0 oy
105 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (784 puan) tarafından
Kizim bronşit oldu ve 9 gün oldu halen toparlanmadi. Hava veriyorum antibiyotiği falan bitti. Halen balgam var burnu tıkalı öksürüyor bu türlü gecmedi siz de nasıl oluyor ne kadar sürede toparlıyor cocuklar

4 Cevaplar

0 oy
(3,398 puan) tarafından
Bir hafta hastanede yattı çıktıktan sonra da bir hafta kadar devam etmişti.. uzun sürüyor maalesef geçmiş olsun. 
-Reklam-
0 oy
(4,941 puan) tarafından
Hiç gerileme olmadıysa tekrar gidin başka antibiyotik başlanır  bir hafta agumentin kullandık geçmemişti tekrar götürdüğümde infex başlandı o bir hafta içinde toparlamıştı
(784 puan) tarafından
Yok sukur öyle ilk zamanlar vardi
(784 puan) tarafından
Havayı nasıl nemlendirebilirim yani havalandiriyorum ama cihazm yok nemlendirmek jcjn
(4,941 puan) tarafından
Çay makinan kettle var mı
(784 puan) tarafından
Odasına koyayım dene kettle yi buhar verir nemlenir ozaman odasi
(4,941 puan) tarafından
Odada kettlıyı 20 30 dakika kaynatsan yeterli bunu günde 3 4 defa tekrarlayanilirsin
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Bizim cigere indiği zaman direk yatış veriliyo malesef o yuzden burun akıntısı yada hastalık basladığı anda havalarına başloyorum zaten 1 tanesini sürekli kullanıyouz
(784 puan) tarafından
Biz hiç yatış yapmadik hep tedaviyi evde yaptık ya bu 3 defadır aşağı iniyor
(784 puan) tarafından
Yani 2 yaşından sonra neredeyse her yıl 1 defa aşağı iniyor
(1,621 puan) tarafından
Bizde evde tedavi malesef sonuc vermiyo kac defa iğneler 2 li antibiyotikler 3 4 tane havalar kullandık evde sonuc alamadıkhep yatıs yaptıgında düzeliyor yani damardan antibiyotik alınca daha etkili oluyo ve hastanedeki verdikkleri havalar daha iyi geliyo niyeyse
(1,621 puan) tarafından
Biz rsv gecirdik rsv den sonra burnu aksın 3 cü gün yatıs veriliyo  ilacları dakik verdiğim halde saatini aksatmadan dakikadında veriyorum ama 3 cü gun yatış veriliyo
0 oy
(947 puan) tarafından
20. Gün ve hâlâ hasta antibiyotik kullanımı ile düzelen bir şey değil maalesef tek yapılacak şey  hava.  Burnu için n-cort çok iyi biz gece yatmadan sıkıyoruz. Zeytinyağ ile göğsüne ve sırtına masaj yapar ve havlu kapatir isitirsan çocuğun iyileşir. Bronşit olan çocuk aşırı üşür mümkün mertebe hastalık sürecinde burnu açılır diye duşa sokuyor herkes lâkin böyle bir hata yapma yıkanma süresini uzat haftada bir kere kâfi hatta zatürre olana yikanmayi dahi yasakliyorlar.
(784 puan) tarafından
Saçını yikamiyorum sadece çok terledigu zaman bir su döküyorum boynundan aşağı ama saçını falan islarmiyirum geç kurur diye. Zeytinyagi havlu olayını oksururken çok yaptım ama iyi geliyorsa devam edeyim onada  biz burun icun risonel burun spreyi kullanıyoruz k drdiginiz ne için kullanıyor
(947 puan) tarafından
Terlediği zaman vücudu bizim buz gibi oluyor. Bronşitte sürekli terler kıyafet dayanmıyor. Bize bir ay boyunca her gece allerset şurup verin dedi. Yani çok illet geçmiyor. Tam da mevsim geçişi.

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 169 göst.
15 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde E&C (2,386 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
10 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Whiteangell (2,610 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 164 göst.
20 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde siyahmezarinsahibi (1,312 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 447 göst.

407,495 soru

12,231,095 cevap

36,876 kullanıcı

...