0 oy
106 göst.
Diğer kategorisinde (1,715 puan) tarafından

• :)Bizim araba mercedes benz . Esime kaç defa dedim öğret diye öğretmiyor zaten burda ehliyet almak hiç kolau değil artık.. ehliyetsiz hep kullanacak değilim herhalde sadece merak. Hem belki birgün lazım olur. Kullanmayanlar bile kullanmayi en azindan biliyorlar. Şöyle bi detaylı anlatımla kafa karıştırmadan nerden boyle video bula bilirim yardimci olursaniz sevinirim. Veya kısaca arabaya atladık 1,ci 2ci 3cü olarak kısaca neler yapiliyor anlata bilen olursa

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız direksiyon eğitmeni yazınca hepsi çıkıyor ınstagramda herkes otomatik öğretiyor merka etme 
-Reklam-
0 oy
(5,292 puan) tarafından
Bilen birinin öğretmesi lazım videoyla okumakla olmaz. 13 yıldır araba kullanıyorum ilk defa geçen hafta kaza yaptım. Arabada hasar yok canımızda şükür hiçbir şey yok ama psikolojisini atlatmak çok zor..
(1,715 puan) tarafından
Gecmis olsun:(. Anladım canım yorunlardada öyle diyolar
0 oy
(1,442 puan) tarafından
Aşkım maalesef bu videoyu izlemeyle olacak iş değil başta eğitim alman gerekiyor daha sonrasında bunu videolarla devam ettirmen gerekiyor ben mesela ehliyetimi alacağım zaman hem derse gidiyordum hem de akşam eve gelip kendi gittigim sürücü kursunun YouTube'dan videoları vardı sınav parkuru diye otomatik bir şekilde onu da takip ettim ve yolu ezberleyip doğru düzgün bir şekilde sınavı kazandim yani eşin öğretemiyorsa bile kendini kursa yazdırabilirsin ben mesela uzun zamandırlı araba kullanmıyordum otomatik arabamız Bizim de ama o halde kursa gittim iki ders aldım ve şimdi vızır vızırim yaparsın yani her sejil 

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 256 göst.
5 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,416 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 262 göst.
3 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (575 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 158 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Nnnnnn (259 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 615 göst.