0 oy
221 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,645 puan) tarafından

Günaydın gününüz aydın olsun nasılsınız hanımlar bebeler uyandimi büyükler okula gittimi gelin kahvaltı yapalım 

Benim velet sabah 5 buçuk ta uyudu o yüzden suan uyuyor bende evimi topladım bi süpürge yapicam inşallah çok açıktım önce kahvaltı yapayım dedim 

image

7 Cevaplar

0 oy
(778 puan) tarafından
Günaydın afiyet olsun biz çoktan yaptık :))
(4,645 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm normalde bizde eşimle birlikte yapariz eşim işe gider bu sabah istemedi bende trk kaldım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Günaydın.  

Bu sabah kamyon çarpmış gibi kalktım. Üşüyorum 

Sağ bacağımda az bisi agri var . İştahım yok. 

İnşallah çabuk toparlarım bebeğimi düşünüyorum kendimi değil. 
(4,645 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm bizde üşüdük akşam bütün petekleri 45 te yaktım valla ya hepimiz hastayız
tarafından
Sizede geçmiş olsun dikkat edin
0 oy
(13,049 puan) tarafından

Benim bebe 6 da uyandı 2.uykuya yatırdım bile 10 dk sonra uyancak tabi de olsun :silly:

(4,645 puan) tarafından
Benimkide 5 buçuk gibi uyudu :(
0 oy
(1,064 puan) tarafından
Bebıs uyudu, büyük okula gıttı ortalık toplandı bende senın gıbı oturdum sımdı kahvaltı yapıcam inşallah :)) 

Bır ev süpürüp, camasır asıp carsıya çıkıcam gözum kesmiyor ama cocuklatın ıhtıyaclar var :) 
(4,645 puan) tarafından
Benimde cikmam gerekiyor ama cesaret edemiyorum aylar sonra ilkkez tek çıkmayı deniycem bakalım cocukla nasıl olur
0 oy
(901 puan) tarafından

image

günaydın annem geliyor bi yıl aradan sonra mutluluktan uyuyamadım
(4,645 puan) tarafından
Gözün aydın olsun cnm
0 oy
(51,978 puan) tarafından
bizim ela uyurken hayat durur yeterki uyusun diye supurgeyi birak rahat wc gidemeyiz☺️ oglenci uyuyor simdi gece gec yatıyor tasinma telasindan düzeni kacti iyice bide öksürüyor hasta gibi 

toprak beye güzel uykular 
(4,645 puan) tarafından
Toprak ta hasta boğazlarını gösterip duruyor öldürürken kusuyor :(
0 oy
(3,560 puan) tarafından

Günaydın Büşra ben uyandım bebemi bekliyorum kahvaltıya gidicez arkadaşıma☺️ afiyet olsun sana da. Ya senin çocuk gece oturup sabah uyuyor sanki öyle denk geliyorum. Nasıl dinleniyorsun öyle gece uykusu uyumadan çok zor çünkü. Niye öyle bu sıralar sana da zorluk çıkarıyor:(

(4,645 puan) tarafından
Kuzum 2 ay sağda solda kaldı çocuk yemek düzeni uyku düzeni alt üst oldu toparlamaya çalışıyoruz ama pek başaralı olamıyoruz gecede eşimle dönüşümlü bakıyoruz diğer türlü ikimizde dayanamayiz ben gündüz uyuyamayanlardanim

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 248 göst.
+1 oy
10 cevap 315 göst.
26 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (4,645 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 169 göst.
0 oy
3 cevap 150 göst.
17 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,786 soru

12,396,211 cevap

44,174 kullanıcı

Kategoriler

...