0 oy
74 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (38 puan) tarafından
Iyi gunler hanimlar oglum 3 yasinda suan  ... 6 ayliktan beri hava kullaniyorum oglum hrr girip de tıkaniyor cigere iniyor nefes almakta gucluk cekiyor buharla iyilesiyor doktora goturduk daha once ciger filmi temiz sadece balgam var onuda atamiyor cam sakuraya randuvu aldim arastirmaya goturcem ama sizede danismak istedim boyle bisey basina gelen varmi oglum icin endiseleniyorum korkuyorum alerjik bunyesi var sanirim cunku gozlerinden yas geliyor durduk yere hapsurma geniz tikanikligi ne oldugunu cozemedik lutfen bilgili biri varsa beni aydinlatsin alerji testti yaptircam ozel hastaneye goturdum bronsit dediler ama hic bi test yapmadan 

3 Cevaplar

0 oy
(38 puan) tarafından
Bilen yokmuuu
-Reklam-
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Kesinlikle immunolojiye götür. Bizde aynı anlattığın şekildeydik gece ağzı açık uyuyordu önce kbb ye götürdüm dedim acaba geniz etimi var yok dedi alerjik dedi ilaç verdi. Sonra immunolojiye götürdüm deri testi yapıldı kan testi fln. Alerjik çıktı. 
(38 puan) tarafından
Gecmis olsun rabbim sifa versin insallah cok zor ceken bilir alerji uzmani diyorlar ama ilac kullaniyormusunuz
(1,791 puan) tarafından
Evet fısfıs verdi bide burun spreyi 3 ay kullan gel dediler kullanıyoruz şimdilik bakalm.
0 oy
(3,375 puan) tarafından
Geçen seneden beri böyleyiz bizde tam anlattığın gibi. 2,5 yaşında şuanda oğlum. Her hasta olması havayla geçiyor. KBB ye götürdüm geniz eti var ve baya büyümüş spreyler falan kullanıyoruz. Alerji bölümüne götürdüm alerjisi çıkmadı ama çocuk çağı astımı dedi. Şimdi her gün sabah cortair alıyor havayla , koruması içinmiş. 10 gün öncede grip aşısını yaptırdım alerji doktoru rapor çıkardı yapılsın kışı rahat geçirsin diye. 
(38 puan) tarafından
Kbb alerji rinit dedi ogluma tekrar ediyor oglum girip olunca kotulesiyo alerji uzmanina goturcem ilac fayda ettimi size kalicimi acaba bu buyuyunce gecer diyorlar ama
(3,375 puan) tarafından
Alerji şurupları var çocukları rahatlatıyor eğer alerjikse doktor başlıyor zaten. O da iyi geliyor sen mutlaka götür alerji bölümüne. Direkt randevu yok diye biliyorum çocuk doktoru alan açınca alabilirsin randevuyu.
(38 puan) tarafından
Evet canim oyleymis bende oyle yaptim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 30 göst.
0 oy
2 cevap 80 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Krs36_esmy (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
0 oy
2 cevap 68 göst.