Geçen postada anlatmıştım idrar yollarımda enfeksiyon var diye şüpheleniyorum diye gittim bayağı bayağı enfeksiyon var sende dediler üstelik rahim ağzında da kaşıntı vardı onun için de kadın doğum hastalıklarına gittim orada da iltihap kapmış enfeksiyon olmuşsun dedi ilaçlarımi aldım iki doktorda antibiyotik yazmis 3 paket antibiyotik var napicam bilmiyorum ilk ilacı ictigimden belli bı üşüme tuttu öyle lavaboya gidiyorum suda aşırı iç dediler içiyorum midem bulanıyor yemekte yiyemiyorum bu seferde diğer antibiyotikleri içsem mi acaba diyorum iki Doktora da anladım üroloji bölümünden geldiğimi kadn doğum doktoruna, üroloji bölümündeki Doktora da kadın doğuma gideceğimi söyledim ikisi bu halde bana nasıl antibiyotik verdiler ben ona şaşırıyorum en çok da eczacıya sordum biri bana birini kullan dedi diğeri kullanırsın bir şey olmaz dedi ama ben bu belirtileri yaşadım kullansam mı kullanmasam mı bilmiyorum bu sefer kullanmasam da ya daha kötü olursam diyede düşünüyorum Bir de içtikten sonra sağ böbreğimde yine Ağrı başladı ultrason çektikleri halde bir şey göremediler bu ağrının nedenini o da böbrek kısmında acaba ilacın yan etkisi mi ya da düzeliyorum diye mi böyle ağrıyor diyorum napmaliyim birde?