Hayırlı akşamlar kizlar ben farkında olmadan bı hata yaptım ama eşim aşırı tepki verdi bana biseyler söyleyin önceki gün gece 12 buçukta oğlum rahatsızlandı 13 aylık astım bronşit var hiç nefes alamıyordu resmen eşim çok hastaydı kızım da var 4 buçuk yaşında oda hastaydı hastane bize 10 dakika mesafede kızım evde uyurken eşim bizi alel acele hastaneye bırakıp geri kızımın yanına geldi ama bız hastaneye giderken kızım uyanır diye deprem yangın vs olur diye canım çıktı çok korktum çok pişman oldum evde bıraktığıma neyseki eşim hızlı gidip 5 dakika içinde eve varmış biz gece 3 e kadar hastanede süründük resmen oğlumla gece 3 te işimiz bitti eve gitmem lazımdı ben taksiyede bilebilirdim korktum taciz eder bişey olur vs diye binemedim eşim hasta kızımı yine evde tek bırakıp gelecek diye korktum arasammi aramasammi diye hastane kapısinin önünde düşünürken kadının biri ablam neye bakiniyon dedi kucağında 8-9 aylık bı bebegide vardı bende durumu anlattım eşim getirdi ama kızım evde vs eşimde hasta cagirsammi sabaha kadar hastanede beklesemmi bilmiyorum abla dedim kadında dediki nerde oturuyorsun sen dedi söyledim tam neresinde dedi düğün salonu var onun karşısında diyerek düğün salonunun ismini söyledim bende oraya çok yakınım gel götüreyim istersen dedi düşündüm vs bindim bı boşluğuma geldi kadın sağolsun beni kapının önüne kadar bıraktı sağol abla Allah razı olsun vs vs diye diye bı kaldım kapıya geldim eşimi aradım kapıyı açar mısın diye sen ne ariyon kapıda nasıl geldin dedi durumu anlattım hicbisey demedi ama 2 gündür hiç konuşmadı bugün eşime küsmüsun diye sordum bana ben neler düşündüm aklıma neler geldi haberin varmı kuskulandim şüphelendim dedi neden şüphelendin söyle bende bileyim dedim senin aklına ne geliyorsa ondan dedi insanın aklına öyle deyince ne gelmiş olabilir ki çok kızdım eşime asla hakkımı helal etmiyorum Allah biliyor ya günaha girdin hakkima girdin kızmış olabilirsin ama bunu bana yakistirman asla doğru değil gerekirse bağırıp çağırıp bidaha binmeyeceksin deseydin daha iyidi ama susup susup bunu bana söylemen çok canımı yaktı dedim kendisi beni sanalda 3-5 sefer aldatmış bı insan ki ben tanımadığım bı erkekle dahi konuşmayan tesettürü yerinde pantolon dahi giymeyen makyaj yapmayan biriyim 5 senelik emeğim copmus yazıklar olsun o kadar mı güvenmedin bana dedim çok üzüldüm dünden beri ağlıyorum gözlerim şişti.