+1 oy
98 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (468 puan) tarafından
ek gidaya ne zaman gectiniz ilk ne verdiniz ?

5 Cevaplar

+1 oy
(2,132 puan) tarafından
Patates, havuç, brokoli, avakado, yeşil kabak, taze fasülye, bal kabağı bu tarz sebzeler, elma, armut, muz,kayısı  bu tarzda meyveler... Onun harici çocuğumun çoklu besin alerjisi vardı çokta birşey veremedim.. :(
(2,132 puan) tarafından
Yani 6 bitmiş yediden gün alınmaya baslarken geçiş oluyor öylede denilebilir.
(468 puan) tarafından
anladim tesekkur ederim oglum 13 mayis dogumlu 13 kasimdan sonra gececegim oyleyse
(2,132 puan) tarafından
Herhangibi bir besin alerjisi söz konusu olmadıktan sonra sadece bal ve patlıcan yediremezsiniz oda belirli bir yaşı var ondan sonra. Onun harici ilk zamanlar yiyeceklerini çatalla iyicene ezerek ilerleyen zamanlarda yavas yavaş daha da pütürlü olacak şekilde hazırlamaya ve yedirmeye özen gösterinki çiğneme reflekside gelişebilsin. Belki bilmiyorsunuzdur diye eklemek istedim..
(468 puan) tarafından
sut ve sut urunlerine alerjisi var suan ama gectiginde dene dedi doktorum keci sutuyle sonra ara ara diger besinleri iste umarim gecer bizimki de
(2,132 puan) tarafından
Uc gun kuralı var onu uygulayacaksınız ozaman.. tez zamanda gecer insAllah..
-Reklam-
0 oy
(11,975 puan) tarafından
5.5 aylıkken doktor tavsiyesi ile başladım ilk yoğurt verdim 3 gün kuralıyla 
0 oy
(10,944 puan) tarafından
5 bucugu gecmisti 10 gun falan vardi yavastan seftali degdirdim diline meyve emxigine koydum verdim 3 gun denedikten sonra bisey olmayinca 6 aysa da yogurt muz kabak havuc diyerek gittim o swkilde basladim .
0 oy
(1,526 puan) tarafından
4.5-5 ay civarıydı üç gün kuraliyla tadım yaptırdım.
0 oy
(865 puan) tarafından
İlk bebegimde aşırı bilgisizdim tamam elimizde telefon var bakabiliriz ama gereksiz heveslerim vardi mesela muzlu sut cilekli süt icirmek gibi sacmaliklarim oldu çok şükür alerjik birsey olmadı şuan hamileyim ilk tadim yapacağı şey kesinlikle yoğurt sonra haslama sebzeler 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 82 göst.
+1 oy
7 cevap 133 göst.
26 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sevvalice (1,076 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 74 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde ebrararslan (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 78 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

406,594 soru

12,196,199 cevap

36,737 kullanıcı

...