+1 oy
385 göst.
Aile kategorisinde (453 puan) tarafından
3 yıldır gorumcem ile konuşmuyorum daha önce yaptıkları da asiriydi ama benim için ipi koparan şey kayinbabam ile babam aynı yerden geçerken babam onu görmemiş selam verme olayida olmamış senin baban kac kuruşluk adam ki benim babama selam vermiyor dedi evlendi düğününe dahi gitmedim bebeği oldu gitmedim bundan önce yaptıklarıda vardı ama bu bardağı taşırdı eşim bana kincisin sen unutmuyorsun hicbirseyi diyor siz yasasaniz ne yapardınız hatalimiyim ben

12 Cevaplar

+6 oy
(17,065 puan) tarafından
Babama yapılan böyle bir saygısızlığı unutursam kanım kurusun o kim köpek ki benim babama değer biçecek 

Acaba sen görumcene senin baban kaç kuruşluk insan deseydin eşin unutur muydu ?  Baba bir tek onlara kıymetli ne güzel dünya 
-Reklam-
+4 oy
(455 puan) tarafından
Hoştttt köpek dicem hayvana yazık o başka kocamda bunun üstüne görümcemi savunamaz nendemek kinci onun babasına baldızı söylese geberirler  önce eşine haddini bildir sonra o i.te
(453 puan) tarafından
Hakaret sonuçta bu
+1 oy
(4,215 puan) tarafından
Unutmak zorunda değilsin. Unutulacak sey var unutulmayacak sey var. Gorusme bence de hic gerek yok
+1 oy
(1,031 puan) tarafından
Benim babama öyle diyecek kişinin cenazesine bile gitmem.Kincilikle alakası yok 
(776 puan) tarafından
Bravo...
0 oy
tarafından
Kin insanı cehenneme götürür canım , evet kincisin  .

Kendim yaşamış olsaydım şayet önce görümcemi sakinleştirirdim daha sonra babamı arar durumu söylerdim ona. Kayınpederimi arar durumu düzeltirdi. Öfke ile kalkan zarar ile oturur o yüzden asla ani karar ile bir işe kalkışmam ben
(453 puan) tarafından
Cnm 5 eltiyiz gorumcem diğer yengelerine o**spu bile der tartışma sırasında mümkünü yok konuşarak sorun cozebilcek biri değil
tarafından
E bu kadın nasıl evlendi böyle biriyse :) Bana soracak olursan ben tartışmaya bile girmezdim evet sensin der kenara çekilirim böyle bir karakterde insana. Şuan çevremde hiç kimse ile ne kavgalı ne dargın nede küsüm yapım bu benim Allah'tan eşimden yana şansım var
(11,201 puan) tarafından
Ay saçmalamayın Allah aşkına ya kadın babama kaç kuruşluk insan diyecek oturup onu mu sakinleştireyim fazla pollyanasınız çok üzerler sizi
(1,477 puan) tarafından
Öyle gorumceyle konuşarak anlasamazsin onun anladığı dilden yapacaksın saçından yapışıp yatircaksin yere hadi şimdi bida söyle diceksin ağzını yüzünü yamultcan
(776 puan) tarafından
Babama biri kac kuruşluk dese sakinlesmesi gereken ben olurum bu kadar saf olmayın hak edene hak ettiğini verin böyle biriyle düşman bile olunmaz gerekirse arada bozulur
(975 puan) tarafından
Oooooooldu canım başka???
Görünce hanım babasına selam verılmedı dıye kuduracak hakaretler edecek
Ama ben babama üstelik haksız yere hakaret edıldıgı halde görümce sakinleştirecegım pardon da onun kı baba da benım kı ne???
O agzını yırtarım orda onun üstüne vazife degıl bılerek selam verılmese bıle babalar arasınds bır mevzu ona ne oluyor?
(776 puan) tarafından
Esraa04 , ağzına sağlık
tarafından
Dinimiz çok ince bir çizgi kızlar , kavga etme taraftarı değilim size saygı duyarım
(1,351 puan) tarafından
Kız sen çok mu safsın
(975 puan) tarafından
Dinin hangı kısmında tam olarak kendını ezdir diyor????  Müsluman akıllı olacak saf değil
tarafından
Dinimiz hoşgörü dinidir. Kendini ezdir mi yazdım orada? Sakinleştirir konuşur ve babamları konuşturdum yazdım
(975 puan) tarafından
Böyle hadsize hoşgörü göstermek enayiliktir
tarafından
Tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır, böyle insana tatlı dil ile yaklaşırsan utanır emin ol tecrübe ile sabit :)
0 oy
(1,608 puan) tarafından
Bence haklısın ya ben de mi kinciyim acaba. Bir de bence bazı laflar 1 kere söylenir bazı yanlışlar 1 kere yapılır. Bunun üzerine nasıl bir şey yokmuş gibi davranabilir ki insan. Ben de kaynanamla küstüm hamile olduğumu öğrendi açmadım görüşmek istemiyorum dedim eşime 
(453 puan) tarafından
Gerçekten tepki göstermek gerekiyor
0 oy
(946 puan) tarafından
Eşin empati yapmayı öğrenmesi gerekiyor ilk. Senin kardeşin aynı şeyi eşine söylese ne olurdu acaba. Bence doğru yapıyorsun. Ben olsam ben de konuşmazdım asla. Baban kasten yapmamış. Yapsa bile öyle bir şey söylemeye hakkı yok asla
(453 puan) tarafından
Bide bu hakaret sonucta
(946 puan) tarafından
Aynen canım çok haklısın
0 oy
(922 puan) tarafından
Kim tutmak tarzım değil, söyleyeceğimi o an söyler yapacağımı o an ypaar önüme bakarım
0 oy
(2,178 puan) tarafından
Yaptığın olması gereken kincilik değil kaç Kr Luk adam diyor yani sizin degeriniz ne bizim yanımızdaki el pence durmuyorsunuz demek bu dövmedigine dua etsinler daha 
0 oy
(3,012 puan) tarafından
Kinci değilim. Babama laf gelse ben de ağzının payını verir konuşmazdim aslaaa
0 oy
(776 puan) tarafından
 Babama öyle diyecek onu hayatimdan tamamen silerim o kaç kuruşluk ki konuşmaya devam edicem kindar değilim ama böyle konularda kindarin alası olurum eşine biri aynı şeyi söylesin napacak bakalım tepkin az bile .
0 oy
(1,575 puan) tarafından
Önce o görümcenin agzını yüzünü dağıtır babama o dediği lafı ona yedirir sonra eşimin tarafını komple silerdim kimse benim babama dilini uzatamaz o kim köpek haklısın az bile yapmışsın

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 553 göst.
24 Ocak 2021 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 948 göst.
15 Nisan 2020 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 253 göst.
31 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Hilay (391 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,232 göst.