+3 oy
1,142 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (63 puan) tarafından
Ben eşime ne zaman birşey istiyelim desem kızar evde bişey yap der o an malzeme bile olmasa ekmek yoğurt yeriz yada yumurta kır der hastaneden bile yorgun argın çıksak acıktım birşeyler yiyelim desem o yorgunlukla eve gidelim evde bişey yap der bazen hadi hadi der ikna ederim tamam der ama surat asar para mı çok der 15 bin kalıyor kira dışında bize haklı mı ben mi çok şey istiyorum acaba

66 Cevaplar

0 oy
(10,274 puan) tarafından
Bu soru bana göre değil çünkü biz 11 yılda sadece bir defa dışarda yemek yedik:):)
-Reklam-
0 oy
(13,618 puan) tarafından
Ben çok severdim ama artık içim almıyor ne şartlar da yapılıyor diye düşünmeden edemiyorum
0 oy
(71 puan) tarafından
Öyle çok bir durumumuz da yok ne zaman istesem alir 
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Yani en azından pahalıya kaçmadan yılda bir iki kez eşiniz götürebilir bence sizi . Yada eve sipariş verirsiniz dürüm pizza lahmacun vb
0 oy
(1,326 puan) tarafından
Hamileyken Boyle düşünüyordum biraz vala smdı bebekle abiside var yapmaya çalşyom bazen dışardan alrdk dıyo ama ben döner seviyorum vala ıvır zıvır a daha Cok gıdıyodur eşim cocukla markete gitmesin yeter ayın sonunda kalıyor mu o önemli olan ama ayda bir ciğ köfte döner tantuni falan yemek lüks olmamalı bunu almsands gidyo o bir yerlere bazen evde yapmak daha masraflı aılr kısı sayısıda önemli 
0 oy
tarafından
Benim eşim de asgari ücretle çalışıyor ama 2 3 kere çıkarız zaten 2 kişiyiz oğlum öyle dışarıdan pek yemez ev kiramız yok ama mesela ben evde evde evde bunalırım 
0 oy
(1,006 puan) tarafından
İzinli olduğu günler tabikide her hafta olmuyor bazen benim yapmami istiyor ama genel olarak izinli olduğu günleri dışarıda geçiririz 
0 oy
(4,024 puan) tarafından
Bizimki alır sadece dışarda yedirmez ama dışardan söyler evde yeriz evde pazar günleri kalır sabah gider pazar sabahı poğaça börek alır gelir akşamda yemek yapma dışardan söyleriz bugün yorulma der yaklaşık 4 haftada 4 gün yemek söyleriz 
0 oy
(4,735 puan) tarafından

Eşin aşırı derecede cimri bizim belli olmaz ama hastaneye çarşıya biyere gittikmi mutlaka yeriz geçen evde makarna yapar yeriz dışarda yemiyelim diye ben kızdım 

Hastane işim varsada bir gün önceden yapar dolaba atarim yorgun olucam biliyorum diye çünkü haftanın 1 günü mutlaka gidiyorum ve 3.4 bölüm geziyorum canım çıkıyor 

0 oy
(335 puan) tarafından

Yılda bir gerçekten yilda bir.:(ama canim bişey çekse getirir eve

0 oy
tarafından
Ben ne zaman eşime resterana gidelim desem resteronu eve getiriyor .bende anlamadim.neden böyle yaptigini..nadir gideriz resterona
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Benm eşimde öyle asla dışarda yemek yemez istemezse desemde kızar bir iki öyle bende kendi paramla bir ara sipariş ettim kurye kapıda git al dedim nedir sordu kargo dedim gitti getirdi soylenicekken bende kendi pramla aldım git mutfakta yemeğin hazır makarna yapmıştım gidip yemeyip gelip benle yemişti 

Bir iki öyle sonra dışarda yeriz ama hep değil deyip 3/4 ayda bir sipariş veririz 
0 oy
(1,997 puan) tarafından
Önceden sık çıkardım son 6 7 aydır bi yola girdiler bütün parayı oraya yatırıyorlar o yüzden pek gitmiyoruz 
0 oy
(536 puan) tarafından
Para oldukça yeriz özel günlerde daha şık özenli bir restoranda normal günlerdede para oldukça dönerci kebapçı vs. Tarzı yeriz 
0 oy
(1,025 puan) tarafından
Valla evde bişey yoksa eşim hemen kendi der uğraşma istersen dışardan söyleyeyim diye halim varsa yaparım yoksa söyleriz bu bazen ayda 3-4 olur bazen 3-4 ay da 1 kere olur evin durumuna göre ama bişeyler yap yiyelim demez yapılı değilse ben yorgunsam ya kendi yapar ya söyleyelim uğraşma der bizde insanız sonuçta aşçı değiliz her gün her gün hazır yemek bulunsun hemen yapıverelim biraz anlayışlı olmak lazım evet pahalı ama o gün harcanan para evde huzura sebep oluyorsa çıksın ben yorgun argın yemek yapıp huzursuz olacaksam ne anlamı var 
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Böyle bir sınırlama yokki bizde ben genelde evde yaparım tabiki yemeksiz bırakmam evimi ama bazenleri ev yemekleri yemek istemedigimde söyleriz dışardan nebilim hasta yorgun olurum eve geç geldiğimiz olur söyleriz bazen ev kahvaltısından bıkıp dışardan börek açma poğaça söylüyorum bunlar normal şeyler hatta bugün eşim izinli evde az önce uyandı çocugu hazırla kahvaltıya gidelim dedi bence sizin eşinizde var bi problem atla deve değilki 
0 oy
(2,821 puan) tarafından
Kızın biraz daha küçükken daha sık yiyorduk ama şimdi durmadığı için pek yemiyoruz. Ama gezip eve gelirken ya da alışveriş yaptıysak yemek yaptırır evde yeriz. Ama fiyatlardan dolayı biraz dikkat etmeye çalışıyorum
0 oy
(670 puan) tarafından
Dışarıda 2 ayda bı yeriz ama eve sık sık dışardan yemek soyleriz. Bende eşime kızarım. O parayla 3 öğün yemek yaparım ben söyleme sipariş falan derim ama eşimde beni dinlemez. 
0 oy
(1,044 puan) tarafından
Bizimki de hastane gitsem alır doner halim yok yemek hazırayama. Derim 2 ayda Bir oda hastane gittihi izde bu defa niyet var gorumcem evine Gidecegiz aramızda bir saat yol var bakalım belki gezdirir 
0 oy
(82 puan) tarafından
Çok şükür eşim cimri değil tamam hersey pahalı olabilir ama arada bir değişiklik şart yani 

Bizim canım ne zaman isterse o zaman çıkarız bu bazen haftada iki üç değişir yani 

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 273 göst.
26 Aralık 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
3 cevap 70 göst.
18 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Serapse (176 puan) tarafından soruldu

412,640 soru

12,423,492 cevap

45,341 kullanıcı