0 oy
276 göst.
Aile kategorisinde (257 puan) tarafından
Kızlar merhaba benim ilk oğlumun ismini kaynanam koymuştu şimdi ikinci oğlum olacak eşim de dedesinin ismini koymak istiyorum ama ben istemiyorum siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız

18 Cevaplar

+4 oy
(1,016 puan) tarafından
Bir bebeğe isim koymak isteyen kendi doğursun. Başkasının doğurduğuna da kimse karışmasın bizahmet
(679 puan) tarafından
Şehrin tüm bilbiordlarina bu yorum yazılmalı
-Reklam-
+1 oy
(315 puan) tarafından
İstediğin isim neyse sende eşine rüyamda şu ismi gördüm de.. Öyle bir anlatki ağzı açık kalsın:) 
+1 oy
(695 puan) tarafından
Kimin adı konulursa huyu da çeker derler ve bı yerde okumuştum yada Mine ölmez demişti sanırım tam hatırlayamadım şuan, yeni doğmuş bi bebeğe başkasının adını koymak iyi bişey değilmiş çünkü o bebek saf temiz yeni bı enerji başkasına ithafen isim koyunca onun o kirli enerjisini de yüklüyosun gibi bişeydi tam tarif edemedim.Ayrıca isimlerinde enerjisi vardır rastgele isim koymak bile doğru değil.
0 oy
(16,469 puan) tarafından
Koymazdım net dede nene ismine gireceksem kendi dedemin ismini koyardım hem çok severdim hem de çok iyi bir insandı bir yerlerim yırtılıyor o çocuğu doğurana kadar kimsenin gönlünü eyliyemem 
0 oy
(885 puan) tarafından
İstemediğini açıkça söyle, kabul ederse eder, etmezse elden pek bişey gelmiyo 
(4,115 puan) tarafından
Yoo geliyo verir mahkemeye valla.
(885 puan) tarafından
Mesele çirkinleşmesin istiyosa yapacak bişey yok diye söyledim, herkesle aranı bozup evliliği bitirme kıvamına gelecekse yapılabilecek çok şey var tabi o ayrı
(4,115 puan) tarafından
Asko evliliği niye bitirsin isme itiraz edebilir mahkeme karariyla :))) herkesi de boşamayalim kizzz
(885 puan) tarafından
İnsandan insana fark var bacım, bazıları pireyi deve yapmaya bayılıyorlar, işine gelmiyosa kapı orda diyecek biri de olabilir eşi tanımıyoruz bilemeyiz.
0 oy
(2,482 puan) tarafından
İlkine zaten onlar karar vermiş ikinciye de sen karar ver söyle eşine
0 oy
(8,826 puan) tarafından
Eşimin dedesi babası 3 yaşındayken vefat etmiş hiç görmemiş 

Adı Hüseyin 

Eşimin babasinin dayısının ismide aliymis çok istiyorlardi koymak 

Ama ben istemiyordum sonrasinda eşim gidince hopppp koyma kararı aldım 
(2,811 puan) tarafından
Kız benim eşimin ismi. Eşimin dedesinin ve bir amcasının adı. İkisi de erken ölünce eşime koymuşlar
0 oy
(22 puan) tarafından
Ayni şeyi yaşadım kayinpederm vefat etti kayinpederin vasiyeti diye çocuğuma kaynanam kendi istediği ismi koydu ikinci de esim başka isim söyledi dur orfa dedim sen ve ailen hakkınızı kullandınız dedim kendi istediğimi koydum 
(679 puan) tarafından
İlkinde neden izin verdiniz:((
(22 puan) tarafından
Dediğim gibi kayinbabam vefat etti o istemiş biliyordum. Çok sonradan kaynanamin istediği isim öldüğünü öğrendim
0 oy
(389 puan) tarafından
Hiç birşey yapamadım benim kayinbabam dedesinin adını koydu oğluma birşey demedim
0 oy
(679 puan) tarafından
Kaynananıza neden izin verdiniz ayrıca siz bu çocuğun doğurma kısmında mi varsınız sadece eşin annesi tek başına ne güzel isim koyuyorlar özellikle kaynanan mesela niye o koyuyor ismi 
(4,115 puan) tarafından
Yani kendi cikardiklarina koyduğu yetmemis mi
0 oy
(151 puan) tarafından
Göbek adı olarak koyacağız biz de ama kimlikte olmayacak göbek adı. Biraz gönlü olsun diye bu şekilde anlaştık mesela 
0 oy
(4,115 puan) tarafından
Ay oldu bi kamyon cocuk dogur tee dedeye kadar gittiğine gore tum sülalesinin ismini koyarsınız. 
0 oy
(290 puan) tarafından
Düzgün bir isim oldukdan sonra çokda takilkiyorum saglikli iyi olsunlar da oğlumun adını eşimin dedesi koydu kızımın adıni benim kuzenim simdi kızım olsa bu ismi koyarım dedi bizde kızıma o ismi verdik şimdi gene hamileyim eşim kız olursa anne annemin ismini vereceğim diyor ben zaten dini isimlerden olsun istiyordum böyle şeyler bana göre can sıkacak şeyler değil ama tabiki herkes aynı düşünmez siz öğle düşünuyorsaniz uygun bir dille bu durumun hoşunuza gitmediğini belirtin sonucda annesi olanda sizsiniz 
0 oy
(318 puan) tarafından
Asla izin vermem 
0 oy
(1,449 puan) tarafından
Kimin koyduğuna takılmiyorum ismin güzel olup olmadığına takılıyorum. Oğlumun adını da eşim koydu kızımın adını da o koyacak ve rahmetli annesinin ismini koyacak. Varsın koysun. Önemli olan ismin güzelliği. 
0 oy
(50,738 puan) tarafından
erkek olsaydi ben kendi dedemin ismini istemiştim esimin dedeside ayni isimden

begeniyorsan ismi koy
0 oy
(2,811 puan) tarafından
İlk oğluma kendi babamın ismini ve yanına modern bir isim koydum. Ama ikinci bir oğlum olursa ona da kayinpederimjn ismini ve yanına modern bir isim koyacağım 
0 oy
(741 puan) tarafından
Valla şu an oğluma hamileyim isim konuşurken eşim babamın adını koyalım mı dedi ben direk söyledim seni anan baban yaptı doğurdu da ben gökten zembille mi indim benimde babam var üstelik ben tek çocuğum belki babamda benden bekler benim babamın adını koyalım dedim eşim direk sustu sen bilirsin tamam dedi :)) babasının adı Evliya onu koyalım mı diyen adam şimdi Aslan ismi çok güzelmiş onu mu koysak diyor :) tepkinizi gösterin illaki yola gelirler bir çocuğa isim koymak ana babasının ortak kararı dışında kimseyi ilgilendirmez kimseyi işinize karıştırmayın hoşunuza gitmiyorsa da eşiniz diye susup tamam demeyin dişinizi gösterin çocuğunuz bir ömür o adı kullanacak çocuğunuz için yapın 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 41 göst.
0 oy
12 cevap 326 göst.
0 oy
35 cevap 824 göst.

403,360 soru

12,082,026 cevap

36,357 kullanıcı

...