Günaydın gününüz aydın olsun inşallah 🤗 ♥️
Nasılsınız hanımlar uyandimi bebeler kahvaltılar yapildimi 💐💐
Benim bütün işlerim duruyor 🤯🤯
Dün baya yoruldum 2 posta misafirim vardı 🥳🥳.
İlki abim yeğenim ve yeni gelinimiz geldi ♥️ tamamen sürpriz oldu hiç haber vermeden çıkmış gelmişler
İkinci misafirim burdan çok sevdiğim bir bacım eşi ve çocukları ile akşam yemeğine bana geldi ♥️♥️♥️
Tam istediğim gibi bir gün oldu bol misafirli 🤗🤗
3 kere bulaşık Makinesi çalıştı 4 cüyü birazdan doldurup calistiricam 🤭🤭🤭🫣🫣🫣
Bebelerimi doyurdum sıra kendimde aç karnımı doyurup işlerimi yapmaya başlayacağım 🤲🤲🤲🫶🫶🫶
Yapmayan varsa buyursun gelsin 🥰🥰🥰
Gunaydin canimmm
Ay yok yapmadim ama senin kahvaltilari gordukce benimde canim cekiyo ama hic kalkip hazirlayamam yiyemem de yalniz zaten cocuga verdim kahvaltisini kahve suyu koydum bende misafire bayilirim ama oyle ansizin geleni degil ya baskin gibi malesef hazirlik yok bisey yok icim rahat etmez benim isim gucum hic biseyim yok cok sukur dun cocuk yatak yorgan hepsine isemis oyle boyle degil 2 tane yorgan yikadim dusakabinin icinde tepine tepine nevresimleri falan derken iyi ugrastim bugun bi yemek derdim var bakalim ne cikacak ona da
Bana gelsin zile bassın ben geldim desin bayılırım
Hazırlık ta öyle aman aman bir şey yapmadim direk yemek yaptım
Benim ani misafir için ufak hazırlığım olur örnek vereyim
İlk abimlere yemek yaptım
Mercimek pirinç pilavı tavuk kizarttim salata ayran bitti
Bacima tavuk suyu çorbası pirinç pilavı patlıcan yemeği yaptım salata ayran bitti
Zor şeyler değil benim için
YYok zor seyler degilmis menunde iste ben heran hazirlikli olamiyorum
Afiyet olsun bende küçüğüm uyuyor o yüzden sessiz sessiz oturuyorm uyansın onu doyurup iş yapıcam
Darısı başıma inşallah 🤲 🤲 🤲 🤲
Asla uyumuyor Allahtan akşam eşim sen çok yoruldun yat dinlen dedi yoksa bugün akşam olmazdi
Ayyy yerim onu ben 🤭❤️
Yemek serbest uyudu şükür
Günaydın canım kahvemi içtim zikir çekiyorm bitsin kahvaltı hazırlıcam yemek malzemelerimi çıkardım bezelye pilav düşünüyorum inşallah
Allah kabul etsin
Afiyet olsun busra abla
Bir suru is beni bekliyor hasta olmusum hic yapasim yok 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Tek değilsin şükür az kaldı ama çok yoruldum uzandım
Abla sabah sabah senin bu enerjine bayılıyorum afiyet olsun
Teşekkür ederim canım 🩷
Afiyet olsun canım. Malesef ki yorgun geceden kalmayım. Oğlan hasta sabaha kadar uyutmadi. Dün bulaşıkları yikayamamistim. Sabah erken uyanınca kızımı okula hazırlayıp okula bırakmadan önce bilasillaei hallettim öyle gittim okula. Gelir gelmez kahvaltı hazırladım. Sofrayı kaldırdım oğlanı doktora götürdüm. Ordan pazara gittik alışveriş yaptık geldik. Şimdi oğlanı uyutuyorum. İnseAllah biraz uzun uyur da işimi yemeğimi hallederim uyanmadan
İnşallah uyumuştur
Ben kalktıktan 5 dakika sonra uyandı malesef 🥺. Zar zor yıkadım bulaşıkları. Eşim biraz oyaladı da öyle yaptım yemeğimi.
İnşallah bir gün bizde denk geliriz beraber otururuz
Ay inşallah 🤲 🫶 ne güzel olur du
1,507,797 soru
24,611,109 cevap
364,086 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın