Ben doğum.yapyim daha 1 hafta olmadı 5 günlük logusayim
Kaynım.esimi aramış bebeği sevmeye geleceğiz görmeye diye
Eşim geldi bana sordu dedimki ben daha çok iyi değiim biraz zaman geçsin haber bekliyoruz demişler birde eşim çocuklar durmuyor siz bilrisiniz hani annesi uğraşıyor şuanda siz bilrisiniz bişey olmaz aha çıktık geliyoruz demiş çay içtiler.geldiler ben toparlandım biseyler giyindim üzerimi düzelttim siyah ferace siyah türban ama yuruyemiyorym koltuğa oturdum zaten yorgunum ** dayanamıyorum oturdularki saatlerce eşim diyorki çocuğun uykusu geldi annesi bı bakalım kalkmıyor lar neyse bebeği istediler uyuyor dedim amcası getir bı bakayım dedi getirdim uyandı biraz bakarken oğlum ağlamaya başladı çok simardi üç barsak vay bembryaz halima döküldü ben sinirlendim lohusalık haliya bide halı vay oldu daha ne cocuklarina fur diyorlar ne oğluma bakıyorlar bebeğin başına toplandikar ben kalktım bez getirdim detarjanli su halıyı sileceğim eşim bağırdı kalk sakın silme diye aslinea kötülüğumu istemedi daha kalmak.bilmiyolar
Annem vardı ozaman kalktı silmeye başladı hakiya tüm yayıldı çay daha kötü oldu ne suyu değiştirdi nede bezi mutfak bezini getirdi eltim halıya tam silecekke. Sakin o mutfak bezi Allah'ım.bana yardım et demeye başladım eşim bozuldu kaynım.bozuldu eşim.bi dk ofaya grl dedi o benim kardeşim niye böyle yapiyon dedi ben rahatsizm gelmesin desem kırılacaksin gelsin desem daha herşey yeni ne bekliyorsun dedim alışma surecindeyiz ne vardı 40. çıkınca gelselerdi dedim. ortada hiç bişey yokken eşim.bana ben eşime kirilmistik şimdi doğum yapacak anneler ve yapmış olan annneler yeni lütfen kabul etmeyin istemegin açıkça söyleyin ben istemiyorum dedikçe geldiker aradan 20.gun geçti görümcem gelmiş çocuklar açıktı diyor ee rsimi çağırdım yemek bekliyorlar ben daha yeniyim dedim istemediğimiz halde geldilet halası bebekken girecek mis altın takacakmis mis mis
Eşimde dediki yeter artık abingil geldiler sorun çıktı dedi bundada izin vermeyeceğim dedi biz yemeğimizi yedik dedi sizde annem.pisirsin tazece yiyin dedi çay var çay dedi okadar mutlu oldum ki acıktım diyen cocugada dayısı muz verdi bunu ge kabuğunu at yengen yeniden anne oldu dedi