıyorum:)) kirada olunca yer olmuyor taşınınca kırılıyor ya birde ceyizde çok eşyam vardı fazla ya almıyorum o yüzden 
(4,296 puan) tarafından
Benimde çoktu haylada çok bende kiraciyim ama almadan duramıyorum
tarafından
Bağımlılık yapıyor:)))
0 oy
(20,453 puan) tarafından
Kaçıncı mutfak alışverişim valla saymadım o kadar çok şey aldımki büşra çocuklardan kırılanlar filan hesaplasak bide baya çıkar :)
(4,296 puan) tarafından
Alıp kullanıyorsan güzel ben istifliyorum
0 oy
(13,559 puan) tarafından
Ay yok yok ben almam oyle doldurmam evimi 

Bizim eşim tarafı büyük bardak sevmiyor daha acilmadik 2 kutu bardağım  var ablama gondericem kullansinlar
(4,296 puan) tarafından
Benim eşimde sevmiyor onun bardağı ayri olur hep
(13,559 puan) tarafından
Tek kişi olsa neyse bizim eşimin tarafi komple öyle bende uğraşamam tek tek indir kaldır diye çok eşya sevmiyorum
0 oy
(1,645 puan) tarafından

Bende gecen sene yemek takımıyla catal bıçak seti aldırdım bu sene hamur yoğurma makinası cay takımı halı yıkama makinası aldık yeniden ceyiz diziyon heralde dedi gecen sene yemek takımları bu sen bunlar bakalım daha neler eklicen listeye diyo :D

(1,645 puan) tarafından
Ben indirimdeydi karacada aldım 6000 e 6 taksitle
(4,296 puan) tarafından
Ben maaşımı bekliyorum internetten Alicam bakalım migro dalgamda arza yaptı ya onu ya hamur yoğurma makinası ni alicam
(1,645 puan) tarafından
mikro dalga kullanmıyorum eşim çok ısrar etti alalım diye airfryer aldırdım onun yerine ben karacanınkini aldım trendyoldan kıyma yapma aparatıda var cok uyguna geldi baska sitelerde baktım 8000 civarıydı
(4,296 puan) tarafından
Ayfer ablam var migro dalga benim elim ayağım cnm  özellikle buz çözdürme çok işime yarıyor rabbim sağlıcakla kullanmayi nasip etsin inşallah
(1,645 puan) tarafından
Airfryer de buz cözdürebiliyosun zaten sırf o yuzden aldım bide tavuk için oğlum cok seviyo kanat ona göre cıkarıp yapıyorum
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Bir kaç postuna yorum yaptım ama cevap verdiğin 1 ya da 2dir.

Yani bakıyorum genelde başkalarına cevap veriyorsun canımm..

Buna da cevap vereyim evet alıyorum çünkü adam akıllı çeyiz yapılmadı bana 
(4,296 puan) tarafından
Kusura bakma nolur gözümden kaçmıştır kirdiysam özür dilerim

Herşeyim yapıldı ama 7 yil oldu yeni alıyorum kullanmaya kıyamıyorum belki evim olur diye
(1,862 puan) tarafından
Estağfurullah tabi ki kırılmadım , beni sevmedi heralde dedim :))
Çünkü seni yeni tanımıyorum. Yıllllarrrrr öncesine dayanıyor.
(4,296 puan) tarafından
Doğrudur cnm ben kişi ayrımı yapmıyorum damarima basmış biriyse es geçiyorum
(1,862 puan) tarafından
Olabilir canım
0 oy
(142 puan) tarafından
Bende senin gibiyim canm eşim dalga geçiyor çeyiz mj diyorsun diye ama napim şimdiki evim çok küçük hiç biseyi gönlümce alamadm bende ufak ufak alıyorum kiii bir gün kendi evimj alırsam herşeyim hazır olsun 
0 oy
(268 puan) tarafından
Yanlız olmadığıma çok sevindim☺️☺️

İlgili sorular

+1 oy
21 cevap 629 göst.
21 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,353 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 149 göst.
20 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Ukonetsret (4,691 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 162 göst.