0 oy
611 göst.
Diğer kategorisinde (180 puan) tarafından
Herkese Selam olsun ,bu konu belkide bazılarınıza komik gelecek,bazılarınız dalga geçecek benimle.Ama inanın ki beni çok mutsuz huzursuz ediyor.demek ben 1995 Aralık doğumluyum.Henüz 28 yaştayım.demin teyzemle konuşuyorum,bana dedi senin bu sene 30 yaşın olacak?ben de bir ağıza”hayır!,29 olacak”dedim.o da bana “ay sen gençmişsin ki ben sanıyordum 30 olacaksın”ona sordum ki yaşım 27,28,29 farzedelim,şunun şurasında 30 a ne kalmış ki?30 a geçince direk yaşlanıyor muyuz 3,2,1 seneye?o da dedi ki kötü algılama falan .ama ben kendim de bir garip oldum “otuz”sözünü duyunca.30 yaş genç olsa da çoğu kişi 20 lere genç diyor 30a orta yaş diyorlar maalesef ve ne yazık ki bu sene 20 Li son yaşım olacak((((gençliğimin son doğum günü kutlaması (((.ne yazık ki 20 leri doya doya yaşamadım…kim ki 20 li yaşlarda onun keyfini sürsün (

33 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Niye yaslanmak kotu biseymi peygamber efendimiz dualarinizda yasliligi dileyiniz demis tam hadisi hatirlamiyorum ama yaslilik kiymettir ki 30 daha yani elin ayagin tutuyo yaslilik hali bile henuz cokmemisken olgunluk kazanmissin bile bu cok guzel bisey ha illaki 30 degil ben 27 yasindayim gayet olgun hissediyorum kebdimi o da ayri bisey dedigim gibi 3 2 1 hop 30 yas yasliliga gecis yaptik degil tabiki 
-Reklam-
+1 oy
tarafından
20 yasimla 25 yaşım arasında bile bu kadar fark varsa 30 olunca ne olur bilmiyotum 

Bence evet yaşlanıyoruz 
(180 puan) tarafından
Şu an yaş kaç
tarafından
25 :((( ama giden yıllarım.oyle dertli gidiyorki belki 30umda enerjim bile kalmaz hayata
(180 puan) tarafından
Bence en hızlı geçen yaşlar 20 li yaşlar
tarafından
20den sonrası felaket
(180 puan) tarafından
Aynen öyle,ben 10 lu yaşlarda hiç böyle olmamıştım,bir tek 9 yaşımda üzülmüştüm,artık çift rakamlara giriyorum diye
+1 oy
(4,361 puan) tarafından

30 yaşında fıldır fıldır geziyorum yaşlı değilim gencimmmm aloooo hxhshahahs. :D

0 oy
(2,099 puan) tarafından
Valla 32 oldum gerçekten bendemi böyle oldu bilmiyorum 

Yaşlandığımı hissediyorum 

Düşünceler değişiyor hayata bakışını değişiyor 

20 li yaşlar banada genç geliyor :)
0 oy
(4,008 puan) tarafından

16 aralıkta 30 olacağım, yaş soranlara 29 diyorum ya da 2 ay sonra 30 olacağım direk yuvarlayıp 30 diyemiyorum beni de korkutuyor bu 30 yaş. Bi 30 olup da 31 den gün alsaydım :D

(51,495 puan) tarafından
30 a zor dönüyor insanin dili 40 i düşünemiyorum
0 oy
(3,074 puan) tarafından
En güzel yaslarim hep heba oldu 27 oldum 3 rakamını hiç sevmem hayatım bitmiş ruhum çürümüş gbi hissediyorum 
0 oy
(16,481 puan) tarafından
94 doğumluyum ama görsen yaşım 23 24 gibi ruhum ise daha genç yani hiç yaşıma bakmadim şükür nefes alıyoruz. Zaten artık hayat zor yaşamak zor 
0 oy
(702 puan) tarafından
30 yaşına gelince, bi durup düşündüm ne çok boş zaman geçirmişim heybemde ahirete götüreceğim neyim var dedim. 30 bi dönüm noktası oldu inşallah benim için 
0 oy
(3,612 puan) tarafından
22 yaşındayım 23 olmama 37 gün var  ve maalesef  yaşımın keyfini suremiyom hayat şartları diyelim :(
0 oy
(7,775 puan) tarafından
Çok haklısın 30 dan sonra yaşlandığımı hissettim 32 yaşındayım 33 e 6 ay kaldı. Çok üzülüyorum ahh o 20 li yaşlar çok hızlı geçti. Ama benim üzüldüğüm en önemli şey ben yaş aldıkça annem babam kardeşlerim de yaşlanıyor. Bakıyorum kardeşimin yüzünde çizgiler oluşmuş diyorum sen bebektin küçülktün kucağımdaydın ne ara bu yaşlara geldin. İnsan üzülüyor işte. 
(7,775 puan) tarafından
Öyle valla. Yeşil gözlerine yılların yorgunluğu çökmüş babama. insan baktıkça üzülüyor.
(180 puan) tarafından
Ben babamı 3 yıldır görmüyorum ve o bana”benim hayatımın çoğu gitmiş artık”deyince kendimi tutamadım  ağladım
(7,775 puan) tarafından
Çok uzun süre ya neden çok mu uzaksınız ben bir hafta görmesem özlüyorum
(180 puan) tarafından
Evet ben Rusya’da yaşıyorum,o vatanda
(1,553 puan) tarafından
Sen böyle dedin ya duygulandım babamın ilk kırışığını evlendiğimde fark ettim ve çok üzülüyorum :( annemin saçlarında akları görünce üzülüyorum :(
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Bence her yasin kendine gore guzelligi var. Bi de senin ne hissettiginde onemli. 20 li yaslarda 60 gibi hissediyorsan rakamlarin bi önemi yok demek ki:) mesela ben 36 yim ama hep 26 gibi hissediyorum kendimi. 
(180 puan) tarafından
Bak kendin diyorsun 36 yaş var kendini 26 gibi hissediyorsun mesela 30 gibi de hissedebilirdin Ama sana 26 genç geliyor.bence sem 46 bile olsan kendini 36 gibi değil de yine de 26 gibi hissedeceksin
(1,772 puan) tarafından
Belki 46 da da 36 hissederim:) ben 10yil geriden geliyorumsdsdsd
0 oy
(812 puan) tarafından
34 ten sesleniyorum asla 20 li yaslarimdaki o cıvıl cıvıl hallerimdeki gibi neşeli olamoyorum
0 oy
tarafından
26 yaşındayım 20 den öncesi berbattı su 6 senem varya elhamdülillah çok güzel maslalah diyim 
tarafından
Eşimle yaşlanıyorum elhamdülillah rabbim ayırmasın
0 oy
(614 puan) tarafından
Kabullenmesemde bitiyo 32 :) : (
(614 puan) tarafından
20 ye niye üzüldün tam gençlik zamanı
(180 puan) tarafından
Kendimi yaşlanmış hissediyordum ne yazık ki
(614 puan) tarafından
Yok kız 20 lı yazılar en güzeli :)
(180 puan) tarafından
Bundan sonra oturup üzülmeli zamanlar değil mi?:(((
(614 puan) tarafından
Değil ya hele bi 30 ol:)
0 oy
(19,659 puan) tarafından
Daha önce de böyle post açan birisi vardı. Sen mıydın o . Sen benim çevremde olsaydin sana ikide bir otuz deyip deyip sinir ederdim. Bacım  kim otuza orta yaş diyorsa ağır saçmalamış. Otuz ortayas değil. Eskiden ortayas 40 50 lerdi. O bile değişti artık ortayas deyince 50 60 yaşlar sayiliyor. 40 kar bile genç artık. 
(180 puan) tarafından
Evet o benim,yukarıdaki yazanlara baksanıza hepsi bir birinden beter ,ben hepsinden beter
(18,103 puan) tarafından
35 yaş yolun yarısı diyen Cahit Sıtkı 46 altı yaşında vefat etmiş yani onun ömrünün yarısı 23 imiş aslında
(180 puan) tarafından
Evet öyle şeyler söylemek büyük konuşmakmış
0 oy
(1,888 puan) tarafından
30. yaşıma gireli birkaç gün oluyor ama çok iyi aydınlanma yaşadım.ailem dahil beni mutsuz eden enerjimi sömüren her şeyden uzaklaştım... Yaşlanmak değil de olgunlaşmak diyelim. 20 li yaşlarımda inan daha yaşlı hissediyordum çevrem yüzünden. 
0 oy
(5,314 puan) tarafından
Evet yaşım 32 .. Banada 30 hep büyük gelırdı 20 lı yaşlarımda ama kendımı hıc 32 hissetmiyorum da göstermiyorum da fizik olarak.. Ama duygular mantıkssol olarak değişiyor daha farklı bakıyosun hayata doğruyu yanlısı daha kolay ayırabiliyorsun falan.. Her yaşın güzelliği ayrı güzel tabiki
(180 puan) tarafından
Keşke bu kadar üzülmesem
(5,314 puan) tarafından
Yapacak bişe yok canım böyle böyle ömrümüz bitecek önemli olan anlamlı yaşamak boşa geçirmemek tabiki insan giden gencliğıne üzülüyor ama her yaşımıza şükretmek lâzım saglıklıysak yaşın önemi de yok
0 oy
(9,994 puan) tarafından
Off bende bu ayın 21 inde 30 olacam :(
(180 puan) tarafından
Nasıl hissediyorsun
(9,994 puan) tarafından
Afedersin bom bokk
Tövbe aklıma getirmemeye çalışıyorum
0 oy
tarafından

Kız sen yine yaşa takılıyon sen 

bn   24 yaşındayım şimdiden menopozu düşünuo üzülüyorum kadinligimiz elden gitcek diye :D

0 oy
(18,103 puan) tarafından
Bu sene yani Ocak ayı itibariyle 35 yaşına gireceğim. Allah ömür verirse tabi. Kendimi hiçte yaşlı hissetmiyorum olduğum her yaşı her yaşın bakış açısını olgunluğunu bana getirdiğini seviyorum A 30 mu olacağım A 35 mi olacağım 40 mı 50 mı derken acaba o yaşları görecek miyim diye de bir düşünmek lazım sonuçta bize bir ömür biçilmiş 60 sene 70 sene çoğumuza o bile değil yaşayıp yaşlanıp öleceğiz geçen yıllarına hayıflanmak yerine anın tadına vararak yaşamak daha önemli. sonuçta yarının garantisi yok 
(180 puan) tarafından
Keşke her kes sizin gibi düşünse de şöyle ***** şeyler söylemeseler yaşla ilgili
(18,103 puan) tarafından
Yanlış anlama beni ama bence sen çok takıntılısın takıntılı olduğunu da belli ediyorsun millette uğraşıyor n'olacak yani bir sabah uyanıp otuza girdiğinde saçların mı beyazlayacak yüzün mü kırışacak enerjin mı bitecek de sen artık orta yaş sayılacaksın. Bunların yanı yaşlanmanın rakamlarla ilgili olmadığını fark edersen sorun çözülür aslında

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 57 göst.
3 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Asya15 (180 puan) tarafından soruldu
+1 oy
20 cevap 352 göst.
21 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 668 göst.
18 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 193 göst.