0 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde (301 puan) tarafından
Kızlar hangi bezi kullanıyorsunuz silmek için yada nasıl yapıyorsunuz benimkiler çok çabuk kirleniyor yıkasamda geçmiyor bende atıyorum.

14 Cevaplar

0 oy
(2,030 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Miss clean kullanıyorum. Bimden falan da alıp kullanıyordum ama özellikle açık renkliler en ufak kirlenince iğrenç görünüyor. Şimdi de bir leğene birazcık çamaşır suyu damlatıp su doldurup bezi içine basıyorum 2-3 günde bir. Bir kaç saat içinde duruyor, sonra duruluyorum
-Reklam-
+4 oy
(12,752 puan) tarafından
Ne kullanirsan kullan herseyi onunla silersen kirleniyo cabuk. Ben mesela masadaki yemek damlamis falan onlari islak mendil yada peceteyle kabasini aliyorum. Sonra bezle siliyorum. Oyle kirlenmiyo
(133,997 puan) tarafından
☺️❤️☺️❤️☺️☺️❤️
(12,752 puan) tarafından
1 oglan 1 kiz :)))) ❤
(133,997 puan) tarafından
aay bendedeee
(1,855 puan) tarafından
Kesinlikle bende oyle hatta tezgahtaki yemek kalıntıları peçete ile alır sonra yüzey Tem. Islak mendille siler sonra detarjanla bezle silerim bezlerim kirlenmez yag olmaz öyle sjsjs
(6,112 puan) tarafından
bende ocaktakileri. duz cam ocagim var silmek cok kolay ama bez leke birakio illaki. kurulamalil silmelik bezim ayri ocak icin:)
+1 oy
(3,511 puan) tarafından

https://ty.gl/8gzah2s5lb6ol

https://ty.gl/8ypbhvlgo3na8

İlkini daha denemedim ama pella bez çok iyiymiş ya ıslatıp sıkıyorum camları siliyorum mis. Mutfakta yazıyor kullanılabilir bence de

(1,548 puan) tarafından
Bu Pella ları bende kullanıyorum dolap yüzeyinde camda aynada ama tezgah için bir olmuyor bu
+1 oy
(5,579 puan) tarafından
Parek marka mikrofiber kullaniyorum. Mutfak bezi,sofra,mutfak havlusu falan haftalik ayri bi sekilde camasir makinasinda yikatirim.
0 oy
tarafından
Bimdeki microfiberi kullanıyorum her mutfak toplama sonunda biraz camasir suyuyla yıkıyorum asiyorum
0 oy
(13,709 puan) tarafından
Tüysüz çabuk kuruyan bezler var onlardan kullanıyorum üzerine camasir suyu döküp 2 citilemede geçiyor veya bulaşık tableti ile Çamaşır suyunda bekletip yıkıyorum 
0 oy
(4,402 puan) tarafından

Normal sari bez kullanıyorum 1 gun aralıklarla 60 derece 40 dakikalık programda çamaşır suyu tursil ile yikatiyorun

(1,893 puan) tarafından
Kız bacı o sarı bezin ömrü ne ki 60 derece de yıkıyorsun
(4,402 puan) tarafından
Valla hiçte birşey olmuyor inan eşimde ilk senin gibi yorum yapmıştı görünce şaşırdı
(1,893 puan) tarafından
İyi bari canım.
(4,402 puan) tarafından
Kirli yağlı olmasından iyidir benim düşüncem içlerinde bazen yirtilan oluyor onlada lavabonun içini veya yere birşey dökülmusse alip bezle çöpe gidiyor
(1,893 puan) tarafından
Tabi ki öyle . Ben de microfiber kullanırım. 2.  3 günde bir çamaşır suyuna koyarım. Benim her bez ayrıdır zaten canım...
Ocak farklı
Yer farklı
Cam farklı
Toz farklı
Yani bir sürü böyle bezlerim var. Bez yetişmiyor :)
(4,402 puan) tarafından
Ayni yapıyoruz cnm normalde bende suya basıyor güzelce çitiliyordum rahatsizlaninca ameliyatta kollarimda güç kaybım oldu şimdi birşey yıkayıp sıkmıyorum o yüzden böyle çözüm buldum daha iyi oldu
(1,893 puan) tarafından
Ben ameliyat falan olmadım ama biliyor musun benim de kollarımda derman kalmamış. Dün halı sirkelemek için çıkardım balkona. Asla kolum kalkmadı. O kadar canım yandı ki .
Kollarımda ellerimde sinir sıkışması var.  Doktor dilimde karpal tünel sendromu . 30 kilo da fazlam var. 7 ay önce doğum yaptım. O kadar kötüyüm ki nerden nasıl başlayacağım bilmiyorum .. bugün kilo vermeye niyetlendim bir adım attım . Belim boynum çok kötü durumdayım. Eşim izin vermiyor mide küçültme ameliyatı olmam şçin . Yoksa bende çok istiyordum
(4,402 puan) tarafından
Kesinlikle mide küçültme önermiyorum cnm  

Benimde  kanser hastalarına takılan ozel  damar yolu açıldı  boyundan sürekli kollardan boyundan mama ve serum aldım ve üstüne 50 kiloya düştüm boyumda 178 vücut orantısızlasti şimdi evde bile sağa sola giderken ayaklarımın gücü gidiyor ve ben düşüyorum evden tek Çikamiyorum 1 yil kadar bu şekilde gider dedi dr amcam doğumda tekrar ameliyatim var uzarda uzar artık
(1,893 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun . Şafi isminin yüzü suyu hürmetine şifa versim.
Ama bende kilo veremiyorum. Asla kendimi tutamıyorum . Motive olamıyorum. Nasıl yapıcam onu da bilmiyorum...
Dolabım dolu elbise 1 tanesi bile bana olmuyır aşırı zoruma gidiyor.
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Pella tezgah bezi kullanıyorum. Her gece de çamaşır sulu sabunlu suyla yıkayıp kuruması için seriyorum. Koku yapmıyor pellalar. 
0 oy
(5,432 puan) tarafından
Sarı bez hem ucuz at gitsin cöpe
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Normal binden a101 den alıyorum ama hergun beyaz sabunla bir yıkar sabunlu bekletirim iki üç gun bir çamaşır suyuna basarım 
0 oy
(5,305 puan) tarafından
Ben ilbays kullanıyorum toz almak cam silmek için falan. Birde sleppynin temizlik havlularını kullanıyorum mutfak masasını falan önce onunla silip sonra bezle siliyorum. İlbaysı da makineye çamaşır atınca onları da atıyorum tertemiz oluyor. 
0 oy
(1,548 puan) tarafından

Vallahi bimin bezini kullanıyorum sarı bez değil ama normal temizlik bezi gergin çamaşır suyu yaparım çamaşır suyu kutu 10 gün gitmez bana :( şimdi şu bezden almayı planlıyorum https://ty.gl/cnyhq4oakhb4f

0 oy
(1,461 puan) tarafından
Sarı bezlerin cek kopar seklinde olanlari var ya rulo halinde. Onlardan aliyorum. Iki günde üç günde neyse atip degistiriyorum pratik oluyor. Bi yeri silince de bulasik deterjaniyla yikiyorum hemen lavaboda.
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Pella üzerine tanımam 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 165 göst.
16 Mart 2021 Diğer kategorisinde Humi (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 28 göst.
0 oy
6 cevap 143 göst.
17 Aralık 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fatma1112 (418 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 91 göst.

409,925 soru

12,324,773 cevap

39,070 kullanıcı

Kategoriler

...